- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
Не повече от час/два.Има и дни, в които нямам време да седна.![]()
и аз съм такаПървоначално написано от Гостаа
![]()
4etiri i pove4e 4asa :P Bez zna4enie dali sam na daskalo ili sam vakanciq. Ne sam na neta samo kogato u4a(a ve4e sam vakanciq), spq, qm(a ponqkoga qm i pred pc-to) ili puk sam navun! Abe prosto ne moga i edin den da izkaram bez da sedna na neta :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ами различно, по някой път по четири друг път по три, зависи от това какво ще правя през деня.
колкото свободно време имам и го разпределям, за нета обаче винаги имам достатъчно такова време (:
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
2-3 часа цависи какво имам да върша ако наддавам на някой търг мога да стоя и по 4-5 часа
помогнете с гласа си http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=638&s=3
http://diecastcarsbg.com/ Българският форум за автомобилни модели
o0oh0oooo0o0 az pyk ponqkoi pat kat se zasedna zabravqm da stavam, .Dori edin pat zabraih 4e bqh na y-6te i propysnah parvite 2 4asa![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Kolkoto pove4e-tolkova po-dobrestoq si do kolkoto mi pozvolqt ama ponqkoga mi omryzva i izlizam na vyn ili gledam tv
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
po princip moga da sedia i po cial den
oba4e niamam vreme
ako sestra mi e v 4ata pravia izklu4enie i sedia do mn kasno (ot 10 do kam 1 da re4em)no po princi samo za oklo 4as- 4as i ne6to
kato cialo sam zamenila televiziata s kompa ne sam siadala pred tv-to sig ot 2-3 meseca
Повече от 4 часа, сега като имам повече свободно време сигурно още повече време
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
emi stoq po 4 i pove4e....na komp-a sam osnovno ve4er.Prez denq ili na daskaly ili navan s frendove![]()
Около 5-6.И пак не ми стигат,за да отговоря на всички теми във форума,за да си оправя саита,за да си чатя и да си тегля аватари за колекцията..
Ми в интернет кисна горе долу, по цял ден освен ако не патувам ... разглеждам новостите, цветовете, оформления и доста интересни неща, трябва ми за проектите ми и т.н. ... новините научавам също от интернет ... в общи линии не мога на работа без него ... станал съм като онези компютърните изроди, само къде съм без очила![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
as sam na sa6toto mnenieПървоначално написано от krasivata_luvica
Разли4но. Когато съм на даскало 2 или 3 а когато не съм на към 4!
ohoooo po4ti po cql den stoq zna4i sled kato se vurna kum obqd ot daskalo i sqdam i poslq kum 10 ako sum v nas pak vlizam do kum 4 i t.n
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
Ами в момента работата ми го налага ... имам 8 часов работен ден... за да не скучая ... прекарвам повече от 5-6 часа в нета, иначе направо откачам!![]()
Vseki put razli4no.Pove4eto puti sedq okolo 3 4asa.![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Преди можеше да си седя нонстоп,но сега ми писна е по 4/5 час даже и те са ми много!
Мноогоо... понякога и по 13 часа.. заеби![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват