- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вегетарианство...
и растенията са живи, ама ги ядеш?Първоначално написано от caRamelO_cHicA
![]()
Спомням си темите в Сблъсък пак на същата основа обаче тогава Майстор Миро ги затапваше много мъжката с мешана скара![]()
![]()
![]()
bih stanala vypreki 4e tva 6e stane mn trydnoama mi se iska kato se ima v predvid 4e mn obi4am jivotnite
gadnoto e 4e kato qm pr pyrjola i kato si predstavq kak sa ubivali sladkoto pilence zaradi moita pyrjola...kak se e my4ilo i t.n mmm gadni4ko e da si mesoqdno! ama da si priznaq 4esno bez meso ne moga da jiveq
kolkoto i brutalno da zvu4i
И НеКа е Грях ИсКам НяКой Ден Да Сера На Тях!
mn obi4am meso,ne bih se otkazala ot nego![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Приятелят ми е вегетарианец.. . не иска и да чуе за месо или за някакво ядене , в което има месо . Смисъл той е спортист , сигурно му е готино , знам ли ..ама аз неща да ям само зелении, обичам яденета с месо, особено някфи омлетчета там, бульончета, печено пържено варено абе всичко ям , квото ми е вкусно
![]()
![]()
ако можех шях да карам на фотосинтеза ама не мога.А относно това i am not okay Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 11:46 am Заглавие:Първоначално написано от OtherDimension
--------------------------------------------------------------------------------
Не, да не съм луда
И аз не сам луда,но информирай се по-добре знаеш ли колко изжестни ли4ноасти са подкрепяли и подкрепят тази кауза,хора като САМОСКИ ПИТАГОР,КУНДЗЪ КОНФУЦИЙ,ПЛАТОН,ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ , Граф ЛЕВ НИКОЛАЕВИЧ ТОЛСТОЙ,ДЖОРДЖ БЪРНАРД ШОУ,АЛБЕРТ ШВАЙЦЕР,АЛИСИЯ СИЛВЪРСТОУН , Сър ПОЛ МАККАРТНИ и още много други нека не изклю4жаме,4е 80% от населението в Индия сащо.
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
Я съм хищник и без месо не мога.
Месото е полезно и вкусно, ако искате да се лишавате от него - ваша си работа.
Мощно пържоли бе!
А вие, жените, дето правите свирки на гаджетата си, никакви вегетарианки не сте! С това парче месо, дето го лапате в Сомалия цел месец ще се изхранят!
Особено, ако гълтате... мхм.
Яжте само картофи, ако искате - ама от кочина!
Grumpy old madman
+1Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
![]()
Не ям месо откакто се помня. Просто ми е гнусен вкуса...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
/cast bone spiritПървоначално написано от Christ
jj.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ScionOfStorm
май на някой му се яде месоооооо![]()
Ако съществува прераждането искам всички който ядът месо и го подкрепят да се преродят в животни а всички вегетарианци (включително и аз) да сме месари !и ще ви оставям малките след родителите ви !
A бе,не е ли си мръвка![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не случайно сме на върха на хранителната верига и не защото сме най-силни или най-бързи а защото имаме интелект.Това е природата.Въпрос на личен избор е да се принизиш до тревопасно!
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
Не случайно сме на върха на хранителната верига и не защото сме най-силни или най-бързи а защото имаме интелект.Това е природата.Въпрос на личен избор е да се принизиш до тревопасно!
Бившата fear.com
1. Ачо, мълчи
2. Да се ПРИНИЗИШ до тревопасно?
Като умреш ще те изядат червеите.
Абе много глупости са писани по тая тема, като сте толкова горди всички, че сте месоядни, защо се правите на адски компетентни по въпросите на вегетарянството?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Вегетарианците НЕ са тревопасни!!!Първоначално написано от fear.com
Твойта представа за това е изкривена.
Те не пасат трева като козите, а ядат всякакви полезни за тялото храни.
В месото какво има?!? мазнини, въглехидрати и всякакви други отрови от животното...
Хората които ядат месо стават гробница за животни, за мърша! щом искате да се принизявате до нивото на самите животни, които ядете - ОК, но не ми разправяйте че вегетарианците са тревопасни козички!!!
Искам нещо да допълня....
Никого не нападнах камоли персонално...просто изразих мнение ,както авторката беше написла!!!
Когато умра червеите ще изядът и мен и теб и всички останали , защото това е нормално!! И както казах в предния си пост - това е природата.
Нямам грешна представа за вегетарянците просто ми обясни какво ядеш ти което не го яде 1 крава например (и да не ми се обидиш случайно защото нещо всички в този форум се взехте за велики)
И накрая:Аз освен че ям месо и му се наслаждавам ами и пуша и пия и не спортувам активно защото съм човек а не роб на нечии принципи...Без месо ще ме надживееш със сигурност.. и приятно ти дълголетие..но само внимаваите някоя катастрофа да не ви обърка плановете за дълголетие![]()
Бившата fear.com
И аз пуша, не ям месо не за "дълголетие" и да изкажеш мнение намирам за ок, но така и да го оспоря след това също.
Не карам никой да отказва месото и т.н., просто не ми е кеф някой да показва неуважение към ИЗБОРА ми и противно на това, което ти намекна- да се взема на важен, защото не е направил същия избор.
Разбира се, че ще ни изядат червеите, нас "върха на хранителната верига".
Няма такива глупости.
Само растенията могат да съществуват самостоятелно. Всички останали сме зависими от нещо. Ти ядеш крави, без растения няма крави и теб също те няма.
И друго нещо, като не ям месо (и като цяло животински продукти) животът ми по дефолт е по- скучен, еднообразен и се върти около това да доживея по- голяма възраст?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Абе и за това ли почнахте да спорите. За какво изобщо трябва да оспорвате чуждото решение! И аз не ям месо, но не за да живея по -дълго, а просто, защото мразя вкуса му!!! Има разлика между тези, които просто не обичаме месо и другите фанатици, които гледат да надживеят динозаврите!!!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ами ако ти си мислиш че си равна със всички останали организми то аз не мисля така.Смятам че сме надарени със разума което ни отличава от другите организмиПървоначално написано от hardball
Дай тогава да ги изядем защото са по висши от нас.(нали именно това ядеш ти)Първоначално написано от hardball
И в крайна сметка искам да приключа спора , защото поне аз не целя да те убедя в обратното а до колкото разбрах и тиРадвам се че си намерила своето място и начин на живот и че си взела решенито си сама да се откажеш от месото и месните продукти.Аз не бих могла защото вкуса и качеството на месото не можеш да намериш в една марула.
Бившата fear.com