.

Виж резултатите на анкетата: когa почнахте със свирките?

Гласували
171. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 12

30 17,54%
  • 13

16 9,36%
  • 14

52 30,41%
  • 15

73 42,69%
Затворена тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 364
    portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа

Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
    Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!

Guest
    Аз - на 13, сега съм на 14 и ходя с момче на моя възраст, той е първото ми гадже и всичко между нас е идеално, за това не се срамувам от това, което съм правила с него.

LeLe vie 6te me ubiete we hora!!!!12?13?14?15?OMG.... Ne ne naistina ne moga da vi razbera az vas 6te se unijavat na takava malka vazrast to na 13 6te pravi6 svirki 14 se ebe6 to sig na 15 6te se vidi6 po magistralite osaznaite se!!!!!Naistina e mn dolno za takava vazrast!!aide ФуЛл рЕспЕкТус оТ мЕн!!!!!!!
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

еми на 14

Guest
    Аз пък на 14 почнах да лижа на момиченцата златните цветенца

Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
    Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Little`Bitch
    vie det ste na 11-12-13 ludi li ste 6tom ste po4nali opt tolkva koi znae kfo stava sega leleeeeeee kvo se slu4va s tva pokolenie az li4no sum na 12 i mislq 4e svirkata ne e ne6to koeto trqa da prai6 tolkva rano kakto drugite kazaha duhaite sve6ti4kite ne .. tva e otvratitelno spored mene nad 16-17 e normalno no 11-12... tctc
    Ти затова ли си с такъв ник?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    egatiii horata ujas. a we za6to ne si jiveete detstvoto a na golemi mi se pravite ujassssss

Град
    Пловдив
    Когато започнах да правя секс, на 16.

Guest
    Бах влязох тука само от любопитство (в темата).
    Ма разврат бе кво да кажа анкетата без коментар то над 15 не трябва май да се почва че иначе назнам сигурно някой орган ще закърнее и няма да е като да си почнал да духаш от детската градина ма и нея трябваше да я има в анкетата.

svirkajiika
    Guest
    tati me kara6e da mu pravq kogato bqh na 5 a sled tova trugna analno na suho!

lapai 4urkata jivotnooooo
    Guest
    parviq mi p1t be6e v1rho moeto ku4e Hoho. bqh na 10. 4orkata mu be6e s1s stranen vkus i forma ne kat po fil4etata. eksperimenta si struva6e, sq sam profisilnalistka i sam na 11.

Нормално е на 12 да правите ритуал първа свирка, а на 15 вече да сте професионалисти (буквално, ако имате нужното сиво вещество да схванете)... Мдааа. Хора на изкуството...
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

razglezena hlapa4ka
    Guest
    na 15 !!!

razglezen pedofil
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
    na 15 !!!
    ela da mi duha6 az sam na 16

razglezena hlapa4ka
    Guest
    hah mnogo sa mi stranni nqkoi ... kurvi bili nz si kfi bili... a vie.. kritikuvate na volq.. no kajete de kato ste na po 16-17 i t.n. godini i ne ste pravili.. za6to ne ste? ne iskate ili nqma na kogo ? a? ne mislq 4e moje da sydite horata po tova na kolko godini sa po4nali da duhat ( ne kazvam 4e v pyrvi klas trbva da pusnat uroci po duhane ) ..

razglezen pedofil
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
    hah mnogo sa mi stranni nqkoi ... kurvi bili nz si kfi bili... a vie.. kritikuvate na volq.. no kajete de kato ste na po 16-17 i t.n. godini i ne ste pravili.. za6to ne ste? ne iskate ili nqma na kogo ? a? ne mislq 4e moje da sydite horata po tova na kolko godini sa po4nali da duhat ( ne kazvam 4e v pyrvi klas trbva da pusnat uroci po duhane ) ..
    hodi da ligavi6 6peka na nqkoi batko ma mirizliva 6unda skapana, da te napadnat stado razgoneni teletubisi-iznasilva4i, q kazvai adresa, da ne te namiram po IP adress i da ti razporq anala ot lubov!

Guest

junka

mi na ...14

15.. i ne mislq 4e tova me pravi kurva

Guest
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    15.. i ne mislq 4e tova me pravi k***a
    naprotiv, ne mislela, MALOLETNA PIKLA TRUGNALA DA MI RAZMOTAVA BAIRQKA NAPRED I NAZAD!!!!!!!!!!!! UMRI MAAAAAAAAAAAAAAAa

asdfff
    Guest
    na 17...

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az na 9 pochnah
    OMFG kak moje na 9 o6te ... Az sym na 14 i o6te ne sum duhala na nikoi ,a na 9 o6te ne mi e idvalo na akyla ni6to za mom4eta puk kamoli da duham na kaoi....Na kyde otiva svetut
    ти па като си на 14 ,за ква се мислиш
    лелеле ужас
    аз съм на 16 и не съм праила
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от vanchence_89

офтопик:
    я па ти си рекламирай на друго място
    бегай си изпускай парата като ти е толкоз зор пуууу....модераторитееее еей съвземете се бе,трийте малко безмислени мнения...влезте си в ролята
    :офтопик
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Аз на 14
    РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа

Малиии, кво прайте бе деца аз на 13 не знаех кво е секс, за свирки да не говорим!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си