- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На ква годишна възраст почнахте да духате?
На 18, ама нещо не се вписвам в анкетата![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
О боже мой !!! Как се навивате бе ,спр изратено е![]()
The World Is Mine !!!
Странно. Има и хора, които не разбират този вид любов, не са го правили или нямат намерение. Те къде да гласуват? А по-малките или по-големите от 12-15 годишните?![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
На 12 духах за първи път на един пич в тоалетните на даскало, но тогава не ми хареса особено и незнам дали да се брои. Иначе с кеф духах за първи път на 14 докато се къпех с гаджето ми.
Напрао... =D> Аз пък съм на 16 и все още не съм правила свирки и не мисля скоро да правяПървоначално написано от Barbie
![]()
![]()
°●๑¤ WhEn YoU'rE lOoKiNg In ThE mIrRoR dO yOu AlWaYs SeE jUsT wHaT yOu WaNnA sEe? AnD dOeS iT tElL yOu WhAt YoU aRe Or Do YoU tHiNk YoU aRe JuSt WhAt YoU wAnNa Be...? ¤๑●°
me tooПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Хаххаха.... Е, как може да е само до 15...![]()
Пфу... Аз успях да се вредя в анкетата...14...
![]()
![]()
На 16![]()
На 14.Мисля,че е почти нормално![]()
Свикнала съм да раздавам по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам и после го събирам по зрънце.
Не ми е тъжна тази теорема, че всеки иска обич да даде, а ми е тъжно,че всеки взема, а после нищичко не ще да ми даде!
i az vlizam v anketata - 14 su6to...![]()
![]()
![]()
Вие не сте all right!!!! Сериозно! Как може да си мислиш, че на 14 е наормално?!?!?![]()
°●๑¤ WhEn YoU'rE lOoKiNg In ThE mIrRoR dO yOu AlWaYs SeE jUsT wHaT yOu WaNnA sEe? AnD dOeS iT tElL yOu WhAt YoU aRe Or Do YoU tHiNk YoU aRe JuSt WhAt YoU wAnNa Be...? ¤๑●°
A ti si tup brato 6toto si na 13 <_<Първоначално написано от fire_magic
I never eat a pig cuz a pig is a cop
15![]()
на 14 освен близалки не знам какво друго може да
си държите в устатабахти курвите
![]()
hahhahahh az na 11 o6te ne bqh vijdala penis daje po televiziqta. I da si kaja 4estno izob6to ne me e sram ot tova. Po4nah sus svirkite na 17 i to na 4ovek, kogoto mnogo obi4am, e kak da ne se gordeq ot sebe si?![]()
15
Ми почнах след 15-едвам се вписвам в анкетатаА не мисля,че съм започнала късно,а доста рано
Явно тва е анкета за"новото поколение",където ако до 15 не си духала на поне двама,за нищо не ставаш и нямаш право на глас
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
hahahaha na 18![]()
duhali sa te.....v internet pred monitora ili v chata duhate kato nenormalni, a koga go usetite debeliq, ama az takova, az ne iskam....na 14-16 duhali...duhali ste supata!!Povecheto ot vas ne sa vijdali ... na jivo, duhali, ama sega e modno da si kolkoto se moje po golqma Kurva, napravo pochvaite ot 10, a do 16 veche i analno da ste razraboteni....ebati pokolenieto raste!
ей нещо мн му се кефите на чепа..Ми че така си е нищо лошо неа в тая работа нали са ни го дали що да не го праим..
на мене лично за 1 път ми беше на 12,но само веднъж и след тва спрях и на 15 пак почнах сега съм на 17 и мога да ви кажа че на мъжа мн му харесва и който иска да го практикува не е трудно.![]()
Абе... немаше ли по малки възрасти??? ... Х М...свииррррр... я духайте бре!!!
![]()
споко да не се стреснете!!!
Немам Подпис...
Аз бях на13 и половина когато първото ми гадже искаше да му духам.
Сле 10 дини навиване му врътнах една, но без да искам го ухапах и му протече кръв. Той се вбеси и ми наби шамарите. После се разделихме, но понеже всепак си го обичах се хванахме отново след 15-тина дни. Започнах да му духам всеки ден вече доста по внимателно и се научих да ги въртя супер.
Но тъпака взел че се похвалил на приятелите си в училище. Тогава всички започнаха да ми се подиграват, а той не само се гордееше от това, а ме караше да духам и на приятелите му като ми викаше " айде покажи му как яко духаш' аз се дърпах, но той викаше " моляте ако ме обичаш" и аз патката му с патка понеже го обичах се навивах и така за 6 месеца бях духала на половината училище. Накрая щях да превъртя като разбрах че за тая работа е взимал и пори от хората.
Разкарах го ама к'во от това като сега се чувствам като "кофа за отпадък на сперма" ужас. И вече 10г. не искам и да чувам за свирки и всички пеоизводни думи, а камоли и да правя.
lele..Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!