- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Всякакви мнения за музикалният стил Метъл.
А на вас не ви ли омръзна да определяте кой какъв стил е?! Що не слушате музиката просто..![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
щото сме комплексираниПървоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
Знам темата, помня и като я пуснаха. Но виж какво мислят истинските ценители там...Първоначално написано от Забавно ми е
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
^ И кой ги окачествява като истински ценители?![]()
И кфо мислят?Първоначално написано от PlamenMEN
Saatana vittu perkele hate crew!
Чел съм всичките 45 страници и знам какно мислят.То там е е дна голяма свада между "великият" им ултра-фен и останалите включително и тези, които харесват ЛП. То не бяха всякакви изказвания като това, че Честър пеел по-добре от Брус Дикинсън, които бил голям боклук. И че Iron Maiden и AC/DC били доста по-слаби от Линкин Парк. Голям смях общо взето.
Иначе ценителите ги остави, защото и аз се имам за ценител, а ги слушам.Сам може да се увериш в това (отново саморуклама) тук - http://www.last.fm/user/Mooo6no/
Тя е комерс, обаче за много по-тесен кръг от хора. И такива шизофрении, каквито измислят понякога мозъците на метъл групите, представителите на повечето други стилове никога няма да изсвирят, защото те мислят за това дали тълпата ще го хареса, а музиката не идва от душата им.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И в метъла има доста шизофрении. Това, че ти си решил, че уейв бандите правят "по-истински" такива, не означава, че за всички е така.
Какъв е смисълът, след като знам колко си твърдоглав?![]()
Не знам, но не мога да се спра да ям![]()
Не е толкова приятно, колкото яденето.![]()
Не се предавам, просто ми е писнало да споря с хора, които не приемат мнението ми. Особено за музика. И все аз да съм тази, която не разбира.![]()
Е, аз и за метълите говоря. Иначе не съм споменавала за новаторство.![]()
Cradle са признати тъпаци и комерсиалисти. И те разбрах и първия път.Шизофрениите ги дадох като пример просто, защото на тълпите не им понасят.
Кредъл са яки. Вярно, че прекаляват с позата от всякъде, но аз слушам музиката им. Не ми гледам клиповете. Гледах един от началото до край 2-3 пъти и това ми стига.
На дет курвата и експлойтед просто са им много различни представите за шизо музика.
Като е така за кфо спорите, ебати?
И бтв, вили малко изопачаваш думите й, за да си намериш причина за спор.![]()
пънкари. нагли![]()
И скунксове от най-миришещите.![]()
Експлойтед, къв пънк си бе, ти си хипар
Настане вечер и Мейдън изгреят
метъли обсипят стадиона небесен
коси се веят,глава се люжка
тълпата пее страшна песен!!!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Първоначално написано от exploitedteen
uuuuuuuuuuu that's gotta hurt![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
айде, върви си вярвай в Бог и ме остави на мира да кроя планове за избиването на 10 000 000 евреи и 1 жирафПървоначално написано от exploitedteen
![]()
апропо, знаеш вица, нали?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
я я я го кажете тоя виц!!моля!