- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam edin teoriti4en vapros ;)
Iskam da pitam gore dolo kakva e vazrasta kadeto mom4etata e normalno da pravqt sex s momi4e smisal za parvi pat nqkakva sredna vazrast dali ima ili seki kogato se po4ustva gotov ?!
Стига с товаТолкова е индивидуално...всеки се развива различно...и психически и физически. Сам трябва да откриеш кога си готов. Но това не значи 12 или 13...тогава едва ли може да си готов...но все пак всеки сам за себе си
![]()
ne me razbra nad 13 godi6en sam otdavna prosto pitam kakva e vazrastaПървоначално написано от Анонимко
![]()
ами по-добре го направи когато си готтов/а няма възраст ма тфа на 12-13 не е нормалноЩом си на 13 и не си го правил го направи като му дойде времето
![]()
П.С успехчета![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Знам разбрах де =) Чела съм твои мнения из форума. Просто казвам че възраст няма. Над от 14-15 години средно е нормала всяка възрастПървоначално написано от Levane
Ei 4akai mersi ama ne sam na 13Първоначално написано от bebito0o
smisal uni mesec pravq 16 ... imal sam mnogo vazmojnosti no sam smetnal za dobre togava 4e nee sega vremeto a prosto vaprosa mi be6e da razbera va6eto mnenie
![]()
Мой човек според мен форума не е мястото защото кой когато е спал с момиче/момче казва че това е правилната възраст. Примерно сульо се ебал на 12 и вика че на толко трябва па пульо са ебал на 20 и вика че тогаав е нормаллно. Тъй че...![]()
Taka e vij sq az pitam az znam koga az 6te go napravq az pitam gore dolo koi koga misli 4e e redno da se storiПървоначално написано от Анонимко
) az ne tarsq pomo6t plz help koga da spq s momi4e az sam dostata4no izrasnal 4e sam da precenq sa6tnosta na vaprosa e da razbera kakvo mislqt horata koga 1 mom4e e normalno da go napravi
![]()
мойто мнение мой човек е когато тогава после никой няма да те съди, че си го направил ,така че когато искаш
П.С успех![]()
после да разказваш!!!!![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
И такаааа. Твоят въпрос са всъшност два въпроса :
1) - колко е средностатистическата възраст на която момчетата еб ът за първи път
2) - каква би трябвало да е възрастта на която да еб ът.
1) - за различните държави е различно, за различните групи от обществото е различно. Ефект оказват религиозни, идеологически, културни, образователни, климатични и други фактори. Примерно циганите се еб ът от по-малки. Точни данни не знам, но за България сигурно е около 16.
2) - тука отговорът е много по-сложен, просто той не е само количествен. ЛИЧНО мое мнение - малко след като усетят че им се е_бе, или примерно 2-3 години преди завършавне на училище.
Първоначално написано от Levane
Евала!Един да каже, че не иска да си легне с всяка, която му се предложи.Няма значение кога ще го направиш за първи път.Приятеля ми го е направил за първи път на 21... Просто не мисля, че за това има възраст, но е тъпо т'ва "когато се почустваш готов/а". Повечето не са готови нито го искат силно, правят го защото приятелите/приятелките им са го правили ... не е нормално т'ва нещУ...
Emi ot 12-13 godi6ni kakvo o4akva6Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
pravqt tova koeto pravqt si4ki
vodqt se po akala i na drugite dori i kato porasnat
![]()
Не особено грамотно зададен въпрос, но ще отговоря и аз. Аз бях почти на 17. Повечето ми приятели - и те около тази възраст, но зависи от много неща. При момчетата е по-късно, обикновено, защото виждаш 13-16 годишните "моми", че ги лъжат/привличат батковците. Някакво измамно чувство за сигурност усещат, май. Както и да е - според мен(или поне за мен) първия път винаги ще го помниш, както и при момичетата е така - постарай се да бъде хубав. Стастика оттук трудно ще събереш, иначе, ако това те интересува, защото малко хора биха били откровени. Успех и ... направи го, когато си готов(не става въпрос физически), не очаквай много и дано ти хареса!Първоначално написано от Levane
![]()
Xax mersi i blagodarq za otgovorite na si4ki viПървоначално написано от ГостЪТ
![]()
на 19 съм и не съм го правил![]()
има ли спасение за мен?
![]()
Има, Чадо, не се притеснявай! Ааамин!Първоначално написано от Анонимко
П.С.: Сега сероизно - един от най-добрите ми приятели още не е(на 21 е вече) - това не го прави по-малко мъж!Въпрос и на избор е преди всичко. Какъв е проблемът, какво толкова се влияеете от "общественото мнение" не мога да разбера? Като е толко' на зор някой - нима малко к*рви има в София? Даже и срещу пари - голям праз! Това да Ви е проблемът..
Глупак! Аз съм на 17 и не съм го правил. Възможности съм имал - да.Първоначално написано от Анонимко
Но ако ще и на 20, че и нагоре да стана, ако не срещна подходящия човек НЯМА НЯМА НЯМА да го направя.
Какво по дяволите те бърка, че не си го правил ? Сега ако те срещне на улицата някоя кучка, курва, патка, пача и ти се предложи безплатно ще се възползваш ли ? Като те чета - вероятно да. Трагичен си. Fool !
XaX pi4 kurvi kolko 6te6 momi4eta kolko 6te6 ne govorq za men iskam da vidq 4ujdoto mnenie qvno e vajno 6tom sam pusnal tema ... ama ti ne pro4ete predi6nite postove maiПървоначално написано от ГостЪТ
nikoi ne tarsi sex tuk iskam prosto da pitam kakvo mislqt drugite..
spored men i mom4etata i momi4etata e normalno pone sled 14 godini predi tva ne ve4e vseki naistina rali4no se razviva i moje da zaksnenee no ne i predi 14 6toto e sme6no.tva e moito mnenie.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от Levane
Razbraxme veche che si devstven))))
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от Анонимко
Ne nqmaAmin !
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Mn malko mom4eta go pravqt spored men kogato sa gotovi i kogato sa namerili MOMi4ETO.pove4eto go pravqt ot gazariq i kolkoto da kajat 4e ve4e (izvinqvam se) sa ebali
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Защо това не важи ли и за момичетата, дори в по-голяма степен? Огледай темите наоколо! Разликата е тази, че на тях такава възможност обикновено им се предоставя по-рано.Първоначално написано от tin4eto91
Абе гледам малко по-интересна тема и аз да взема да се включа:
Според мен правилната възраст е някъде около излизането от пубертета някъде може би между 17 и 19 години (трябва да си малко по-узрял за тези работи) , понеже при евентуален неуспех първия път ще си дадеш сметка че това е в рамките на нормалното , защото колкото по малък си толкова по-голяма травма можеш да си докараш, поради липса на образованост по темата. Ама я се огледайте по темите да видите колко се шашкат децата от това че са го правили без презерватив или не им стават половите органи(визирам ерекция при мъжете и суха и свита вагна при жените). Това е точно поради факта че прекалено рано са решили да го направят!
А не го разбирам това да го направиш само защото приятеля ти го е направил!!!
При мен поне мога да кажа че си стана с първото по сериозно гадже, което си ми и остана първата любов! И то стана след половин година ходене![]()
Голям размер на картинката! /machoka/