- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийка ли съм?
Ето какъв е проблема....на 17 години и много ама много обичам най-добрата си приятелка.Супер човек е винаги сме на едно мнение,никога не се караме за нищо просто защото си пасваме в всичко.До тук добре,но има и нещо което ме притеснява....като съм близо до нея се чувствам повече от добре.Гледам я и грее усмивка на лицето ми.Сънувам я...дори понякога ми се иска да я целуна...знам че харесвам момче определено едно момче може да ме възбуди и често се заглеждам по момчета което си е съвсем нормалхо.До сега не съм се чувствала така с друго момиче дори не обръщам особено внимание ,но е по силно от мен започвам да фантазирам понякога докато не се осъзная и не се спра.Какво да направя че е толкова сладка и хубава не знам дали я обичам или всъщност си падам по нея покрай обичта си .Моля ви помогнете ми и ми дайте съвет не искам да се издам дори да съм лесбийка![]()
![]()
![]()
Спокс не си лезби!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Май е нормално.
И аз имам една приятелка дето, ако я лепна... мм![]()
Много е сладка просто.
Собственост на Canis_Dirus
Moje i priqtelkata ti da si misli za tebe po su6tiq na4in, ne se pritesnqvai slu4va se ponqkoga, i ne si lesbiika zaradi tova, prosto ti trqbva edin muj da ima do teb i 6te zabravi6 tezi misli![]()
викаш потичаш като и грейне усмивката на твоята приятелка ??? според мене си би \/
Просто до сега не си намерила тези качества в едно момче, които притежава приятелката ти.
!
Първоначално написано от be easy
аве още не си лезби...ама то така се започва![]()
emi moje bi si "Bisex.."
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
верно споко... не си леСбийка. най-много би , но и тва не е сигурно . аз от личен опита ще ти кажа нещо... бисексуална съм и винаги внимавам да не смесвам приятелските отношения с любовта, понякога може да се получи гаф , но рядко . тъй че просто по някакъв начин се опитай да се отърсиш от тези твои чувства към най-добрата ти приятелка . някой по нагоре каза , че не си намерила качествата които тя притежава у някое момче . и това ще се случи не се безпокой . всичко е въпрос на време . а време винаги имаако искаш да поговориш с някой пиши ми на лично
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Не си лесбийка. Казваш, че я обичаш, но май не изпитваш сексуално влечение към нея.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
mhm i az sum bi i sum na su6toto mnenie vnimavai mnogo ako tova produlji a ti ne go jelae6.prosto se si naymi da spre6,oba4e ako go jelae6 prosto se otpusni i vij kvo 6e stane.Първоначално написано от tequila
P.P.az taka zapo4nah da si padam po momi4eta i nakraq razbrah 4e i dvata pola me kefqt sexualno.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ми аз лично предпочитам да не съм БИ, щото хич не ме кефи да гледам гейове да се разхождат с женски прически и гримирани, колкото и старомодно да звучи.Някак си съм по-отстъпчива за момичета обаче се пак...никой не обича такива неща.Наистина може би не съм открила момче с такива качества,обаче започвам сериозно да се притеснявам.Учудена съм, че повечето сте на мнение, че нищо ми няма даже.Срещала съм подобни теми ,в които почти всички казваха че даденото момиче е обратно.Не знам как да се отърся ,трябва да я избягвам педполагам,но това може да попречи на приятелството ни ,защото все пак го има и тоя момент дори да съм БИ я обичам като приятелка.Отчаяна съм имам чувството,че всички си казват "Айдее тая обърна резбата".![]()
muj koito se obli4a v jenski drehi ne e bi a e travestit!tva nqma ni6ty ob6to sus sehualnosta my a s tova kak iska da izglejda.da si bi zna4i 4e ti haresvat troikite i te privli4at i dvata pola i e po vajno da razbere6 kakvo iska6.mnogo qsno 4e otna4alo moje da se ypla6i6 6toto tva e ne6ty novo za tebe no tova si ti i trqbva da svikne6 sus samata sebe si.aide yspeh.Първоначално написано от find_m3
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Щом те възбуждат момчета не си лезбиика, но може да си бисексуална.
В това няма нищо лошо
Не всички които се обличат като жени са просто травестити.Кой е тоя нормален травестит дет не си продава гъза.Ок може да не се изразих правилно обаче повечето гейове които не секрият че са такива предпочитат да се показват в женска светлина (дрехи,гримове,походка) ясни признаци.Това имах предвид извинявам се ако някой не ме е разбрал иначе знам какво е травестит и всичките разновидности на сексуалносттане това е проблема отбрала си най-маловажното.НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ
![]()
zna4i ne iska6 da si bi taka li? emi da ti kaja ako ne se 4uvstva6 takava zna4i ne si spoko. moje prosto da ima6 4uvstva k1m tova momi4e i da e samo edini4en slu4ay, otpusni se vij kakvo 6te stane.![]()
uspex...
Лезбиичица си си мойто момиче лезбиичица
Ама к'во от това нали ти е кеф
Правилен съвет ... ако тя не мисли по същия начин, ще ти забие някой шамар и тогава ще ти дойде акъла къде се намирашПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
... k33p w@lkinG ...
Ne si .... no mi se struva 4e ti NE si pada6 po jeni,ami prosto si pada6 po nai-dobrata ti priqtelka.Ti haresva6 neq,a ne vsi4ki jeni..tui 4e SpOkoO![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
Охх вече не знам до какво може да доведе това а ако се отпусна наистина със сигурност ще направя някоя глупост и ще стане страшно.После всички ще ме направят на гъз.И не ги виня вие как бихте реагирали ако най-добрата ви приятелка ви се нахвърли?![]()
![]()
za6to vsi4ki da razbirat?? nali ti e nay dobra priqtelka, a ako napravi6 nqkoiq glupost moje6 da se opravdae6 s tova 4e prosto si se bazikala(ako reagira ostro) i da kaje6 4e s1jalqva6 i nqma da se povtori.
otnosno v1prosa ti:nz kak bix reagirala, no nqma da spra da i b1da priqtelka i 6te q podkrapqm kakvato i da e, e moje p1rvona4alno da sam taka-ili po skoro taka-
ama bix q podkrepila
е,мацка и лесбийка да си-голяма работа,никой не може да каже дали си или не си,това опира до вътрешно чувство и донякъде усешане,само ще разбереш.не мисля че трябва да се успокояваш ако някои ти каже че не си.и какво ако си?
И аз съм БИ но със най - добрата ми приятелка или с някоя друга някак си немога обичам ги по прекалено различен начин а ако тази любов се смеси трябва се внимава защото накрая може дори фр да загубиш ..Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
![]()