- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо да хрупаам
О, нещастна съм. Имам в момента един булюк проекти и изпити, а времето няма да ми стигнеЗатворила съм се в стаята и по цял ден се дзверя в компютъра. Липсва ми движение - единственото, което правя е да се раздвижа и да правя по някое упражнение от време на време. Освен това съм ужасно притеснена и нервна - следователно съм и гладна. И то дори не е глад - нервен глад е. Направо полудявам. Кажете ми нещо, което мога да хрупам...но по възможност да не е особено калорично. Вече два дена се тъпча с някакво гадно обезмаслено кисело мляко и плодове...но в момента ми става лошо дори да си помисля за това. (А съквартирантът, който също учи, се е запасил с бисквитки ) Или пък нещо, което да ми притъпи глада...
Чувствам се подтисната
![]()
Активията с мюсли или с плодове -> засища що-годе, а и задейства отделителната система.
И овесените ядки стават, ама са супер гадни на вкус.
А и бтв като си свариш една шепичка ориз, и той от варенето става доста обемен и ша има да го ядеш.. ядеш.. ядеш..
И обикновени бисквити може да си вземеш.
ох, не мога да се сетя още кво друго.
Мерси...да ве, аз някаква активия ям...ама поне да си бях в България - тази тук е отвратителна.![]()
аа, знам, че в тиквените семки има по-малко мазнини, отколкото в слънчогледа.
ее, режи си ябълки на малки хапчици и ги папай с вилица (щото да не ти лепкат пръстите).
или там каквото и да ядеш, режи го на малки парчета, щото примерно един нормален домат като го изядеш цял и ти се струва, че е било малко количество, а ако го нарежеш на хапки и се създава илюзията, че е повече..
ахха, тва като четох за разни диети, го прочетох и го запомних.![]()
![]()
Всичко, което има фибри задържа дълго сит. Интересно, като си в сесия и имаш да учиш не ти ли трябва и малко храна за мозъка? В твоя случай на въглехидратно хранещ се човек е добре да приемаш сложни въглехидрати като овесени ядки, пълнозърнести истории и такива.
Иначе перфектно за между другото - кисело мляко с овесени трици (не ядки) и плодове по вкус. Рупай краствици - хидратират супер.
НИе мазно адаптираните дъним кетоза и не ни бърка много. Пък и винаги имам възможност да тренирам
ami az ili qm slanchogledche ili ima edni dietichni i mn vkusni biskvitki koito obicham mn da pohapvam
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Морковите са добър вариант.Тях наистина ги хрупаш, а са и вкусни![]()
И аз съм за морковите,а може и краставичка.![]()
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
недей яде активия не ми се обеснява що обаче просто няма да се съсредоточиш от неякарай на нещо с шоколад /вафли тва онова/ а ако държиш да е не е калорично плодове ./без банани/. и гинко билоба
![]()
всмисал ако искаш да си концентрирана малко трудно на диета...... мозака се храни с ваглехидрати а от тях се дебелее попринцип![]()