.

Виж резултатите на анкетата: когa почнахте със свирките?

Гласували
171. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 12

30 17,54%
  • 13

16 9,36%
  • 14

52 30,41%
  • 15

73 42,69%
Затворена тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 364
    Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Az na 14!
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Духам 0877558797
    Guest
    аз съм на 19 и не съм правил свирки още. Ако някой пич иска мъж да му лапа да ми се обади.

Цитирай Първоначално написано от елдар
    Мили млади, "пораснали", горди и опитни 12-13 годишни представителки на женската общност в България( ще се постарая да не използвам груби думи защото честно казано в момента искам да ви напсувам), много би ми било любопитно да разбера вашата дефиниция на думата "Любов" . Как разбирате вие думата "Любов"? С какво я свързвате? И то точно в Зората на Пубера??
    Факт е, че напоследък се появиха прекалено развити за възрастта си млади дами, но това не ги прави и с йота по-кадърни и по-опитни ( не се засягайте моля). Наистина, това на колко ще започнеш полов живот си е въпрос на личен избор ( ако приемате за нормално практикуването на секс и/или орална любов на 12-13-14 годишна възраст, защо пък не) , но поне се постарайте да прочете учебника по Биология (или поне попитайте преподавателя си), защото тялото на една жена, колкото и да не ви се иска, се развива до 18-20 годишна възраст, и осмислете, че законово, индивид под 18 годишна възраст се счита за ДЕТЕ. Да не говорим за възрастта 11-12-13. И В такъв случай мама и татко отговарят за вас. => ако на вас ви се случи нещо, на мама, татко и на баткото с когото сте правили съотвтния акт меко казано ще им се стъжни. (Ако естествено ви интересува де) .
    Тук идва темата за предпазните мерки - логично е да се обясни като на малки деца, че те са задължителни да се използват .
    И последен въпрос, на който наистина бих искала да ми отговорите -> ако случайно, ама наистина случайно някой ден решите ей така да си хванете сериозен приятел за повече от три години, и случайно, много случайно решите да се омъжите, рано или късно ще проведете разговор за миналото си, било то сексуално или не, и си представете реакцията на горкият ви съпруг като разбере, че на възрастта, примерно, на малкото момиченце, което спи в съседната стая, вие сте правили свирки и сте практикували секс. А може би ще го излъжете? И отново идва темата за Любовта -> Ще излъжете ли човек когото обичате (истински ... ако все пак не сте се омъжили по сметка, което честно казано стана мода). И ако да, то това благородна лъжа ли е??
    Все тая беше прекалено дълго , но казах каквото мисля. Ако искате критикувайте, ако искате подкрепяйте. Но едно е факт, ако имате малко момиченце след време, ловя бас на 1 милион долара че няма да искате да се научи да духа на 12. Поне така мисля. Айде aurevoir
    За мен тфа е един от най-истинските и от най-отговарящите на положението в момента постове..Наистина,по точно не бих могла да го кажа Евала Иначе аз на 16.....не че ша ви напраи впечатление щото не е под 14

Guest
    Mi kato biah na 8 tatko si izvadi salama ot gashtite i taka.Inache sega sum na 9 cialoto uchilishte me e ebalo vkliuchitelno direktora.Az ne smiatam che sum kurva nito che tezi det sa me ebali sa pedofili.Radvamse ot tozi fakt i ne me e sram da si go kaja smiatam che shte me podkrepite i vie

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Taq tema e smqx prez sulzi =
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Uh az bqh na 14
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Цитирай Първоначално написано от Флок
    смеем се..... Мамка му...... 12?????? Че кви са тия педофили, на които сте духали. И те наистина ли са се въбудили от факта някво малко детенце да им лапа "мъжкия полов орган"? Деба извратеняците. Педофилията никога не съм я разбирал... На мен по скоро би ми омекнал при вида на някое такова хлапенце. Девойчета за къде бързате бре? Не разбирате ли, че като сте под 16 просто нито сте секси, нито ставате за такива работи. И нито гримът, нито дрешките ще оправят нещата. Играйте си там на квото си искате, ама изчакайте малко поне да ви пораснат циците преди да показвате наляво и на дясно.
    Подкрепям
    I hate emos!!!
    Fuck them all!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi kato biah na 8 tatko si izvadi salama ot gashtite i taka.Inache sega sum na 9 cialoto uchilishte me e ebalo vkliuchitelno direktora.Az ne smiatam che sum k***a nito che tezi det sa me ebali sa pedofili.Radvamse ot tozi fakt i ne me e sram da si go kaja smiatam che shte me podkrepite i vie
    браво
    I hate emos!!!
    Fuck them all!!!

Не духам,лижа.

Guest
    az na 9 pochnah

heely
    Guest
    bqh na 15,i pravih za prav pat oralna lubov na priqtelq mi s koito hodihme veche ot 8 meseca.prosto pochuvstavah che go iskam i sam gotova za tova i go napravih.ne me e karal toi prosto AZ si reshih che go iskam.aide kajete che sam kurva.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Хахаха, а нещо от сорта на 16,17,18 години???? Или задължително всички трябва да сме почнали на по 12 години д духаме?? Щото аз не започнах тогава..

Град
    Berlin
    az na 9 pochnah
    Ти си от ромския етнос

на 9? на него не му ли е омеквало като е гледал как някакво детенце му го лапа....Тстс кви ги имаа....
    It`s all about satisfaction
    We don`t need love
    Tonight I`ll give you my perfection
    Tonight I`ll waiting for you
    So,take it slowly don`t run in a rush
    Take it slowly...slowly

az na 9 pochnah
    OMFG kak moje na 9 o6te ... Az sym na 14 i o6te ne sum duhala na nikoi ,a na 9 o6te ne mi e idvalo na akyla ni6to za mom4eta puk kamoli da duham na kaoi....Na kyde otiva svetut

Зрелите и готини мацки го правят на 19
    казвам щото познавам една такава
    myni4ko_glypa4e e samo i iska da si pi6e s cool female chicks ili v kraina smetka samo s female(S)

ми аз на 13,ама не смятам че по това на колко години си духал някои може да си прави някакви изводи за теб

Guest
    maleleleleelleel ama vie na 12,13,14 maika vi vi pere nasranite ga6ti 4e i duhali dobre li ste be

Abe verno kvo e tva da duhate na 12 13 14 15 :O az sum na 16 i o6te ne sum....OmG..

Мега фен Аватара на quench
    Гудериан, като пишеш в темата, защо не споделиш кога започна да духаш,а?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Tova, koeto me pritesnqva e, 4e 20 sa dali na 12 godi6na vuzrast... Ebati kurvetiite murshavi..

Цитирай Първоначално написано от Sweet_StraWbeRrY
    Abe verno kvo e tva da duhate na 12 13 14 15 :O az sum na 16 i o6te ne sum....OmG..
    и какво ,ти като си на 16 и не си,кво иска6 -да ти пляскаме ли?ми хубаво,браво,евалата мацка!!! =D>

Град
    Kill the kifla co.
    Хах, басии малките курви. Мрете, мили мой дечица.
    На 14 съм, не съм правила, а ако правя няма да е скоро.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    14
    Next Time I`ll be True...

Цитирай Първоначално написано от LoNeLiNeSs_
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    19 Да ти имам анкетата.
    Напрао... =D> Аз пък съм на 16 и все още не съм правила свирки и не мисля скоро да правя
    Иде ми да ти изпиша със златно думите ти!

Аз ако примиерно ви кажа че на 9 съм духала ще ми повярвате ли! Бхати! Курви от малки!

ужаааааас.или аз не съм добре или света отива на никъде.Аз съм на 14-нито съм се ебала,нито съм духала и не смятам да го правя.Ще ми кажете че след няколко години др ще реша,но не съм сигурна..може би ако наистина обичам човека до себе си...може би да...,ама къв ше е тоз идиот че да гообичам толкоз мн!

Ама вии наистина не сте добре.на 12 праила свирка в тоалетната на даскало-той как не та е наебал...Аре ве съвземете се вии като станете на по 18 толкоз мн ще са ви миналипрез краката че няя да можете да ги затворите... се едно сте яздили бойлер!аре съвземете се бее!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си