.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен

Помните ли секса? Или по-точно забравяте ли го?

Снощи се замислих нещо и стигнах до извода, че не мога да си спомня повечето пъти, когато съм правил секс, ама дори си нямам идея. Например с бившата ми приятелка сме спали поне 300 пъти, а от тях мога да си спомня не повече от 10-15, всичко остнало е пълна мъгла. Със сегашната приятелка сме отскоро, та горе-долу още си спомням повечето пъти, но пак има някои, които не ги помня, а не сме спали повече от двайсетина пъти. Забелязвам си обаче, че си спомням всички еднодневки и то много добре - всяка, с която съм спал само 1-2 пъти, помня всичко в детайли, независимо преди колко време е било. При вас така ли е? Не че е много важна тема, ама ми стана интересно

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    дам така е еднодневките се помнят, но сексът при по продължителна връзка се забравя
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Няма как човек да помни детайлите. Помня някои наистина специални. Но пак няма как да ги опиша в подробности...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    дам така е еднодневките се помнят, но сексът при по продължителна връзка се забравя
    Наистина еднодневките се помнят защото са били нещо различно. Докато при по продължителна връзка няма как всеки един път да е бил различен. затова и само някои пъти си спомняш защото е било нещо различно от стандартното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си