- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кой е вегетарианец
qm si mesce![]()
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
това се нарича веганПървоначално написано от N0_feAR
![]()
Хм... аз не ям месо от близо година... и да ви кажа чувствам се доста добре![]()
ТЪЙ ЧЕ ПОДКРЕПЯМ ВСИЧКИ ВЕГАНИИ!
Life sux but just keep smiling
А вегетарианците да го духат?Първоначално написано от dinosaur
![]()
![]()
То тъй или иначе известна част от туй дето ни го пробутват е сояяя...особено кренвиршите
da![]()
ям месо,оби4ам месо,няма на4ин да не ям месо....![]()
Da, qm meso, no ne mnogo 4esto, a kogato qm e pile6ko ili tele6ko.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Аз ям месо,обаче от всички,които съм пробвала (агнешко,пилешко,свинско,от коза и мноого още) най-ми харесва пилешкото.И да кажа за инфо-не е особено полезно да си вегетарианец.Имам една фр-ка,която не яде месо и е толкова бледа в лицето,всяка седмица ходи на лекар и един път на няколко месеца ходи на някакви изследвания...абе сложна работа.
Не ям месо. Вегетарианка съм от почти 2 години.
Обичам месо без него живота ми става безсмислен![]()
не мога да живея без негообожажам,оби4ам месото
![]()
![]()
![]()
Не ям месо.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не ям месо.![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ne moga da jiveq bez meso, qica, kiselo mlqko, riba i tem podobni; a ponqkoga i bez kojeno qkence ili kojeni botu6ki, pantalonki, abe izob6to sym pristrastena kym jivotinski produkti ot vsqkakyv vid, taka 4e e napylno nevyzmojno da stana vegetarianka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Винаги когато мога ям месо![]()
Не мога да се нахраня ако няма месо. А и не ми е вкусно - някакви зеленчукови манджи...![]()
Пълното вегетарианство не се изразява само в това да не ядеш месо.Всичко,което е добито от животни не се консумира при пълното вегетарианство,което всъщност не е препоръчително,защото някои храни са полезни и нужни за организма(е нормални количества) и по-трудно добавими само от плодове и зеленчуци.Първоначално написано от krasivata_luvica
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
тц...мръвка да има ; D
ям месо...мн често даже ; ))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ами... вегетарианка..опитвам се да бъда - не ям месо, но ям млечни продукти. препоръчвам ви да не експериментирате с това - задължително идете на лекар ако искате да спрете месото.това не е просто да си кажеш:"от утре няма да ям месо"...
на мен лично месото не ми липсва хич, но си помислете, че не става дума за 1-2 седмици, а и това не е някаква мода или как да бъда по-интересна за другите...
az qm meso![]()
Тряя се яде месо. Аз ям по кило месо на ден. СУпер ми влиза, да имаше повече кинти и повече щях да ям!
Не обичам мн месо..ям малко пилешко и мн рядко в някоя манджичка..
Риба не ям..
Сирене мразя..
Прясно мляко не обичам мн,но пия заради калция..
Яйца мн рядко ям..
Ни съм рак,ни щука..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!