.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли станал(а) вегетарианец?

Гласували
124. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

40 32,26%
  • Не

84 67,74%
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 291
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Никога няма да стана вегетариантка.

П.п. Месото, което пък аз ям е "чисто" Само домашно от на баба ми животните ям

Цитирай Първоначално написано от quench
    ама в големите преспи,нали? и на дълга отсечка! на пресечен терен

и тъй като е спортно ориентиране, да има и повече контролни точки
    Нямаш проблем!
    Само да не забравиш да се обадиш!Скайпа ми е Cora0522 , потърси ме!

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider

Визирах Зимата като ад за "вегетарианците", защото (vegetation) растителност няма. И през лятото и през Зимата има месо.
    хуморът ит е твърде дълбок за моето плиткоумно boastful мозъче
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Визирах Зимата като ад за "вегетарианците", защото (vegetation) растителност няма. И през лятото и през Зимата има месо.
    Думата "вегетарианец" не идва от "растение!Корена идва от латинската дума vegetus,което в превод означава "крепък,здрав,свеж,бодър"

Цитирай Първоначално написано от bloodybaby

Думата "вегетарианец" не идва от "растение!Корена идва от латинската дума vegetus,което в превод означава "крепък,здрав,свеж,бодър"
    ин карне веритас

TheNightRider какво очакваш да кажа?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мъж срещу момиче...

имам един приятел, който е веган стрейт едж... сигурно би се навил да ви размаже...
    не давай повод и за тема-анкета за еманципацията

освен това, ако вегите са "здрави, крепки", предполагам, че няма да й се опре едно кросче

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Когато ядеш месо, ти си косвено отговорен за убийството на едно живо същество!!!!
    Щом все още е законно, къде е пречката ?

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    В личните предпочитания е пречката
    А и не навсякъде е законно, което го прави отделен случай.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Когато ядеш месо, ти си косвено отговорен за убийството на едно живо същество!!!!
    Щом все още е законно, къде е пречката ?
    От майтап не разбирате..
    емото и метълът обсъждат вегетарианството
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от Glass Candle
    Ако можеш, значи даваш определение сам за себе си!
    Интересно становище. И много загубеняшко.

П.п: човек с такова поведение и ник ми говори за детето си?
    Какво ми е поведението?А какво му е на ницка ми?
    Или нямам право на личен избор?
    А детето ми, по какъв повод го намесваш в поста си?

Супер фен
    Аз съм за ,макар че си ям месо.

Обаче някои хора ми развиват теориите че не е чак толкова здравословно,защото в месото има съставки,полезни за организма...........и като се замисля е така

С държанието си във форума може да си помсиля, че си на 13-14....
    Какво му е на държанието ми във форума?Вече бях обвинена в гордост, в тъпота, в простотия...какво още ще добавиш?Давай!
    С участието си въобще във форуми, не само този, споделям и научавам нови неща!И мисля, че затова ги има форумите!Кое в отношението ми към нещата говори , че съм на 13 - 14 ?
    Да съм обидила някой, без да ме е предизвикал?
    Да съм се опитала умишлено да омаловажа думите на някого, без конкретните доводи по случая?
    Да съм навредила на някого съзнателно или несъзнателно с нещо?
    Не казвам, че 13 - 14 годишните само това правят, но често им се случва, защото често не обмислят нещата, които говорят и правят!Не слагам под един знаменаел и всички на тази възраст!
    Обясни, какво ми е на държанието, моля!Осъди ме и ти
    За справка - на 23 съм!

я Но вегетарианските теми винаги са били любопитни- винаги някой е чел-недочел нещо и се ръководи според собствените си предпочитания и вкусове и тръгва на кръстоносен поход срещу неверниците...
    За жалост прав си!Трудно се създава дискусия, когато се появи дори един фанатизиран!А тук май се събрахме доста...Защото май и аз съм сред фанатизирани, а

според мен си от Вегинквизицията...
    Това ме разсмя благодаря!
    Не съм от вегинквизицията - единственното, което правя, е да дам някаква част от инфомацията, която имам!Бих се радвала ако поне един човек разбере, защо изписах толкова много по този въпрос!
    Не желая да агитирам никого, просто излагам своите възгледи и давам потвърждение на тях, с извадки от "разни съмнителни сайтове"

хм, щом не искаш да ни агитираш, кое те кара така да се палиш по темите? силно се надявам да не е опит за компенсиране

хм, щом не искаш да ни агитираш, кое те кара така да се палиш по темите? силно се надявам да не е опит за компенсиране
    Вероятно съм доста емоционална, затова се паля така, особено защитавайки идеите си, ако може да се нарече защита, това, че ги излагам в подробни детайли!
    Не ми харесват изцепки от рода на "глупава си", "ще те закопая","ще те изям с парцалките" и тн...Вероятно затова се опитвам да дам колкото мога повече инфо, по отношение на идеите си!Преди да употребя израз от този сорт, към някого, винаги първата ми стъпка е да обясня, какво имам в предвид и след това да "нападна" с порой от думи!
    Сега ме "закопайте" още повече, като осъдите и това, че съм емоционална

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Вероятно съм доста емоционална, затова се паля така, особено защитавайки идеите си, ако може да се нарече защита, това, че ги излагам в подробни детайли!
    Всъщност не е защита, а натрапване....

Супер фен
    Град
    в килера
    Няма смисъл да се опитваш да убедиш някой че не трябва да се яде месо - никой няма да те послуша. Който иска да стане вегетарианец, ще стане. Аз например от 4 години не ям месо, просто защото не изпитвам нужда от него...

Ниго
    Guest
    bloodybaby, сама призна, че не четеш медицински журнали и не разбираш англииски. Тогава ЯВНО не си запозната с резличните видиове диети и техните плюсове и минуси. Фанатизма ти е смехотворен. За 6 страници дискусия не си показала нито едно МЕДИЦИНСКО изследване (да има контролна група, да е проведено под постоянен надзор и тн.)

Да взме да цитирам Др. Аткинс и неговите диети само от месо?

.Вероятно затова се опитвам да дам колкото мога повече инфо, по отношение на идеите си!
    Ами дай го де. не ми цитирай изказвания. Цитирай ми изследвания. Но не можеш. Каза, че не си запозната.

Каква тси ти, че да прокарваш идеите си, акто не си специалист в областа?

Даваш извадки от "пристрастни" сайтове. Сайтове рпавени от коне с капаци наречени вегетарианци.

Мойте извадки са от мрдицински сайтове - там не правят разлика между вегетарианец и месояден, а между здрав и болен.

Неядането на месо докарва кожни проблеми, поради лиспсата на витамин А. ФАКТ!

Сега ме "закопайте" още повече, като осъдите и това, че съм емоционална
    не са ти харесвали изказвания от типа на "глупава си"?

значи да мерим с двойния аршин,а?

не знам в една друга тема, в която публикувах медицински доказателства за това, че нервната система е отговорна за проявата на емоции и размисли, някой на 2 пъти квалифицира изказванията ми, и то доста категорично, като "глупости" и "простотии"....

форумите са място, където хората се заяждат за дребни глупости, пропагандират "едри" глупости и просто си се псуват...
    Абсолютно съгласен. Много полезни нещо от форумите не съм научил. Действат ми като нещо за отпускане, но вече не смятам, че мога да науча нещо от тях.

Научавам разни неща от статии в Уикипедия. Като ги няма на български чета на англииски, но рядко посмявам да чета от други сайтове, защото съдържат суматии невярна информация, която ще ме заблуди тотално.

бтв относно спортистите. Имах едно позната вегетарианка, която беше републиканска шампионка по сумо не знам коя категория, а се явяваше и на републикански по карате. Та на нея само като и кажеха, че в яденото има месо и вече не и се ядеше. Не знам защо, но я беше гнус.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Научавам разни неща от статии в Уикипедия. Като ги няма на български чета на англииски, но рядко посмявам да чета от други сайтове, защото съдържат суматии невярна информация, която ще ме заблуди тотално.
    Уикипедия е пълна с невярна информация и повчето от стаиите са много зле. Прочети например сатията за холестерола в българската и англииската версия. Има няколко противоречия. Българскате е вярна, но англииската куца.

Супер фен
    Най-малкото, което ще направя, е да тръгна да си губя времето да убеждавам някаква си самонадеяна и инатеста, тръгнала в тийн форум да ми пише, дето си знае своето.
    Ама живота си в твой, прави каквото искаш.
    Много ясно, че има единични случаи, които ти обесни...
    Като те гледам, май нямаш какво друго да правиш, освен да пишеш по тийн форуми
    е аз имам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си