- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вегетарианство...
Никога няма да стана вегетариантка.
П.п. Месото, което пък аз ям е "чисто"Само домашно от на баба ми животните ям
![]()
хуморът ит е твърде дълбок за моето плиткоумно boastful мозъчеПървоначално написано от TheNightRider
![]()
ин карне веритасПървоначално написано от bloodybaby
не давай повод и за тема-анкета за еманципациятаПървоначално написано от exploitedteen
освен това, ако вегите са "здрави, крепки", предполагам, че няма да й се опре едно кросче
Щом все още е законно, къде е пречката ?Първоначално написано от quench
![]()
В личните предпочитания е пречката![]()
А и не навсякъде е законно, което го прави отделен случай.
емото и метълът обсъждат вегетарианствотоПървоначално написано от TheNightRider
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Аз съм за ,макар че си ям месо.
Обаче някои хора ми развиват теориите че не е чак толкова здравословно,защото в месото има съставки,полезни за организма...........и като се замисля е така![]()
Какво му е на държанието ми във форума?Вече бях обвинена в гордост, в тъпота, в простотия...какво още ще добавиш?Давай!Първоначално написано от TheNightRider
С участието си въобще във форуми, не само този, споделям и научавам нови неща!И мисля, че затова ги има форумите!Кое в отношението ми към нещата говори , че съм на 13 - 14 ?
Да съм обидила някой, без да ме е предизвикал?
Да съм се опитала умишлено да омаловажа думите на някого, без конкретните доводи по случая?
Да съм навредила на някого съзнателно или несъзнателно с нещо?
Не казвам, че 13 - 14 годишните само това правят, но често им се случва, защото често не обмислят нещата, които говорят и правят!Не слагам под един знаменаел и всички на тази възраст!
Обясни, какво ми е на държанието, моля!Осъди ме и ти![]()
За справка - на 23 съм!
Това ме разсмяПървоначално написано от exploitedteen
благодаря!
Не съм от вегинквизицията - единственното, което правя, е да дам някаква част от инфомацията, която имам!Бих се радвала ако поне един човек разбере, защо изписах толкова много по този въпрос!
Не желая да агитирам никого, просто излагам своите възгледи и давам потвърждение на тях, с извадки от "разни съмнителни сайтове"![]()
хм, щом не искаш да ни агитираш, кое те кара така да се палиш по темите? силно се надявам да не е опит за компенсиране
Вероятно съм доста емоционална, затова се паля така, особено защитавайки идеите си, ако може да се нарече защита, това, че ги излагам в подробни детайли!Първоначално написано от quench
Не ми харесват изцепки от рода на "глупава си", "ще те закопая","ще те изям с парцалките" и тн...Вероятно затова се опитвам да дам колкото мога повече инфо, по отношение на идеите си!Преди да употребя израз от този сорт, към някого, винаги първата ми стъпка е да обясня, какво имам в предвид и след това да "нападна" с порой от думи!
Сега ме "закопайте" още повече, като осъдите и това, че съм емоционална![]()
Всъщност не е защита, а натрапване....Първоначално написано от bloodybaby
![]()
Няма смисъл да се опитваш да убедиш някой че не трябва да се яде месо - никой няма да те послуша. Който иска да стане вегетарианец, ще стане. Аз например от 4 години не ям месо, просто защото не изпитвам нужда от него...
bloodybaby, сама призна, че не четеш медицински журнали и не разбираш англииски. Тогава ЯВНО не си запозната с резличните видиове диети и техните плюсове и минуси. Фанатизма ти е смехотворен. За 6 страници дискусия не си показала нито едно МЕДИЦИНСКО изследване (да има контролна група, да е проведено под постоянен надзор и тн.)
Да взме да цитирам Др. Аткинс и неговите диети само от месо?
Ами дай го де. не ми цитирай изказвания. Цитирай ми изследвания. Но не можеш. Каза, че не си запозната..Вероятно затова се опитвам да дам колкото мога повече инфо, по отношение на идеите си!
Каква тси ти, че да прокарваш идеите си, акто не си специалист в областа?
Даваш извадки от "пристрастни" сайтове. Сайтове рпавени от коне с капаци наречени вегетарианци.
Мойте извадки са от мрдицински сайтове - там не правят разлика между вегетарианец и месояден, а между здрав и болен.
Неядането на месо докарва кожни проблеми, поради лиспсата на витамин А. ФАКТ!
не са ти харесвали изказвания от типа на "глупава си"?Първоначално написано от bloodybaby
значи да мерим с двойния аршин,а?
не знам в една друга тема, в която публикувах медицински доказателства за това, че нервната система е отговорна за проявата на емоции и размисли, някой на 2 пъти квалифицира изказванията ми, и то доста категорично, като "глупости" и "простотии"....
Абсолютно съгласен. Много полезни нещо от форумите не съм научил. Действат ми като нещо за отпускане, но вече не смятам, че мога да науча нещо от тях.Първоначално написано от exploitedteen
Научавам разни неща от статии в Уикипедия. Като ги няма на български чета на англииски, но рядко посмявам да чета от други сайтове, защото съдържат суматии невярна информация, която ще ме заблуди тотално.
бтв относно спортистите. Имах едно позната вегетарианка, която беше републиканска шампионка по сумо не знам коя категория, а се явяваше и на републикански по карате. Та на нея само като и кажеха, че в яденото има месо и вече не и се ядеше. Не знам защо, но я беше гнус.![]()
Уикипедия е пълна с невярна информация и повчето от стаиите са много зле. Прочети например сатията за холестерола в българската и англииската версия. Има няколко противоречия. Българскате е вярна, но англииската куца.Първоначално написано от Забавно ми е
Най-малкото, което ще направя, е да тръгна да си губя времето да убеждавам някаква си самонадеяна и инатеста, тръгнала в тийн форум да ми пише, дето си знае своето.
Ама живота си в твой, прави каквото искаш.
Много ясно, че има единични случаи, които ти обесни...
Като те гледам, май нямаш какво друго да правиш, освен да пишеш по тийн форуми![]()
![]()
е аз имам...