.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

търся една песен, но не знам как се казва...help me pls

чалга е и се пее: "Тя няма няма моите очи... тя няма няма да те покории..." мисля че така беше..ако се сешате пишете

Guest
    violeta-zona za lubov

Яка_кака
    Guest

Култови песни:)

Имам идея! Искате ли тук да казвате по няколко песни..КУЛТОВИ. Песни които никога, ма никога няма да писнат на хората.
    Bon Jovi - Always
    Pink Floyd - Another Brick In The Wall
    итн Текстовете са много смислени, но има хубави песни на които не им знам имената. Така, че хора помагайте

Яка_кака
    Guest

Култови песни:)

Имам идея! Искате ли тук да казвате по няколко песни..КУЛТОВИ. Песни които никога, ма никога няма да писнат на хората.
    Bon Jovi - Always
    итн Текстовете са много смислени, но има хубави песни на които не им знам имената. Така, че хора помагайте

ИР2
    Guest

Re: Култови песни:)

Цитирай Първоначално написано от Яка_кака
    Bon Jovi - Always
    Аз пък мисля че няма песен която да не ми писне след като я слушам определен брой пъти.

Здравейте търся една песен чалга е на Амет е песента и се пее в началото така : Мака Мака Мака манто чае тукарие маншури бих се радвал ако знаете да ми кажете как се казва thenkss

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от angata882 Виж мнението
    Здравейте търся една песен чалга е на Амет е песента и се пее в началото така : Мака Мака Мака манто чае тукарие маншури бих се радвал ако знаете да ми кажете как се казва thenkss
    По-добре се застреляй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си