- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- превръзки или тампони
плс кажете ва6ето мнеиние кое използвате за6то кви плиусове и минуси има?
tamponis tqh ne useshtam che sym nerazpolojena
![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
тампони - нито ги усещаш, нито нищо, не протичат, можеш да обличаш каквото искаш, нищо не ти джвака в гащите. Гениално изобретение е тампонът.
Saatana vittu perkele hate crew!
kak go kaza ne djvakaПървоначално написано от Boot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe hora ami ako momi4eto e detstveno kvo stava a??? 4ula sam 4e ne e dobre da polzva tampani....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз пък не мога да си сложа тампон. Ако някой може да каже технологията ще съм благодарана![]()
НИкакъв проблем няма. Ръгай здраво, можеш отначало с най-най мъничките за най-удобно.Първоначално написано от BeBsItO
А за мацката дето питаше как се слагат - 100% има упътване в кутийката, следвай го внимателно и ще го напъхаш. Не е толкова сложно ебати.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами предпочитам тампони, понякога имам чувството, че става прекалено сухо и някак си се усеща тампона въпреки, че ползвам най-малки и ги поставям правилно.Незнам дали е нормално някои да сподели опит дали му се случва това с тампоните? А с превръзка ми е още по-гадно имам чувството, че ще се омажа и немога да се мрадна да направя някво по свободно движение....
Тампони предпочитам,много по-удобно ми е!Ама чат пат се превръэвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Тампоните са много по-удобни, но вече не ги използвам. Не е хубаво това да остава в жената. Трябва да се изхвърля навън.
Възможно ли е да бъде по-красиво?