- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga vi be6e purvata frenska celuvka
хахахаахах просто се мляскахмеПървоначално написано от fire_magic
бях 4-ти клас... беше много хубаво и момчето не разбра че ми е за първи път... не се стреснах, не треперех, не се потях, нито се напиках...:P стори ми се че е нещо съвсем обикновено...
![]()
![]()
ъъ... всъщност нзн дали говорим за едно и също...![]()
говорим за целувка по устата нали!?
![]()
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Na 16 ne be6e mn hubavo 6toto stana mn burzo, a i az ne o4akvah![]()
az bqh na 13 mi be6e qko![]()
В 5 клас ударих език на едно момиче.Първоначално написано от Анонимко
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Боже, какво чета ... направо оставам изумен ... на 13 ходят вече на дискотеки, на 9 се целуват ... абе вие акъл имате ли ... леле аз като бях на 13 дори нямаше дискотеки ощеИначе първата ми целувка с езиче беше, когато бях на 15 с едно момиче от съседния клас ... мдам мн романтика, мноо нещо, вечерта в даскалото на една пейчица ... цуни муни ... и да хареса ми ... и от както завършихме там в онова училище, не съм я виждал ... защо ли ...
... the end
... k33p w@lkinG ...
За целувка с език говорим. За осмукване на сливиците на другарчето, както викаше една госпожа учителка моя.Първоначално написано от <black soul>
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
беше на 14 февруари 2006 . Беше много яко с момче на което много държах. И все още си спомням всичко
ПфФф интересно защо ли Ахтопол действа така?!?Първоначално написано от shizzle
Моята беше с едно момче, на което много държах.Миналото лято в Ахтопол (
) на скалите късно вечерта гледахме звездите и така нататък. Даже и сега като си спомня се изпълвам със позитивни чувства
![]()
На 11 бях![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Морето носи магия, а по южното Черноморие тя е най-силна.Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
awe 29.09.07 ne e minal o6te (thinK)Първоначално написано от sws
az bqh na 13 s mom4e 10 g. po-golqmo ot men(prosto izglejdah mn po-golqma) i be6e neopisuemo prekrasno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Много хубаво,романтично звучи...следващите коментари също много радват...нз може би просто заради начина на изразяване...Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
също е супер...просто коментарче...Морето носи магия, а по южното Черноморие тя е най-силна.![]()
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
Единият крак стъпка назад, отмятване на наметалото с ръка, лек поклон, като началото на танц.Първоначално написано от shivacheva
-Благодаря ви, мадмоазел. Сабята и думите са ми единственото оръжие срещу света и се старая и двете да са достатъчно остри да прободат сърце. Но към какво повече може да се стреми един мъж, освен да бъде галантен кавалер на една изящна дама.
значи говорим за едно и също...Първоначално написано от shizzle
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Бях на 13 и беше нещо непозанто,но и в същото време мн приятно..![]()
![]()
Но ако сравнявам сегашните ми целувки с гаджето ми и първата... първата -..мм някак си скучна.. ''беше''!
![]()
![]()
![]()
Няма защо,мосю Shizzle,думите ви наистина успяват да прободат нечие сърце...очевидно...Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
Let the beats control your soul...