- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На ква годишна възраст почнахте да духате?
abe kak moje na 12 da prai svirki bee .. ujass ako pitate mene tiq det sa na 12 i sa duhali sa zakasneli mn.. nene trqbva6e o6te v parvi klas na po4ni6 da sa u4i6...
![]()
![]()
![]()
__________________________________________________ ______
DA JIVEE PEDOFILSKA BYLGARIQ....![]()
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
ILLLLLLLLLLLLLLLLL
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
14![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ей тва вече минава границите .. | Рекорд !Първоначално написано от malkoto_sladur4e
ееееее$ахти децата сви$каджийски се завъдили!
[quote="Анонимко"]Първо съм момЧеПървоначално написано от aragornslove
![]()
Второ това Че някои са поЧнали по рано си е само тяхна работа.да не говорим Че от всякъде се говори само за секс....От всяка медия...вземете за пример Чалгата...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
АхАХахХАха забавното е че сигурно поне 30% не са подушвали "мъжката палка" ама отговарят.. а за тая 12 годишната ХАхаХах че ти като си духала знаела ли си изобщо какво е това долу там и какво да го правиш..? а като е текнала сигурно се е шашнало момичето.. "Аааа ама и на мъжете ли им тече" супер супер![]()
emi neznam na men za 1vi put mi lapa u4itelkata po angliiski kato bqh na 9 mn mi haresa vupreki 4e ne svurshih ...
Хахахаха да на 12![]()
![]()
![]()
Момичетата които са започнали да ду**т на 12 г са повече от тези които са го направили на 13![]()
![]()
![]()
П.П. Егати възпитанието![]()
16
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
[quote="aragornslove"]1.ako mahne6 goliq Boromir moje i da ne te zemat za momi4eПървоначално написано от Анонимко
2.tva za mediite e verno sia taka e
3.t.2 moje da e vqrna no tva ne onevinqva tez det biha sa navili nekvo hlape na 12 da im lapa "orajieto" ili kakto si go nari4at.
4 sa6tevremenno vaprosnite deca trqbva da ne sa podvejdat po batkovcite i kaki4kite i da si jiveqt jivota pone do 15 godini.Ottam natak ako 6te mahlenka da stane nikoi ne go ebe (koeto btw ne govori mnoo dobre za ob6testvoto no tva e druga tema
Неподходящ размер на снимка в подпис!
малеййй
12? 13?
абе вие какво правите , на 12 свирки за каде бързате толкоз?
ужас бати децата !![]()
sex all night
Iskam samo da otbeleja slednoto. Zabelqzahte li 4e oswen edin 4owek, nikoi ne za6titi malkite ku*wi? Oswen te samite deAmi deca, ne shwa6tate li sega koi e praw? Edin edinstwen 4owek wi za6titi! Az sy6to sym protiw swirki na tazi wyzrast. Pyk ina4e sym na 15 i 9 meseca i ne sym prawila nito sex, nito swirki, a pyk otnosno swirkite, ne sym ubedena 4e 6te prawq, oswen ako ne obi4am otsre6tnata strana twyrde mnogo
![]()
На 16,ама като гледам не се вписвам в класацията. Тя за какво е всъщност за малки курвички,които въртят свирки от 12 годишни ли ? На 12 години е редно да смучете близалки не мъжки атрибути!!!
А има ли някоя от вас която все още да не е правила свирки на никой?
Първоначално написано от Флок
Хахаха ама даже не сте предвидили отговор над 15ццц
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
аз съм на 19 и не съм правила, нямам и намерение скоро
а вие перверзни дечица недейте толкова да се гордеете че сте го лапали още от детската градина. аз не мисля че е повод за радост
а вие перверзни дечица недейте толкова да се гордеете че сте го лапали още от детската градина. аз не мисля че е повод за радост
bahti tapata kurvaПървоначално написано от selassie
[quote="aragornslove"]maimuno moito mnenie si e moe mnenie ne me drazniПървоначално написано от Анонимко
ako obi4a6 otsre6tnata strana moje i da napravi6 no ako toi te obi4 ne trqbva da te kara da go pravi6Първоначално написано от MeTal_HeArT