- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко време на ден седите в интернет?
По принцип тъй като в момента уча висше в друг град и там в квартирата нямам компютър и не съм си го взел нарочно, от понеделник до петък не ползвам въобще компютър, а като си прибера събота и неделя примерно по 3-4 часа на ден. Иначе преди време съм стигал до към 12-13 часа,но това са били редки случаи
Ами когато имам време и когато нямам какво да правя.До сега не ми е писнало дори цял ден да стоя..
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
зависи колко свободно време имам, но когато нямам да уча мога без проблем да си седя на компа, колкото си исками все пак предпочитам да съм навън с приятели ...
Първоначално написано от krasivata_luvica
+1![]()
когато съм на училище стоя около 2,3 или 3 часа но не повече първо защото нямам време и второ ,защото трябва да спя![]()
през ваканциите стоя по-повече
Написах повоче от 4 защото стоя цял ден![]()
pove4e ot 6![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
kato sam na daskalo 2ra smqna sutrin pone po 2 4asa gledam da stoq.Ve4er su6to gore doly tolkova,a kato sam 1va smqna ako imam vuzmojnost cql sledobed do ve4erta 6te bozq![]()
Повече от 4 часа и половина.
Уха ... анкетата е доста красноречива.
И аз гласувах за повече от 4 часа , което е жалко...
Преди седях по мнооооого ... Сега все по- малко //![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ami po cql den![]()
![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
Не обичам да кисна ама тия дни имам малко повече свободно време![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
по мноого
и мисля че съм пристрастена, затова се опитвам да се ограничавам (без резултат)
Сега лятото седя по четири, че даже някой път и по повече.. Но зимата като сме на даскало най-много 2-3.![]()
Май са над 5![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
ммм когато съм на даскало ако съм 2 смяна от сутринта до обяд и после като се прибера пак сядам до като не си лигна...а като съм 1 смяна след като се прибера сядам пред компа ако нямам някаква др работа си откарвам до вечерта!!!![]()
![]()
![]()
Без телефон и компютър няма живот!!! - е поне за мене...
повече от 4 часа
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Аз "в и-нет" съм 24/7.. Мисълта ми е, че не изключвам компютъра и съответно не излизам от нета..
А иначе пред компютъра напоследък сядам само през деня за най-много час - час и половина и вечер малко повече.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
2-3-4 часа,зависи от плановете ми за деня
Доскоро по4ти всеки ден киснех по 4 - 6 4аса на ден![]()
Но ве4е- край! Това е ценно време, което пропилявам. Сега стоя по 2, 3 4аса МАХ! Вместо това излизам, спортувам и 4ета и определено това е една голям и положителна промяна за мене. А през у4ебната година пове4е от 1 4ас няма да прекарвам. Няма пък!![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Лятото,признавам-мнооооооого.
През учебната година не толкова.Определено е доста по-малко.