- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На ква годишна възраст почнахте да духате?
Ааа и забравих да пиша по-горе - освен ако не го правите с презерватив, духането ви излага на опасност от болести, предавани по полов път, включително СПИН (макар че вероятността от зараза е по-малка, отколкото при конвенционалния секс), така че имайте и това предвид, когато си решавате.
14 съвсем нормално![]()
Първоначално написано от Анонимко
Затова горе-долу став въпрос.Аз нямам предвид да ходиш да се .... като бесно куче.Когато има човек до теб и се чувстваш готов и отговорен.Тука вече няма значение дали си на 15 или на 25.
На 19,не смятам,че като едно 12 годишно дете прави свирки е супер!Извинете много!
Тц тц...само не знам, кой ще се навие някоя хлапачка на 12 години да му се дави с чепа![]()
Правиха ми свирка в 5-ти клас ти си прави сметка ...Първоначално написано от Kurdokolenko
Feel Good, Move Fast, Hold your Future, Forget your Past , Sunlight just to let you know , that everyone knows and you have to let it Go ...
dosta typa anketa spored men.na 12 .... ama tva e sme6no be....na 12 o6te si igraeh s kukli4ki...
![]()
Nad 15 i mai nqmam pravo da glasuvam
![]()
ммм днес ставам на 19 и правих .... за пръв път преди около 6 месеца била съм на 18... но 4естно казано не изгарям от желание да лапам на някой.... не за друго ами защото не мога, а мразя да правя неща, които не умея...
OMG kak moji 10 godi6ni da duhat we na tos kak my sa e dignal voub6te da ne e zel prostamol uno.. viii nqqte ni6to do nachaloto na 13 god
sled 13 i nqkolko meseca e minimuma spored mene nz i tes det po na 17 hodqt s nqkfi po na 12 mn e mn intr dali sa kretenii takava anketa trqq d aima ili sa v ykaiva6to sustoqnie
16. В сравнение с повечето, които са отговаряли, май късно е било, а...![]()
Boje misleh 4e sum edinstvenata koiato si e mislela takiva glypostiПървоначално написано от соки
![]()
Don't worry s pove4e turpenie i praktika vsi4ko 6te se opravi
![]()
Po temata(ne pomnia dali sum otgovariala) na 17 i polovina...
A na tezi koito se 4ydiat kak se navivat mom4etata da im dyhat razni 12 godi6ni moga da kaja 4e v4era vidiah edna na tazi vuzrast koiato e macka otvsiakude! Ima dype,cici,dulgi kraka,hybavo lice i prosto ne moje6 da kaje6 4e e pod 18...![]()
а на бас че всеки е духал на двумесечна възраст...биберона на шишето с мляко де![]()
ами аз почнах на 14 ама не мисля че съм курва,щото не съм го напрайла на чоек дет го познавам от 1 4ас,ами на човека,когото обичам...и не мисля че той е педофил...аз и до днеска макар и от време на време му доставям това удоволствие![]()
Твоето гадже е било сводник бе!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Търся си гадже!Не се стряскайте от аватара ми!Напълно нормален съм!Няма ли желаещи момичета?
Znachi moga samo da kaja BOJE GOSPODI!!!!kude se rodih..... nishto lichno kum momichetata koito se ebat kato razprani oshte ot 10-11-12 godishni nali...i duhat ot sushtata vuzrast... no mislq che vsqko momche na koeto mu e duhala nqkva 10 godishna bi kazalo zad gurba i che e budeshta kurva
ta az nqmam pravo da glasuvam v anketata zashtoto sum ot zadrustenite
![]()
![]()
imam si serioznen priqtel strashno mnogo go obicham no do svirki ne pribqgvam
aide jivi i zdravi i koito mu se prai i na 10 ima si glava na ramenete
![]()
![]()
на 20 съм, още не съм духала и не възнамерявам
Защо няма отговор на 9 годиниАз на 16, когато започнах да правя секс, ама няма как да гласувам в тази анкета!
qvno darjat i golemiq salam, papat im se kuroveПървоначално написано от Анонимко
На 17... !!! ебаси верно на 12 братче тогава незнаех какво е пишка![]()
аз направих първата си свирка на 15г, но имах една съученичка която на 13г. толкова много обичаше да духа и беше известна с това, че идваха в голямото междучасие нейни приятелчата за по една бърза. Такова нещо нито съм виждала нито пък съм чувала за нещо подобно. Тя обожаваше да духа - казваше, че усеща спермата накрая и гълташе на всеки един. Не знам какво е станало с нея беше нормално момиче, но просто май си бише пристрастена към свирките
На 13 - кво да се прави. Беше грешка ама вече е късно да се поправи.
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
i na kolko godini beshe momi4etoПървоначално написано от Dutchman
?!?!? i to li 5-ti klas??!!?!?!!?
az na 16