Мили млади, "пораснали", горди и опитни 12-13 годишни представителки на женската общност в България( ще се постарая да не използвам груби думи защото честно казано в момента искам да ви напсувам), много би ми било любопитно да разбера вашата дефиниция на думата "Любов" . Как разбирате вие думата "Любов"? С какво я свързвате? И то точно в Зората на Пубера??
Факт е, че напоследък се появиха прекалено развити за възрастта си млади дами, но това не ги прави и с йота по-кадърни и по-опитни ( не се засягайте моля). Наистина, това на колко ще започнеш полов живот си е въпрос на личен избор ( ако приемате за нормално практикуването на секс и/или орална любов на 12-13-14 годишна възраст, защо пък не) , но поне се постарайте да прочете учебника по Биология (или поне попитайте преподавателя си), защото тялото на една жена, колкото и да не ви се иска, се развива до 18-20 годишна възраст, и осмислете, че законово, индивид под 18 годишна възраст се счита за ДЕТЕ. Да не говорим за възрастта 11-12-13. И В такъв случай мама и татко отговарят за вас. => ако на вас ви се случи нещо, на мама, татко и на баткото с когото сте правили съотвтния акт меко казано ще им се стъжни. (Ако естествено ви интересува де) .
Тук идва темата за предпазните мерки - логично е да се обясни като на малки деца, че те са задължителни да се използват

.
И последен въпрос, на който наистина бих искала да ми отговорите -> ако случайно, ама наистина случайно някой ден решите ей така да си хванете сериозен приятел за повече от три години, и случайно, много случайно решите да се омъжите, рано или късно ще проведете разговор за миналото си, било то сексуално или не, и си представете реакцията на горкият ви съпруг като разбере, че на възрастта, примерно, на малкото момиченце, което спи в съседната стая, вие сте правили свирки и сте практикували секс. А може би ще го излъжете? И отново идва темата за Любовта -> Ще излъжете ли човек когото обичате (истински ... ако все пак не сте се омъжили по сметка, което честно казано стана мода). И ако да, то това благородна лъжа ли е??
Все тая беше прекалено дълго , но казах каквото мисля. Ако искате критикувайте, ако искате подкрепяйте. Но едно е факт, ако имате малко момиченце след време, ловя бас на 1 милион долара че няма да искате да се научи да духа на 12. Поне така мисля. Айде aurevoir