.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Guest
    na 17, dosta kusno, no pone ve4e ne6tata si se razvivat s dosta svetkavi4na burzina

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na 17, dosta kusno, no pone ve4e ne6tata si se razvivat s dosta svetkavi4na burzina
    Никога не е късно, просто някои хора налагат неписани правила, важното е ти да се чувстваш добре когато го правиш
    Голям размер на картинката! /machoka/

Почти 16. Беше гадно, тогава намразих карамелените бонбони. Може би младежът не беше виновен, знам ли.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Първата ми френска целувка беше с най-добрия ми приятел и още я помня Бях на 13.

Guest
    Бях на 16 и направих френска целувка (лизах ) едно момиче с 4-5 години по голяма от мен. Нямам много спомени щот бях пиян, само знам , че ми свърши в устата и не ми беше много гот.

Ми първата ми беше с момиче от моя клас на хмм 7 клас бях преди зимната значи на 13-14 е било

Guest
    по-добре питаи КАКВО е френска целувка,за6тото като гледам няма6 никаква представа/както и о6те мн хора явно/

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бях на 16 и направих френска целувка (лизах ) едно момиче с 4-5 години по голяма от мен. Нямам много спомени щот бях пиян, само знам , че ми свърши в устата и не ми беше много гот.
    явно има още неразбрали... става въпрос за целувка с език!

Guest
    znam 4e zvu4i napravo nelepo , no pri men purvata celuvka s ezik be6e na 17

Хаха някои да им обясни какво е това ФРЕНСКА целувка ,а не кога ви е била първата целувка и как сте се почувствали

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Amigo0o
    Хаха някои да им обясни какво е това ФРЕНСКА целувка ,а не кога ви е била първата целувка и как сте се почувствали
    -Беше обяснено преди мен,но явно няма кой да чете или не му се занимава да преглежда всички отговори.Френската целувка е целувката с език.Моята беше на 20 април 2007 година на една пейка на ,,ВитошкА,,.Точно една седмица преди рождения ми ден.Сега съм на 15.Момчето беше доста по-голямо от мен.Знаеше,че НЕ съм се целувала и за това,може би,беше изключително нежен и внимателен и целувките бяха такива.Беше божественооооооооооооо
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    моята първа целувка с език беше лятото на 2006 тогава бях на 13

Guest
    аз съм на 16 и още не сам го правил ... имайки в предвид 4е не се имам за някой задръстеняк или пълен дебил ... така се случва

Бях на 2 години в най престижната ясла! И там си спретнахме една хубава оргийка по SPICE образец, щото госпожата остави телевизора без надзор...
    И хоп след оргийката мега курвето на групата ми напраи френска целувка щото винаги съм бил надарен и искаше да е първа...
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Еми бях на 8-9години, абe във втори клас с едно момче по-голямо от мене с 3 години. Беше много гадно, щото не знаех какво да правя

Guest
    аз съм на 16 и още не сам го правил ... имайки в предвид 4е не се имам за някой задръстеняк или пълен дебил ... така се случва d'oh! d'oh! d'oh!
    vqrvam ti pi4

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Почти 16. Беше гадно, тогава намразих карамелените бонбони. Може би младежът не беше виновен, знам ли.
    Хах. Да не ви се залепиха езиците от тези бонбони?

Иначе първата ми целувка с език беше като бях на 10-11 с едно момича на същата възраст, но тя беше на майтап. За сега не съм имал целувка в истниският смисъл на думата. Аз съм на почти 17.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    Години точно не помня.Но май бях на 11-12 години.В една дискотека и определено ми беше много хубаво и много странно!
    И какво правят хора на 11-12 години в дискотека?! Вече не разбирам този свят, а едва чукнах 20.. Първата ми дискотека беше.. Лятото след 7ми клас? Хах, как ги помним само. Това ме прави.. 14 годишен, нали? Всъщност дискотеката не беше много интересна и бях точно пред нея, седнал на пясъка. Ахтопол, топла лятна нощ, Frozen на Мадона, тъкмо беше излязъл гадният техно ремикс, хладния бриз, вълните в краката ми, момичето в ръцете ми.. И Първата целувка. И след това първите стотина, може би. (да, говоря за френска целувка, което е страстна целувка с език. момиче съм целувал и обарвал още в детската градина ><)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Biah na 16 i se sly4i sus sega6noto mi gadje kogato me izpra6ta6e do nas edna ve4er...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Почти на 18 след една 60 градусова ракийка в дома на момчето

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    60 градусова ракия, 60 градусова ракия.. Ммм.. Нещо ми се върти из главата, но не мога да си спомня точно какво.. Може би точно в това е проблемът?

Аве, я ми пратете малко ракийчица (и сиренце) насам!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С въпросното момче не съм се виждала 2 години сигурно вече,а настоящия ми приятел има ракия, ама не толкова люта

миналото лято тоест на 14 години на един рожден ден и двамата бяхме пийнали и се награбихме хахаахахах

sws
    Guest

swsws

na 29.09.07 za parvi pat po moe jelanie spored men se polu4o dosta dobre za6toto 4oveka ostana dovolen)))

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Dilian4enceto
    миналото лято тоест на 14 години на един рожден ден и двамата бяхме пийнали и се награбихме хахаахахах
    i ti napravi vrenska li...????????
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си