- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga vi be6e purvata frenska celuvka
na 17, dosta kusno, no pone ve4e ne6tata si se razvivat s dosta svetkavi4na burzina![]()
Никога не е късно, просто някои хора налагат неписани правила, важното е ти да се чувстваш добре когато го правишПървоначално написано от Анонимко
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Почти 16. Беше гадно, тогава намразих карамелените бонбони. Може би младежът не беше виновен, знам ли.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Бях на 16 и направих френска целувка (лизах ) едно момиче с 4-5 години по голяма от мен. Нямам много спомени щот бях пиян, само знам , че ми свърши в устата и не ми беше много гот.
Ми първата ми беше с момиче от моя клас на хмм 7 клас бях преди зимната значи на 13-14 е било![]()
по-добре питаи КАКВО е френска целувка,за6тото като гледам няма6 никаква представа/както и о6те мн хора явно/
явно има още неразбрали... става въпрос за целувка с език!Първоначално написано от Анонимко
znam 4e zvu4i napravo nelepo , no pri men purvata celuvka s ezik be6e na 17
Хаха някои да им обясни какво е това ФРЕНСКА целувка ,а не кога ви е била първата целувка и как сте се почувствали![]()
![]()
-Беше обяснено преди мен,но явно няма кой да чете или не му се занимава да преглежда всички отговори.Френската целувка е целувката с език.Моята беше на 20 април 2007 година на една пейка на ,,ВитошкА,,.Точно една седмица преди рождения ми ден.Сега съм на 15.Момчето беше доста по-голямо от мен.Знаеше,че НЕ съм се целувала и за това,може би,беше изключително нежен и внимателен и целувките бяха такива.Беше божественоооооооооооооПървоначално написано от Amigo0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
моята първа целувка с език беше лятото на 2006 тогава бях на 13
аз съм на 16 и още не сам го правил ... имайки в предвид 4е не се имам за някой задръстеняк или пълен дебил ... така се случва![]()
![]()
![]()
Бях на 2 години в най престижната ясла! И там си спретнахме една хубава оргийка по SPICE образец, щото госпожата остави телевизора без надзор...
И хоп след оргийката мега курвето на групата ми напраи френска целувка щото винаги съм бил надарен и искаше да е първа...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Еми бях на 8-9години, абe във втори клас с едно момче по-голямо от мене с 3 години. Беше много гадно, щото не знаех какво да правя![]()
vqrvam ti pi4аз съм на 16 и още не сам го правил ... имайки в предвид 4е не се имам за някой задръстеняк или пълен дебил ... така се случва d'oh! d'oh! d'oh!
Хах. Да не ви се залепиха езиците от тези бонбони?Първоначално написано от `Death`Whore``
Иначе първата ми целувка с език беше като бях на 10-11 с едно момича на същата възраст, но тя беше на майтап. За сега не съм имал целувка в истниският смисъл на думата. Аз съм на почти 17.
И какво правят хора на 11-12 години в дискотека?! Вече не разбирам този свят, а едва чукнах 20.. Първата ми дискотека беше.. Лятото след 7ми клас? Хах, как ги помним само. Това ме прави.. 14 годишен, нали? Всъщност дискотеката не беше много интересна и бях точно пред нея, седнал на пясъка. Ахтопол, топла лятна нощ, Frozen на Мадона, тъкмо беше излязъл гадният техно ремикс, хладния бриз, вълните в краката ми, момичето в ръцете ми.. И Първата целувка. И след това първите стотина, може би.Първоначално написано от Alex_f
(да, говоря за френска целувка, което е страстна целувка с език. момиче съм целувал и обарвал още в детската градина ><)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Biah na 16 i se sly4i sus sega6noto mi gadje kogato me izpra6ta6e do nas edna ve4er...![]()
Почти на 18 след една 60 градусова ракийка в дома на момчето![]()
60 градусова ракия, 60 градусова ракия.. Ммм.. Нещо ми се върти из главата, но не мога да си спомня точно какво.. Може би точно в това е проблемът?![]()
Аве, я ми пратете малко ракийчица (и сиренце) насам!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
С въпросното момче не съм се виждала 2 години сигурно вече,а настоящия ми приятел има ракия, ама не толкова люта![]()
миналото лято тоест на 14 години на един рожден ден и двамата бяхме пийнали и се награбихме хахаахахах![]()
na 29.09.07 za parvi pat po moe jelanie spored men se polu4o dosta dobre za6toto 4oveka ostana dovolen)))
i ti napravi vrenska li...????????Първоначално написано от Dilian4enceto
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii