- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До: Админа! Повод: Спам от потребител Юнак.
Всички които влизаме, както да се забавляваме , така и да си помагаме , апелираме към администратора на сайта да изтрие профила на Юнак , както и да забрани да се регистрира нов потребител от неговото IP.
Ще продължаваме да пускаме такива теми докато не бъдем чути!!!![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Браво Благодаря
Споко!!! Сега ще видя какво ще направя по въпроса.
194kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60
Нека прибавим и viruzОлигофрени имаме достатъчно. А да, и нека да не е IP-то, има по-оригинални и успешни начини, тъй като днес никой няма реално IP
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Ей копи,нищо не можеш да направиш.
Ебаси 14 години в тоя форум
Ъм .. освен тоя ЮНАК ... колко коалки има ?!Мен ми се струва, че са 2 ...
emi da 2-ma sa....Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
И кои са тези начини, ще споделиш ли? А вчера всички с кво IP бяха?Първоначално написано от AngelOfDarkness
Аз лично съм съсПървоначално написано от AngelOfDarkness
И все пак нека се провери дали IP-то е на някаква локална мрежа, но аз лично апелирам към това защото ще знам, че след това този човек няма да може да пуска нови и безмислено спамващи профили!
Благодаря на Коалката за проявеното разбиране и ще съм и много благодарен ако помогне на нас обикновените юзери да си говорим нормално![]()
Споко!!! Вече пратих лично съобщение на въпросните двама човека и им казах да спрат да пишат глупости. Вече всичко е точно и форума ще си е същия както преди.
194kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60
Това не е истинската Коалка,това е нейното копи,виж кога е регистрирана и мненията и виж.Истинската Коалка има над 10 000 мнения и пише че е модератор,а не новак.Първоначално написано от love_girls
Ебаси 14 години в тоя форум
И нека променят аватарите си!Първоначално написано от kоalka
Не мисля че е редно след като тук повече от половината хора, които влизат са непълнолетни!
da naistina..seriozno li smqtash 4e tova shte pomogne...na teq izrydi ne im puka kakvo kazvash kakvo-ne...Първоначално написано от the^one
Написах че ще съм и благодарен ако помогнеПървоначално написано от anastacia89
![]()
ohhh dano [-o< [-o< [-o<
4e teq dvamata mi lazqt po nervite![]()
vuv vsqka tema vlizat i vsi4ko provalqt![]()
DA SE MAXAT
Съжалявам много ама да се махат тия!Аз като му видях на тоя олигофрен аватара и лошо ми стана....направоо...някои да им истрие рег.тука..модераторите малко да се напънат...
Baxti otvratitelnite pic's![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Та тя олигофренията ходи по хорат
Но защо такива Тъпанари винаги пречат на околните
К'во е тръгнал да пише в тинейджарски сайт
Като толкова иска да пише простотии има 1 000 000 други сайтове точно за това
Взети са мерки и в най-скоро време ще има резултат. Аз и всички колеги се опитваме да сведем до минимум изцепките му.
Тази и всички следващи подобни теми ще бъдат заключвани/ изтривани с цел намаляване на флуда. Има раздел подходящ за тези теми, а с тях не се постига нищо друго, освен да му/им показваме, че им обръщаме такова внимание.
Апелирам към всички потребители на форума да проявят малко търпение и да изчакат до приключване на проблема.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!