- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийка ли съм?
Не си лесбийка ... май![]()
BIsexual
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Така ще отговориш на въпроса си!
следващия топик: целунас се с най-добрата ми приятелка би ли съм? :![]()
GTA Stunting
Докато не видя не вярвам![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Защо не пробваш и ще разбереш, ако ти е харесало.
Hai, i r sexy. K bai.
ти и френдката ти на един сеанс и щи кажа дали си обраътна
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
Преди всичко човек трябва малко да се замисли..ако е на шега-не..много ясно...Първоначално написано от Bixel
Иначе е логично-да!
да лесбийка си и то от най-големите!!!!!!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ако я харесваш сексуално а не само като приятелка значи си ако не значи не си а просто мн я обичаш като приятелка
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Не си!
Абе кво слушаш въобще кво ти казват другите, всеки писал различно - нормална си, би си, лесбийка си, да не си мислиш че някакви хора тук, произволни, без достатъчно знания по тази тема, могат да ти кажат каква си ?
Ти си единствената, която може да си отговори на този въпрос. Въобще не трябва да се влияеш от това, което другите ти казват.
Абее според мене не си ..Ама както казаха преди мене ... Ти си единственната която може да отговори на този въпрос
![]()
Кажи й!Така само ти се мъчиш!УСПЕХ!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Spodeleniqt problem e polovin problem-govori s priqtelkata si.![]()
PEACE
Просто я обичаш и се радваш че е най-добричката и сладка приятелка на света...
Ей...би ли искала да я лижеш там долу и да и пъхаш вибратори в оная работа...не??? Ми тогава какво се притесняваш???