- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Всякакви мнения за музикалният стил Метъл.
"слушаш ли Мейдън?"
"йе па как ва, я саму мейданете слушам!!!"
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
Херцога пак се изказа!
Аз пък не съм видяла чак пък толкова метъли!Поне в мойто даскало таквиз изцепки няма....
Но че с емножат метълити в Софията да...тва е вярно!Кой е поза, койе тру....все тая много са!Вече почти навсякъде можеш да видиш метъли...не е като в Гърция метълите да се крият от анархистите и нацитата!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ти ли бе?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
ако знаеш в градинката при Паметника за тебе кви истории разкзват едни хора, че си бил някъв слабак и редовно са те биели като си се отварял
щото аз разпитвам![]()
Айде стига с тая Желязна Девица - само за това ли ще говорим...
хъхъ..
Аз викам че тая тема не може да мине без Slipknot i Chimaira
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
хахаха!Тръпнем в очакване....Първоначално написано от exploitedteen
ееее айде без slipknot де...моля теПървоначално написано от Nightwish_fen
кимайра по-стават ама...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Стар баща скинхед говори на сина си:Първоначално написано от exploitedteen
-Синко, представи си, че се разхождаш по улицата и виждаш един такъв... абе, пораздрипан, с дълга коса, брадясал, с китара на гръб. Това, момчето ми, е хипи. Те нито обичат да се карат, нито го могат. Можеш спокойно да го набиеш.
След това, синко, представи си, че срещаш един такъв странен екземпляр, с оцветена във всички цветове коса, стърчаща навсякъде. Това е пънкар. Те обичат да се карат, но не им се отдава. И него можеш да го набиеш спокойно.
Представи си сега, че се разхождаш по улицата и срещаш облечен в черно човек, с дълга коса и бира в ръка. Това, синко, е метал. Те не обичат да се карат, но им се отдава. Не се занимавай с него.
Сега, синко, представи си, че си в гора. Срещу теб се задава един леко брадясал, дългокос мъж, подпиращ се на тояга и носещ китара на гърба си. Това, синко, е толкинист. НЕ ГО ЗАКАЧАЙ!!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Метала = Емото
И двата стила са лайна нищо повече от безмислена и безцелна музика !![]()
да кажеш, че метъла е безцелна музика трябва да си бая ограничено копелеПървоначално написано от Анонимко
![]()
хауса не е ли безцелна музика? или пък може би чалгата е с някви възвишени въздействащи положително на младото поколение цели?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
А случайно да пеят за революция в метала ?Първоначално написано от _SL_
![]()
Изобщо не намесвай тия лайна чалгата и тн...
Метала си е чисто емо но с повече зжици... има само няколко изключения и се пак е твърде комерсиална![]()
копелееее тоя яко знае закво става въпрос обаче ^^Първоначално написано от AlphaPower
WTF?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Кви революции бе, кретен!?За кво ни е в метъла да се пее за революция?!
И как изобщо смееш да сравняваш метъла с имото?!Ти си баси злето!
Не ти не си зле...ти си мега зле!
Ако под метъл разбираш Линкин Парк, Bullet For My Valentine, Лимб Бизкит и т.н. се разбира защо наричаш емтъла комерс, ама иначееее....абее зле!
Я се ядосайте на смотания гост![]()
Метълът си е прекрасен и невероятен и точно по тази причина не му трябва революция. Толкоз.
Saatana vittu perkele hate crew!
Моите любимци Евъргрей.
Защо не можах да отида на концерта им?![]()
![]()
Относно комерса... Металика, Iron Maiden, Judas Priest, Ozyy Osbourne, Black Sabbath, Cradle of Filth, Disturbed, Korn, Sustem of a Down, Megadeth, Lacuna Coil, Slipknot, Marilyn Manson, Faith No More... Тези групи сякаш не са до една комерс. Някой ще викнат против нео-метъл, но дори и да го махнем него другите банди пак си остават комерс.
Може да са комерс, но са велики!Пък ии не всичките албуми например на Джудас, на Сабат или Мейдън са комерс!Просто тва е риска на хубавата музика...да се превърне във вид комерс!Първоначално написано от Забавно ми е
REVOLUTION IS MY NAMEПървоначално написано от Анонимко
, so STFU
PS Slipknot rulz, изобщо не ме интересува, че някви малки лайнца ги харесват![]()
Скинар седял на покрива на къща с пушка и торба трева. След известно време заредил пушката, започнал да хвърля трева пред къщата и да вика "Хипи, хипи, хипи, хипи..."![]()
Ами в доста песни баш за такива работи се пее.Първоначално написано от Анонимко
Crematory-Revolution
They'll never stop our will to live
free from pain and fear
they cannot bring us down
all your gird
go out and justify the revolution
The beginning of the age - to start revolution
now break and leave their cage - time for revolution
take those traitors away from us - and start revolution
giving back belief and trust - so live the revolution
This reign of fear built of not ending empty promises
strange liars old betrayers because they've failed the aim
there is just one world we live in - justify the revolution
Teaching mankind to fight each other (never again)
but would you like to kill your brother?
never - never again
The beginning of the age - to start revolution
now break and leave their cage - time for revolution
take those traitors away from us - and start revolution
giving back belief and trust - so live the revolution
It's time for - so start a - and live the - revolution
it's time for - so start a - and live the - revolution
[www.lyricsmania.com]
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Ако не си гледал, задължително си свали DVD-то A night to remember.Първоначално написано от Забавно ми е
Оооо... аз го гледах доста преди да разбера, че въобще ще миа концерт. ДВД-то е доста добро и за това ми стана още по-гадно като знаех, че няма да ги гледам. Иначе повечето песни, на които се кефя не присъстват там, но доста от тях изпълниха на концертите си тук.Първоначално написано от Boot
Хубавото на една група да е толкова гениална е, че имаш много любими песни и вероятността да ги чуеш live е по-голяма.![]()
Леле не мога да повярвам колко са гениални.... просто не мога. И още повече не мога да повярвам че съм ги видяла. И че ме е прегръщал Том![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Да прегърна ме като се снимахме) me > all
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
мухахахаПървоначално написано от alice sw
гениалности!
Казаха ли ви го?! Всички сте шибани имота!!Първоначално написано от Анонимко
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
ЪЪЪ...извинете, от колко време има метъл? Да кажем, че от 30 години. А от колко време има имо? Място за сравнение няма.
Възможно ли е да бъде по-красиво?