.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

леката-атлетика-споделете

Здраввейте.Тази година завършвам 8-ми клас.От септември искам да тръгна на тренировки по лека атлеткика-от София съм.Моля,ако някой от тук посещава подобни тренировки,неко сподели къде ходи и дали е доволен.Просто всичко,каквото се сетите,разкажете,моля.Пред арително,Ви благодаря за вниманието.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Ами за мен леката атлетика е супер готин спорт.Преди две години тренирах в Левски,но поради контузия се наложи да прекъсна.Аз лично бях мн доволна от треньорката (В.Колева).Просто тази жена може да прави чудеса,отличен специалист е в областта а пък и като човек е мн печена.

mm az su6to treniram leka atletika i sam mnogo dovolna..naistina kakto honney kaza ima mnogo kontuzii i trqbva da vnimava6 i da se pazi6..kolektivite vinagi sa mnogo dobri,po sustezaniq se zapoznava6 s mnogo dobri priqteli koeto te pravi vse po-sigyren 4e iska6 da trenira6..mn e hybavo..
    a honney na kakvi disciplini si bqgala?
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Голям фен
    Ами на 100 м и 200 м също така и на скок дължина
    .А ти къде тренираш?

Град
    София
    Хора я кажете верно.Аз тренирах едно време ма се отказащ щот ме мързеше обаче са няма какво да ми запълва времето и мисля да се върна.Я кажете в левски кви са цените?

ako sikash da ti porasnat dylgi krakata, sportuvai leka atletikla . mn xubav sport e . i az go sportuvax 2 godini, ama se prmestixme i se naloji da spra..
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Град
    София
    Кажете за цените

леко атлетките верно че имат супер тела , само дето някой нямат много цици

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Кажете за цените
    Еххо никой ли не знае нали сте тренирали

30-40 лв месечно, а иначе мнението ми е, че спорта е хубва, но има и по-хубави, ако искаш мога да ти направя някое предложение но на ЛС за да не е като реклама...
    http://kulturizym-lukovit.awardspace.com/ - спортен форум (силови и отборни спортове)

Град
    някъде там..
    nachi i az taq godina zavyrshih 8 klas, obache treniram leka atletika ot 1 klas !! i treniram v sportnoto v pleven {vypreki che ne ucha tam ..} i lichno na men ne mi iskat pari, zashtoto treniorkata me beshe haresala na edno systezanie i ot togava se tq si me trenira ... obache za samiq sport bih ti kazala che e neveroqten izumitelen .. hiper, adski, super, mnoo qk stiga da te vleche i ne samo tova, a i trqbva da go umeesh zashtoto lekata atletika ne moje prosto da ti haresva trqbva da imash nqkakvi danni po skoro da tichash byrzo i da skachash mnogo kakvo drugo da ti kajaaa hm.. ne moga da se setq emi aide chay chay dano sym ti pomognala pone malko
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    nachi i az taq godina zavyrshih 8 klas, obache treniram leka atletika ot 1 klas !! i treniram v sportnoto v pleven {vypreki che ne ucha tam ..} i lichno na men ne mi iskat pari, zashtoto treniorkata me beshe haresala na edno systezanie i ot togava se tq si me trenira ... obache za samiq sport bih ti kazala che e neveroqten izumitelen .. hiper, adski, super, mnoo qk stiga da te vleche i ne samo tova, a i trqbva da go umeesh zashtoto lekata atletika ne moje prosto da ti haresva trqbva da imash nqkakvi danni po skoro da tichash byrzo i da skachash mnogo kakvo drugo da ti kajaaa hm.. ne moga da se setq emi aide chay chay dano sym ti pomognala pone malko
    Ми аз съм тренирала също ,но бях малка и повече ме влечеше да се ровя в пясъка .Иначе за данни имам като спрях трен.треньорката ми звъня 1 година след това, тичам ...вече не кой знае колко бързо ,но пак е по-бързо от всичките ми съученички.И скачам 2 и нещо.Само ми трябва треньор и отбор.Ако някой знае нещо моля ви пишете

Град
    някъде там..
    find_m3 mi shtom si trenirala i smqtash che imash dannite zashto ne pitash nqkoi tvoi fr shtoto az ne moga da ti pomogna edva li si ot moq grad
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Град
    София
    Ми аз дори не съм тренирала в този град ,в който живея сега тъй ,че....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си