- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На ква годишна възраст почнахте да духате?
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
Аз - на 13, сега съм на 14 и ходя с момче на моя възраст, той е първото ми гадже и всичко между нас е идеално, за това не се срамувам от това, което съм правила с него.
LeLe vie 6te me ubiete we hora!!!!12?13?14?15?OMG....Ne ne naistina ne moga da vi razbera az vas 6te se unijavat na takava malka vazrast to na 13 6te pravi6 svirki 14 se ebe6 to sig na 15 6te se vidi6 po magistralite osaznaite se!!!!!Naistina e mn dolno za takava vazrast!!aide ФуЛл рЕспЕкТус оТ мЕн!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}
еми на 14
Аз пък на 14 почнах да лижа на момиченцата златните цветенца![]()
portaL.ICQ.bG - иЗпУсНи ПараТа
Изпусни парата в компанията на приятни и красиви хора. Бъди себе си и ни покажи този човек.
Запознай се и общувай с нови хора. Намери си гадже или бъди намерен. стани portaL човек сега!
Ти затова ли си с такъв ник?Първоначално написано от Little`Bitch
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
egatiii horata ujas. a we za6to ne si jiveete detstvoto a na golemi mi se pravite ujassssss
Когато започнах да правя секс, на 16.
![]()
Бах влязох тука само от любопитство (в темата).
Ма разврат бе кво да кажа анкетата без коментар то над 15 не трябва май да се почва че иначе назнам сигурно някой орган ще закърнее и няма да е като да си почнал да духаш от детската градина ма и нея трябваше да я има в анкетата.
tati me kara6e da mu pravq kogato bqh na 5 a sled tova trugna analno na suho!
parviq mi p1t be6e v1rho moeto ku4e Hoho. bqh na 10. 4orkata mu be6e s1s stranen vkus i forma ne kat po fil4etata. eksperimenta si struva6e, sq sam profisilnalistka i sam na 11.![]()
Нормално е на 12 да правите ритуал първа свирка, а на 15 вече да сте професионалисти (буквално, ако имате нужното сиво вещество да схванете)... Мдааа. Хора на изкуството...
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
na 15 !!!
ela da mi duha6 az sam na 16Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
hah mnogo sa mi stranni nqkoi ... kurvi bili nz si kfi bili... a vie.. kritikuvate na volq.. no kajete de kato ste na po 16-17 i t.n. godini i ne ste pravili.. za6to ne ste? ne iskate ili nqma na kogo ? a? ne mislq 4e moje da sydite horata po tova na kolko godini sa po4nali da duhat ( ne kazvam 4e v pyrvi klas trbva da pusnat uroci po duhane ) ..
hodi da ligavi6 6peka na nqkoi batko ma mirizliva 6unda skapana, da te napadnat stado razgoneni teletubisi-iznasilva4i, q kazvai adresa, da ne te namiram po IP adress i da ti razporq anala ot lubov!Първоначално написано от razglezena hlapa4ka
mi na ...14![]()
![]()
15.. i ne mislq 4e tova me pravi kurva![]()
naprotiv, ne mislela, MALOLETNA PIKLA TRUGNALA DA MI RAZMOTAVA BAIRQKA NAPRED I NAZAD!!!!!!!!!!!! UMRI MAAAAAAAAAAAAAAAaПървоначално написано от glezan4e
na 17...
ти па като си на 14 ,за ква се мислишПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
![]()
лелеле ужас
аз съм на 16 и не съм праила
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
офтопик:Първоначално написано от vanchence_89
я па ти си рекламирай на друго място![]()
бегай си изпускай парата като ти е толкоз зор пуууу....модераторитееее еей съвземете се бе,трийте малко безмислени мнения...влезте си в ролята![]()
:офтопик![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Аз на 14![]()
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
Малиии, кво прайте бе децааз на 13 не знаех кво е секс, за свирки да не говорим!!!