.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Guest

Re: Moderated: На 16г. съм, а не ме пускат никъде...

Цитирай Първоначално написано от SlipKnoT696
    Hora imam seriozen problem! Mrazq na6te draznqt me prosty! Kak moje, az sum na 16 godini ne me pyskat nikude. Na sedmica mi davat djobni 2 leva, ne mi davat da sedq na vun do kusno, ako znaete do kolko mi e ve4erniqt 4as 6te padnete sigyrno. MaX do 8:30. Ma to se stumvalo togava Basi GLyPostiTE! Maika mi me pita za6to ot vreme na vreme otk4am i praa glyposti...e kak da i kaja: "6tot Ne vI poNaSqM!"
    ne moga prosto nz za6to...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Възможно е родителите ти да нямат възможност да ти дават повече. Ако могат да ти дават ще ти дадат повече пари. Ама не си мисли , че го правят нарочно. Всеки родител желае най-доброто за детето си , колкото и клиширана да е тази фраза. Ако имаха възможност щяха да ти купят чехли от 50 лв , а не от 10лв. Сега нз какви ви са доходите и какви разходи имате , но нз от къде си. В днешно време всичко става. Ти си на 16 години не на 20. Сега верно на тази възраст ти трябват пари. Обикаляш наляво надясно по кафетата , дискотеки , гаджета. На 16 г. като нищо могат да те отвлекат да те изнасилят и да те хвърлят някъде да лежиш. За това най-вече се притесняват. Пък и родителите много трудно осъзнават , че децата им са пораснали. Най-трудното е докато те осъзнаят , че ти си достатъчно голяма за да взимаш решения , но на 16 г. докато си с тях под един покрив трябва да ги слушаш и това е.
    Друг съвет ще ти дам. Направи като мен. Хвани се някъде да работиш за да имаш пари. Аз съм общ работник на 17 години и си вадя хубави пари , като има изпредвид , че не аз плащам сметките. Ти си момиче , спокойно можеш да започнеш работа , като някаква сервитьорка например , пък и бакшишите ще ти дойдат добре.

Голям фен Аватара на Ice
    Познато ми е.И мен ме пускаха само до 8:30 зимата тоест преди да направя 17, че даже и след като ги направих пак не ме пускаха до късно.И сега лятото казвам просто "Излизам" и те започват "В колко ще се прибереш" и аз отг ест "Не знам" и излизам.Започнах да излизам прибирах се към 9,после започнах в 10, после в 11, после най-късно беше 12, станеше ли 12 и нещо мама счупваше телефона да ми звъни.И така сега си стоя до колкото си искам, важното е да ти имат доверие и да не се дъниш пък и ако знаят с кой си още по-добре за тях.Просто им покажи че вече можеш и сама да се оправяш, пък и ще дойде време когато ще си вече самостоятелна и няма да можеш да се оправяш сама.Поговори си с тях! Успех!
    Everything happens for a reason..

2лв Спомени по колко пари дават, на твоите приятелки, тва оправдание понякога минава Все пак тва са 40ст. на ден, с тях кво можеш да си купиш А тва, че ти дават до 8 и 30 също е малко или много гадно, защото някои хора тогва излизат.Кажи на родителите си, че ако продължаваш така, ти ще си останеш гладна и затворена във вас

Guest
    Ако толкова голям проблем са ти парите , направи като мен. Аз бачкам и си вадя заплата. А съм на твоята възраст. Вече не разчитам на парите на наще. Не , че толкова ми са работи , но парите са си пари. Така , че сервитьорка може да те вземат някъде и бакшишите добре ще ти дойдат.

Guest
    Ако толкова голям проблем са ти парите , направи като мен. Аз бачкам и си вадя заплата. А съм на твоята възраст. Вече не разчитам на парите на наще. Не , че толкова ми са работи , но парите са си пари. Така , че сервитьорка може да те вземат някъде и бакшишите добре ще ти дойдат.

Бънди
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brotalna f
    OSTAVAI GI TE SE PRAVQT NA INTERESNI!!!!!!!!! i az bqh taka ama taq godina gi opraih.TE postoqnno kre6tqt nakazana si-i az izlizam te pak iaz si zn moita i netrqbva da otstuova6.BORI SE ZA SVOBODATA SI-AZ SI Q IZVOUVAH AMA BE6E GOLQM ZOR I MN VIKAHA AMA SI ZASLUJAVA6E \/
    Ми почваш да се прибираш по късно и така ще ти се карат пък после ще всикнат и така. И при мене беше така ама вече се прибирам когато си искам.
    Ей тва е формулата,Всичко е във вашите ръце ако можете да си извоювате свободата и доверието на вашите,сичко ще е ок

ооо
    Guest
    Просто им дай шанс да попрочетат това-онова от този форум,ако не са съвсем празноглави ще се усетят колко не са в час!

никога не съм понасяла наще.Не говорим за пари.Просто бях на 16,как по дяволите няма да искам да ходя насам натам,та ако не тогава ,то кога.Разбира се и кинтите вървяха с ходенето,ама не бяха 4ак такъв проблем.Никога няма да забравя как лъжех по всевъзможни начини,за да мога в най-добрия случей веднъж в месеца да ида на купон,парти или дай боже някъде за целия уикенд.От как се помня се заричам ,че стана ли на 18 се махам по най-бързия начин.Просто не можех.Задушаваха ме.Нещата се развиха така ,че това се случи още като бях на 17.Та да видиш как се справя сам човек с учене и работа Смрадливо беше,признавам,но нито за момент не съм съжелявала за това което направих.Та просто стискаш зъби и даваш така както е .Време има за всичко.И да не искат да се съобразяват с исканията и нуждите ти,в един момент няма какво да направят така или ина4е.тва е
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

c

ami neznam kvi trqq da sa ti roditelite ama az s1m na 11 a p1k ma puskat do 12 4asa ............. samo da ti kaja 4e sled 4 godinki nqma da te puskat i men kato bqh na 11 12 me puskaha do 12 ama sa ne e taka

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Moderated: На 16г. съм, а не ме пускат никъде...

Цитирай Първоначално написано от SlipKnoT696
    Hora imam seriozen problem! Mrazq na6te draznqt me prosty! Kak moje, az sum na 16 godini ne me pyskat nikude. Na sedmica mi davat djobni 2 leva, ne mi davat da sedq na vun do kusno, ako znaete do kolko mi e ve4erniqt 4as 6te padnete sigyrno. MaX do 8:30. Ma to se stumvalo togava Basi GLyPostiTE! Maika mi me pita za6to ot vreme na vreme otk4am i praa glyposti...e kak da i kaja: "6tot Ne vI poNaSqM!"
    ne moga prosto nz za6to...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Аз имах същия проблем. Миналото лято бях на 16 и го прекарах с вечерен час - 8. После почнах да е държа добре към нашите, да се поставям на тяхно място и да е опитвам да ги разбера. С баща ми почнахме да провеждаме сериозни разговори като възрастни хора и малко по малко стигахме до консенсус. Та вечерния ми час е поизмести. Съветвам те да докажеш на родителите си, че си отговорен човек, който поне малко може да се грижи за себе си, а не да се тръшкаш и да им се дразниш (защото това са хлапешки истории).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Ти правиш глупости и за това не ти вярват!Дръж се добре,помагай на майка ти и баща ти с каквото можеш колкото и да не ти се иска!Не ги разочаровай иначе съвсем че загубиш доверието с тях.Кани често приятелите ти у вас-запознай ги с ваще така ще се уверят че хората с които дружиж не са лоши.Говори си с родителите и наблагай на този който е главнокомандващ у нас.Играйте на карти или нещо друго което и двамата обичате така ще се сближите!Първоначално се прибирай точно в 8 и 30!Като мине един месец да речем и си спазвал/а всичко написано по горе поискай да оставаш по-късно да речем до 9 и половина.Гарантирам ти че ще ти разрешат!дА много е трудно иска се свръх търпение но мисли за крайния рецултат!успех!
    Относно парите ако не ти дават два лева ва сед само за да те накажат потърси си работа.Нооо това да стане след като направиш всичко по-горе.Ии много внимавай потърси нещо близо до вас и да е безопасно.

Мега фен Аватара на Blab
    Това е огромна грешка на родителите ти(според мен).Опитвайки се да те държат изкъсо не си правят услуга, защото нещото което отчаяно искаш е да се откъснеш от тях и да правиш каквото ти харесва.
    Имам една приятелка в подобно положение(не се прибира в 8 и 30, но не я пускат наляво-надясно), на която така здраво й се дивее, че направо откача, когато е далеч от родителите си...
    Относно парите - колкото- толкова, това не е най-важното.

Аз бях така кат живеех с баща ми преди 2 години.Знаеш ли как оправих нещата:
    1ви скандал - баща ми ме би
    2ри скандал - баща ми беше рухнал от мен опита с добро а аз го хранех
    3ти скандал тате каза:Дигам ръце от теб Е не дигна точно ръце от мен ,но си бях издействала време до 12 ии много повече джобни =D>

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Jenata`Na`Dqvola
    Аз бях така кат живеех с баща ми преди 2 години.Знаеш ли как оправих нещата:
    1ви скандал - баща ми ме би
    2ри скандал - баща ми беше рухнал от мен опита с добро а аз го хранех
    3ти скандал тате каза:Дигам ръце от теб Е не дигна точно ръце от мен ,но си бях издействала време до 12 ии много повече джобни =D>
    О, и аз преди усърдно се стараех баща ми да дигне ръце от мен. Даже избягах от нас (и нашите подадоха жалба за издирване), някви глупости правих. Нямаше ефект :Р

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    пичага сигурен ли си че тея са ти родители ебати отношението...

Твойте родители са много задръстени, кажи им, че като пораснеш а те остареят ще ги пратиш в старчески дом.

И аз така заплашвам наще-казвам им ако не ме уважават,като порасна ще ги пратя в старчески дом,абе с една дума ше ги изгоня!

и аз имам същия проблем

не знам но нашите не осъзнават че съм пораснала. Аз съм на 17 не мога да седя до късно навън не мога да излизам на купони с приятелите си а бе много ми тъпо едвам чакам да съм 18 и да почвам да работя но да не съм при тях

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    2007

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си