.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Просто я обичаш и се радваш че е най-добричката и сладка приятелка на света...
    Ей...би ли искала да я лижеш там долу и да и пъхаш вибратори в оная работа...не??? Ми тогава какво се притесняваш???
    хаха може и да иска, от къде знаеш

Авторке, няма да разбереш, докато не пробваш. Щом се съмняваш - значи може и да го има. Докажи на себе си и всичко ще е окей.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    София

Re: Лесбийка ли съм?

и аз да споделя мнението си което е като на другите: не, не си. просто си привързана към нея

Град
    София
    Като да ми прилича на Би тази история Ама има време то ще се чуе, но е нормално, не се притеснявай ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

ем не си лезбиика клониш към БИ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Moje i priqtelkata ti da si misli za tebe po su6tiq na4in, ne se pritesnqvai slu4va se ponqkoga, i ne si lesbiika zaradi tova, prosto ti trqbva edin muj da ima do teb i 6te zabravi6 tezi misli
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Не си! Аз примерно се възбуждам много от лесбийки, но съм си хетеросексуална.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

ам не си..... спокс
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

според мен не си лезби а може би просто би
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Повече от фен Аватара на brusa
    v4era gledah po discovery to4no za takia momi4eta deto se vuzbujdat ot priqtelka i fantazirat i nali govoiha yam mn hora praiha nekvi isledvaniq i nakraq se stigna do izvoda 4e tezi momi4eta sa lezbiiki
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

просто си мн привързана към нея и явно ти липсва такава близост и фантазираш с един от най-близките си хора

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne se pritesnqvai, ne si lesbiika. Az kakvo pravih s jena edno vreme, a si imam seriozen priatel.

Цитирай Първоначално написано от Looney`
    викаш потичаш като и грейне усмивката на твоята приятелка ??? според мене си би \/
    има нещо...

Повече от фен
    хохохохо х
    момиче

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    2007 айдИ не!
    maDamn

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Не си лезбийка. Може да си бисексуална, може и нещо временно да е, сещаш се, от пубера. ((:

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Чак сега виждам, че е от 2007. о.О

разбирам те много добре, случи ми се подобно нещо преди две години, само че с моята най-добра приятелка се запознахме виртуално и си говорехме всеки ден почти по скайп. след време започнахме да се привързваме една към друга, защото си пасвахме страшно добре. но аз след известно време започнах да усещам нещо различно..не ми се беше случвало до тогава и дори не беше вариант да е любов, но вече знам, че беше точно това ;д разбира се бях ходила с няколко момчета преди това, честно казано обожавах ги, и сега ги обожавам, но има страна в мен, която когато си помисли за момиче и полудява. просто си бисексуална мойто момиче. това е напълно нормално за всички жени и дори всъщност за всички хора, просто при жените е по-често срещано. всички се раждаме с натрапването на идеята мъж-жена и всичко друго ни се струва странно, но реално сме създадени, за да се обичаме всеки със всеки не се притеснявай, нищо страшно няма. а това е скалата на Кинси, мен поне ме успокои, защото обяснява някои неща. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BD%D1%81%D0%B8

ако наистина ти е най-добра приятелка и кажи за усещанищта си, но внимавай с подробностите относно нея, не се знае как ще го приеме

Мега фен
    Град
    <3
    Стара тема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си