.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    Цитирай Първоначално написано от Dilian4enceto
    миналото лято тоест на 14 години на един рожден ден и двамата бяхме пийнали и се награбихме хахаахахах
    i ti napravi vrenska li...????????
    хахахаахах просто се мляскахме

Град
    София
    отдавна

Град
    Пловдив
    бях 4-ти клас... беше много хубаво и момчето не разбра че ми е за първи път... не се стреснах, не треперех, не се потях, нито се напиках... :P стори ми се че е нещо съвсем обикновено...
    ъъ... всъщност нзн дали говорим за едно и също... говорим за целувка по устата нали!?
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    Na 16 ne be6e mn hubavo 6toto stana mn burzo, a i az ne o4akvah

Guest
    az bqh na 13 mi be6e qko

Град
    Varna

Re: koga vi be6e purvata frenska celuvka

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    koga stana tova i nai-vajnoto - haresa li vi ili ve4e daje ne q pomnite
    В 5 клас ударих език на едно момиче.
    “Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"

RQ

Боже, какво чета ... направо оставам изумен ... на 13 ходят вече на дискотеки, на 9 се целуват ... абе вие акъл имате ли ... леле аз като бях на 13 дори нямаше дискотеки още Иначе първата ми целувка с езиче беше, когато бях на 15 с едно момиче от съседния клас ... мдам мн романтика, мноо нещо, вечерта в даскалото на една пейчица ... цуни муни ... и да хареса ми ... и от както завършихме там в онова училище, не съм я виждал ... защо ли ... ... the end
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    бях 4-ти клас... беше много хубаво и момчето не разбра че ми е за първи път... не се стреснах, не треперех, не се потях, нито се напиках... :P стори ми се че е нещо съвсем обикновено...
    ъъ... всъщност нзн дали говорим за едно и също... говорим за целувка по устата нали!?
    За целувка с език говорим. За осмукване на сливиците на другарчето, както викаше една госпожа учителка моя.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Майка ми му вика слюнкообменяне.

беше на 14 февруари 2006 . Беше много яко с момче на което много държах. И все още си спомням всичко

Цитирай Първоначално написано от shizzle

И какво правят хора на 11-12 години в дискотека?! Вече не разбирам този свят, а едва чукнах 20.. Първата ми дискотека беше.. Лятото след 7ми клас? Хах, как ги помним само. Това ме прави.. 14 годишен, нали? Всъщност дискотеката не беше много интересна и бях точно пред нея, седнал на пясъка. Ахтопол, топла лятна нощ, Frozen на Мадона, тъкмо беше излязъл гадният техно ремикс, хладния бриз, вълните в краката ми, момичето в ръцете ми.. И Първата целувка. И след това първите стотина, може би. (да, говоря за френска целувка, което е страстна целувка с език. момиче съм целувал и обарвал още в детската градина ><)
    ПфФф интересно защо ли Ахтопол действа така?!? Моята беше с едно момче, на което много държах.Миналото лято в Ахтопол ( ) на скалите късно вечерта гледахме звездите и така нататък. Даже и сега като си спомня се изпълвам със позитивни чувства

Супер фен
    На 11 бях
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
    ПфФф интересно защо ли Ахтопол действа така?!? Моята беше с едно момче, на което много държах.Миналото лято в Ахтопол ( ) на скалите късно вечерта гледахме звездите и така нататък. Даже и сега като си спомня се изпълвам със позитивни чувства
    Морето носи магия, а по южното Черноморие тя е най-силна.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest

Re: swsws

Цитирай Първоначално написано от sws
    na 29.09.07 za parvi pat po moe jelanie spored men se polu4o dosta dobre za6toto 4oveka ostana dovolen)))
    awe 29.09.07 ne e minal o6te (thinK)

Супер фен
    az bqh na 13 s mom4e 10 g. po-golqmo ot men(prosto izglejdah mn po-golqma) i be6e neopisuemo prekrasno
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Alex_f
    Години точно не помня.Но май бях на 11-12 години.В една дискотека и определено ми беше много хубаво и много странно!
    И какво правят хора на 11-12 години в дискотека?! Вече не разбирам този свят, а едва чукнах 20.. Първата ми дискотека беше.. Лятото след 7ми клас? Хах, как ги помним само. Това ме прави.. 14 годишен, нали? Всъщност дискотеката не беше много интересна и бях точно пред нея, седнал на пясъка. Ахтопол, топла лятна нощ, Frozen на Мадона, тъкмо беше излязъл гадният техно ремикс, хладния бриз, вълните в краката ми, момичето в ръцете ми.. И Първата целувка. И след това първите стотина, може би. (да, говоря за френска целувка, което е страстна целувка с език. момиче съм целувал и обарвал още в детската градина ><)
    Много хубаво,романтично звучи...следващите коментари също много радват...нз може би просто заради начина на изразяване...
    също е супер...просто коментарче...
    Let the beats control your soul...

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    Години точно не помня.Но май бях на 11-12 години.В една дискотека и определено ми беше много хубаво и много странно!
    Много хубаво,романтично звучи...следващите коментари също много радват...нз може би просто заради начина на изразяване...
    Единият крак стъпка назад, отмятване на наметалото с ръка, лек поклон, като началото на танц.
    -Благодаря ви, мадмоазел. Сабята и думите са ми единственото оръжие срещу света и се старая и двете да са достатъчно остри да прободат сърце. Но към какво повече може да се стреми един мъж, освен да бъде галантен кавалер на една изящна дама.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    За целувка с език говорим. За осмукване на сливиците на другарчето, както викаше една госпожа учителка моя.
    значи говорим за едно и също...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Бях на 13 и беше нещо непозанто,но и в същото време мн приятно.. Но ако сравнявам сегашните ми целувки с гаджето ми и първата... първата -..мм някак си скучна.. ''беше''!

Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    Единият крак стъпка назад, отмятване на наметалото с ръка, лек поклон, като началото на танц.
    -Благодаря ви, мадмоазел. Сабята и думите са ми единственото оръжие срещу света и се старая и двете да са достатъчно остри да прободат сърце. Но към какво повече може да се стреми един мъж, освен да бъде галантен кавалер на една изящна дама.
    Няма защо,мосю Shizzle,думите ви наистина успяват да прободат нечие сърце...очевидно...
    Let the beats control your soul...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си