.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    Sofia

До: Админа! Повод: Спам от потребител Юнак.

Всички които влизаме, както да се забавляваме , така и да си помагаме , апелираме към администратора на сайта да изтрие профила на Юнак , както и да забрани да се регистрира нов потребител от неговото IP.
    Ще продължаваме да пускаме такива теми докато не бъдем чути!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    Браво Благодаря

Споко!!! Сега ще видя какво ще направя по въпроса.
    194 kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60

Фен
    Град
    BlackWorld
    Нека прибавим и viruz Олигофрени имаме достатъчно. А да, и нека да не е IP-то, има по-оригинални и успешни начини, тъй като днес никой няма реално IP
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Ей копи,нищо не можеш да направиш.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Град
    У нас

Ъм .. освен тоя ЮНАК ... колко коалки има ?!Мен ми се струва, че са 2 ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

Ъм .. освен тоя ЮНАК ... колко коалки има ?!Мен ми се струва, че са 2 ...
    emi da 2-ma sa....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AngelOfDarkness
    Нека прибавим и viruz Олигофрени имаме достатъчно. А да, и нека да не е IP-то, има по-оригинални и успешни начини, тъй като днес никой няма реално IP
    И кои са тези начини, ще споделиш ли? А вчера всички с кво IP бяха?

Град
    Sofia
    Аз лично съм със
    И все пак нека се провери дали IP-то е на някаква локална мрежа, но аз лично апелирам към това защото ще знам, че след това този човек няма да може да пуска нови и безмислено спамващи профили!

Благодаря на Коалката за проявеното разбиране и ще съм и много благодарен ако помогне на нас обикновените юзери да си говорим нормално

Споко!!! Вече пратих лично съобщение на въпросните двама човека и им казах да спрат да пишат глупости. Вече всичко е точно и форума ще си е същия както преди.
    194 kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kоalka
    Споко!!! Вече пратих лично съобщение на въпросните двама човека и им казах да спрат да пишат глупости. Вече всичко е точно и форума ще си е същия както преди.
    И смяташ ,че това ще помогне?

Повече от фен Аватара на anastacia89
    Град
    На Мел Мак
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Аз лично съм със
    И все пак нека се провери дали IP-то е на някаква локална мрежа, но аз лично апелирам към това защото ще знам че след това този човек няма да може да пуска нови и безмислено спамващи форуми!

Благодаря на Коалката за проявеното разбиране и ще съм и много благодарен ако помогне на нас обикновените юзери да си говорим нормално
    Това не е истинската Коалка,това е нейното копи,виж кога е регистрирана и мненията и виж.Истинската Коалка има над 10 000 мнения и пише че е модератор,а не новак.
    Ебаси 14 години в тоя форум

Град
    Sofia
    И нека променят аватарите си!
    Не мисля че е редно след като тук повече от половината хора, които влизат са непълнолетни!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    И смяташ ,че това ще помогне?
    da naistina..seriozno li smqtash 4e tova shte pomogne...na teq izrydi ne im puka kakvo kazvash kakvo-ne...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от anastacia89
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Аз лично съм със
    И все пак нека се провери дали IP-то е на някаква локална мрежа, но аз лично апелирам към това защото ще знам че след това този човек няма да може да пуска нови и безмислено спамващи форуми!

Това не е истинската Коалка,това е нейното копи,виж кога е регистрирана и мненията и виж.Истинската Коалка има над 10 000 мнения и пише че е модератор,а не новак.
    Написах че ще съм и благодарен ако помогне

Guest
    ohhh dano [-o< [-o< [-o<
    4e teq dvamata mi lazqt po nervite
    vuv vsqka tema vlizat i vsi4ko provalqt
    DA SE MAXAT

Съжалявам много ама да се махат тия!Аз като му видях на тоя олигофрен аватара и лошо ми стана....направоо...някои да им истрие рег.тука..модераторите малко да се напънат...

Baxti otvratitelnite pic's
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Baxti otvratitelnite pic's

Ахам .Махайте го тоя пореден пубер ,зажаднял за внимание и да се приключва.

Guest
    Та тя олигофренията ходи по хорат
    Но защо такива Тъпанари винаги пречат на околните
    К'во е тръгнал да пише в тинейджарски сайт
    Като толкова иска да пише простотии има 1 000 000 други сайтове точно за това

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ЮНАК
    НА МАМА ВИ В УСТАТА ФАНЕТЕ МЕ ЗА ТРЪБАТА ЧЕ ВИ СЦЕПИМ ОТ КЛЕЦАНИЕ
    Скъпи ,обърнахме ти преостатъчно внимание!Виж колко теми има за теб!Всички разбрахме ,че си селяндур от най-висока степен!Айде спри се вече!

Взети са мерки и в най-скоро време ще има резултат. Аз и всички колеги се опитваме да сведем до минимум изцепките му.
    Тази и всички следващи подобни теми ще бъдат заключвани/ изтривани с цел намаляване на флуда. Има раздел подходящ за тези теми, а с тях не се постига нищо друго, освен да му/им показваме, че им обръщаме такова внимание.
    Апелирам към всички потребители на форума да проявят малко търпение и да изчакат до приключване на проблема.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си