.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: priqtelstvo???

Hybrid View

priqtelstvo???

takaa..hi

ot dosta vreme mislq po tozi vupros i re6ih da pusna tema , za da vidq kak mislite vie
    kakvo ozna4ava za vas priqtelstvoto? edin ISTINSKI priqtel kakvo trqbva da napravi za vas? dali horata koito nari4ame priqteli sa naistina takiva

za6to togava ponqkoga ostavame sami, i kogato se nujdaaem ot tqh gi nqma
    men li4no vseki me nari4a priqtelka , ne zavisimo za kakvo stava vupros
    i tova me drazni, za6toto tqhnoto priqtelstvo kum mene e tolkova , dokolkoto sa i interesite im
    za mene priqtelstvoto e ne6to po silno i golqmo ot poznavane i izlizane s nqkakuv 4ovek na kafe i pro4ie
    v4era gledah edin film i mi stana mn kofti, za6toto v filma se razpravq6e za 3ma priqtelq, koito sa nerazdelni , tolkova si pomagat i nqmam dumi ....[/no az do sega ne sum vidqla ne6to takova. uj priqteli ama si4ki sa nepriqteli
    s dosta hora sum sporila na tazi tema
    do sega ne sum sre6tnala istinski priqtel , a za istiskoto priqtelstvo samo po filmite

stiga tolkoz pisane
    ako imate vuprosi
    vie ste..

ne misli6 taka smao ti .... nqma istinski p[riqteli...vseki gleda da te izpolzva i da si gleda kefa...stiga i da go umee6 i 6te ocelee6...jalko 4e az ne moga...istinski priqtelo i NQMA....
    ot istinski priqtl stava ka4estven predatel ako nqkoi e nameril takiva da pi6e...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

edinstvenoto ne6to koeto znam v momenta e 4e se 4uvstvam mn samotna
    i se nujdaq ot 4ovek koito da me podkrepq da e do mene
    ne me interesuvat shibanite interesi na horata , ima ne6ta koito ne se kupuvat s pari , pisnalo mi e ot vsi4ki okolo mene , horata koito obi4am sa nadele4e , a az se nujdaq ot 4ovek koito da me razbira

kolkoto puti sum iskala da se doverq i vse noj v gurba
    ne 4e nqma v momenta hora s koito da izlizam, a nqma takiva koito da sa s mene , nqma s koi da spodelqm , nqkoi da pla4e s mene
    abe napravo

Цитирай Първоначално написано от free_cool_GirL
    ne misli6 taka smao ti .... nqma istinski p[riqteli...vseki gleda da te izpolzva i da si gleda kefa...stiga i da go umee6 i 6te ocelee6...jalko 4e az ne moga...istinski priqtelo i NQMA....
    ot istinski priqtl stava ka4estven predatel ako nqkoi e nameril takiva da pi6e...
    До някъде си права,че сред приятелите има много предатели,но едва ли всички са такива,пък и често се налага да приемаш приятелите с техните недостатъци по простата причина че никой не е перфектен всеки бърка,но има и място за прошка.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

kakvo e priqtelstvoto nz ... prosto znam 4e tezi koito imam za fr sa mi takiva..i dnes ednata mi go i pokaza... nqkva mi govorila zad gurba i tazi mi fr tai i zatvorila ustata 4e.. vinagi kogato sum imala nujda ot pomosht .. ot podkrepa .. dori ot mqsto kudeto da ida kogato sum bila sama tq e bila tam i .. podkrepqla me e izkufqvame zaedno spodelqme si tainite i znam 4e ne e kazvala na nikoi n6 .. :P taka 4e radvam se 4e mi e fr i evala i kazvam 4e oshte me trae

priqtelstfoto e nai vajniq faktor mejdu dvama dushi .. az iam mn`dobri priqteli no nai dobriq mi priqtel .. e momi4e s koeto moga da spodelq vsi4ko i v 4iqto kompaniq .. viangi se 4ustvam dobre .. obi4am si q .. i ne si predstavqm dr na neinoto mqsto ... imeto shte zapazq v anonimnost predpolagam 4e tq se znae ... ako vaobshte oshte mi e fr .. sled skoroshnoite slu4ki

Цитирай Първоначално написано от Lp`boY#
    priqtelstfoto e nai vajniq faktor mejdu dvama dushi .. az iam mn`dobri priqteli no nai dobriq mi priqtel .. e momi4e s koeto moga da spodelq vsi4ko i v 4iqto kompaniq .. viangi se 4ustvam dobre .. obi4am si q .. i ne si predstavqm dr na neinoto mqsto ... imeto shte zapazq v anonimnost predpolagam 4e tq se znae ... ako vaobshte oshte mi e fr .. sled skoroshnoite slu4ki
    oh mili4koto mi .. ne misli taka {} vinagi shte si mi fr .. verno 4e naposleduk se izpokarvame ama... kakto vijdash sled vsi4ko tva oshte ne sme se izpodurpali za kosite i az si te bi4am i ne moga da si rpedstavq dr na tvoe mqsto.. love you .. {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си