- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На ква годишна възраст почнахте да духате?
xax vzeh da se pla6a![]()
na 17 sum i o6te ne sum pravila svirki i seks ne sum pravila...ne me e sram![]()
biva li takova ne6to,gledai decata na po 12-13 kvo pravqt az kvo li 4akam o6te...
На 17!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
na 19
Аз съм на 14 и все още не съм,не смятам в скоро време.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз таКаПървоначално написано от your_fantasy
![]()
na 17.. i ne mislq 4e e koi znae kva gordost da si duhal na 12-13![]()
16
Ми аз когато си правих първия път и по собствено желание духахна 15 и половина ама.. да кажем на 16 :P
![]()
Като се замисля аз "духах" на момиче за парви пат когато бях на 14 ....
Не съм го правила...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Не трябва и да те е срам! Аз за прав път на 18 правих секс и орална любов и смятам, че направих най-добрия избор за себе си. Беше с човек, който наистина обичам, и който ми доказа, че и той изпитва сащото и че държи адски много на мен! Все още сме заедно! Така поне успях да извивея детството си и да му се насладя максимално. Изчаках да се развия както трябва, преди да почна да правя неща, които до скоро поне се считаха за неща, които се правят от големи(18+)!Първоначално написано от Анонимко
Вие луди ли сте бе!?
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ХХАХАХА почнали да духат на по 12 години![]()
![]()
![]()
![]()
само трябва да кажа, че за много съфорумнички сигурно е обидно да ги изключваш от анкетата с подобна никса възрастова граница!Първоначално написано от krasivata_luvica
![]()
и аз съм така и мисля така, само дето бях на 20Първоначално написано от Анонимко
![]()
Евала на това момиче!Първоначално написано от lo_flo
Само погледнете начина, по който се изразява. Просто показва, че е интелигентна. По това бих оценила един човек - по факта как и какво говори, а не по това кога е започнал със секса. Схващането, че като започнеш по-късно със секса си в границите на нормата е напълно погрешно! Не съм голям привърженик на секса на 13 14 15 год.,но всеки се развива по различен начин и е с различен интелект, затова не бива да се влияе от външни фактори. Важно е кога ти е дошла менструацията. Нека сраваним хипотететично 2 момичета - едната има менструация от 11 годишна , другата от 14 примерно. Двете почват да правят секс на по 17 примерно. И какво ? Според вас тфа е нормално само заради възрастта? Еми не, не е! Организма на момичето с цикъл от 6 години ще е хиляда пъти по-развит от този на момичето,на което му е дошло преди 3 години! Така че всичко е индивидуално! Важното е да имаш богата сексуална култура и да почувстваш,че си готов.
А на вас, всички нападатели, ще ви кажа само 2 неща:
1.Научете се да пишете,че ме е срам като ви чета постовете. Българи сме по дяволите, не може да се допускат грешки като : иЗкам, младеШ, аС и още мноооого други...
2. Спрете да нападате хора,които не познавате, защото това говори за ниската ви култура и интелектуално развитие. Не сте интересни по този начин. Мислете за себе си!
ПП. Извинявам се, че поста ми е толкова дълъг, надявам се да му обърнете внимание и да помислите над думите ми. Нямам за цел да нападам никого!
ми аз на 1 като станах и мама ме вдигна да духам свещичката на тортата![]()
още не е имало такива изпълнения,на 18 съм
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Сега си мислиш, че никога няма да направиш свирка, но често тези, които най-много са отричали това нещо, ва тях после им харесва най-много. По простата причина, че те смятат, че въобще сексът е само със специален човек и когато гго намерят стават чудеса
Vaprosat ne e dali e hubavo ili ne! kakvo smqtate da pravite kato stanete na 25?Vie 6te ste za bokluka togava, i kakvo 6te si spomnqte ot detstvoto?interesno mi e na kolko godi6ni duhate otvorenq4ki takiva? i kato ste tolkova napred s materiala kriete li ot va6ite ,4e pravite sex?ili to svirkata ne se broi za sex? drisli s drisli!
карах 17-тата кво туй басиииииии кво курвясахте бе. на 12-13 години гатти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направо ми е жал за вас! Никой ли не вярва в любовта!?
много хора "вярват" или поне искат да вярват в любовта и точно това е проблема на днешната младеж.Залюбват се на по 12-13 обичат по голям батко и правят всичко,което той им каже..Такава любов трябва да има зрялост,за да я изпиташ.
Bring the violence
На 18 години съм и за мен на тази възраст е напълно нормално и естествено дасе води полов живот. Момчето е на 17. Уау... сигурно очакваше да каже, че е на 30 години???Първоначално написано от esd
Не крия от наште, че водя полов живот. За първи път направих секс, когато вече бях наясно със себе си и няма от какво да ме е срам.
Детството ми си беше много хубаво! Дивяла съм наволя, радвам се, че и до 8-ми клас бях в у-ще, което го позволяваше и сме играли всяко междучасие. Не случайно тогава въобще момчетата не са ми били в главата. Първата ми целувка беше на 16 години, с момчето, с което съм све още. Правих секс с него 8 месеца след като тръгнахме. Няма от какво да се срамувам! Имах достатъчно време да обмисля нещата и да съм сигурна, че никога няма да съжалявам за тоци миг и че ще е с този човек.
А постът ми е относно 17-годишно момиче, което казва, че ниога няма да направи свирка. "Никога не казвай никога". На 17 години вече е нормално да се смята оралната любов за нещо естествено. Не да я практикува, но да възприема секса като нещо нормално, което ще е част от живота й.
Не гласувах защото точно до 15 годишна възраст за мен е изключително грешно и лошо да правиш каквото и да е било! Иначе изказвания от типа "никога няма да правя свирка" са от хиляда и една нощи.Няма жена[жена не дете],което да не прави орална любов.
Bring the violence