.

Виж резултатите на анкетата: когa почнахте със свирките?

Гласували
171. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 12

30 17,54%
  • 13

16 9,36%
  • 14

52 30,41%
  • 15

73 42,69%
Затворена тема
Страница 6 от 15 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 364
    Guest
    xax vzeh da se pla6a
    na 17 sum i o6te ne sum pravila svirki i seks ne sum pravila...ne me e sram
    biva li takova ne6to,gledai decata na po 12-13 kvo pravqt az kvo li 4akam o6te...

Град
    Варна
    На 17!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Guest
    na 19

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Аз съм на 14 и все още не съм,не смятам в скоро време.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от your_fantasy
    i az vlizam v anketata - 14 su6to...
    И аз таКа
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Sweet`love`f
    Guest
    na 17.. i ne mislq 4e e koi znae kva gordost da si duhal na 12-13

Guest
    16

Guest
    Ми аз когато си правих първия път и по собствено желание духах на 15 и половина ама.. да кажем на 16 :P

Град
    Plovdiv
    Като се замисля аз "духах" на момиче за парви пат когато бях на 14 ....

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    15

Град
    София
    Не съм го правила...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xax vzeh da se pla6a
    biva li takova ne6to,gledai decata na po 12-13 kvo pravqt az kvo li 4akam o6te...
    Не трябва и да те е срам! Аз за прав път на 18 правих секс и орална любов и смятам, че направих най-добрия избор за себе си. Беше с човек, който наистина обичам, и който ми доказа, че и той изпитва сащото и че държи адски много на мен! Все още сме заедно! Така поне успях да извивея детството си и да му се насладя максимално. Изчаках да се развия както трябва, преди да почна да правя неща, които до скоро поне се считаха за неща, които се правят от големи(18+)!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Вие луди ли сте бе!?
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

ХХАХАХА почнали да духат на по 12 години

Мега фен Аватара на quench

Re: на ква годишна възраст почнахте да духате

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    когa почнахте със свирките?
    само трябва да кажа, че за много съфорумнички сигурно е обидно да ги изключваш от анкетата с подобна никса възрастова граница!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Аз на 15

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    xax vzeh da se pla6a
    Не трябва и да те е срам! Аз за прав път на 18 правих секс и орална любов и смятам, че направих най-добрия избор за себе си. Беше с човек, който наистина обичам, и който ми доказа, че и той изпитва сащото и че държи адски много на мен! Все още сме заедно! Така поне успях да извивея детството си и да му се насладя максимално. Изчаках да се развия както трябва, преди да почна да правя неща, които до скоро поне се считаха за неща, които се правят от големи(18+)!
    и аз съм така и мисля така, само дето бях на 20

просто момиче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    Lo_flo kat te minat o6te 5 6 4oveka i kato porasne6 o6te malko 6te vidim dali nqkoi 6te iska da te pogledne k***a takava

Комплексар,ходи се застреляй някъде!
    Защо да съм комплексар ??? а не трябва ли ти да се застреляш курво малка ??
    Малка ли?Аз съм на 19 години и ще си правя каквото си искам.А това дали човек ще духа на 12,или на 13,или на 20 няма никакво значение,дали е започнал да прави секс на 14 или на 20 също няма значение,защото може да си започнал на 20 и пак да си безотговорен,пак да не си прочел и да нямаш елементарна сексуална култура,защото като малък мама и тати не са ти обърнали внимание.Имам менструация от 11 годишна,тогава мама и татко ме хванаха за ръчичка,отидохме на славейков площада и ми купиха всички книжки за момичетата,за тяхното израстване.И да започнах от ранна възраст да правя секс и орална любов,но никога,нито за миг не съм излагала себе си или партньора си на риск от каквато и да е полово предавана болест,защото някога родителите ми ми обърнаха внимание и ми предоставиха необходимата информация!
    Евала на това момиче!
    Само погледнете начина, по който се изразява. Просто показва, че е интелигентна. По това бих оценила един човек - по факта как и какво говори, а не по това кога е започнал със секса. Схващането, че като започнеш по-късно със секса си в границите на нормата е напълно погрешно! Не съм голям привърженик на секса на 13 14 15 год.,но всеки се развива по различен начин и е с различен интелект, затова не бива да се влияе от външни фактори. Важно е кога ти е дошла менструацията. Нека сраваним хипотететично 2 момичета - едната има менструация от 11 годишна , другата от 14 примерно. Двете почват да правят секс на по 17 примерно. И какво ? Според вас тфа е нормално само заради възрастта? Еми не, не е! Организма на момичето с цикъл от 6 години ще е хиляда пъти по-развит от този на момичето,на което му е дошло преди 3 години! Така че всичко е индивидуално! Важното е да имаш богата сексуална култура и да почувстваш,че си готов.
    А на вас, всички нападатели, ще ви кажа само 2 неща:
    1.Научете се да пишете,че ме е срам като ви чета постовете. Българи сме по дяволите, не може да се допускат грешки като : иЗкам, младеШ, аС и още мноооого други...
    2. Спрете да нападате хора,които не познавате, защото това говори за ниската ви култура и интелектуално развитие. Не сте интересни по този начин. Мислете за себе си!

ПП. Извинявам се, че поста ми е толкова дълъг, надявам се да му обърнете внимание и да помислите над думите ми. Нямам за цел да нападам никого!

Повече от фен
    ми аз на 1 като станах и мама ме вдигна да духам свещичката на тортата

още не е имало такива изпълнения,на 18 съм
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

esd
    Guest
    Сега си мислиш, че никога няма да направиш свирка, но често тези, които най-много са отричали това нещо, ва тях после им харесва най-много. По простата причина, че те смятат, че въобще сексът е само със специален човек и когато гго намерят стават чудеса

Vaprosat ne e dali e hubavo ili ne! kakvo smqtate da pravite kato stanete na 25?Vie 6te ste za bokluka togava, i kakvo 6te si spomnqte ot detstvoto?interesno mi e na kolko godi6ni duhate otvorenq4ki takiva? i kato ste tolkova napred s materiala kriete li ot va6ite ,4e pravite sex?ili to svirkata ne se broi za sex? drisli s drisli!

Guest
    карах 17-тата кво туй басиииииии кво курвясахте бе. на 12-13 години гатти направо ми е жал за вас! Никой ли не вярва в любовта!?

много хора "вярват" или поне искат да вярват в любовта и точно това е проблема на днешната младеж.Залюбват се на по 12-13 обичат по голям батко и правят всичко,което той им каже..Такава любов трябва да има зрялост,за да я изпиташ.
    Bring the violence

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от esd
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Сега си мислиш, че никога няма да направиш свирка, но често тези, които най-много са отричали това нещо, на тях после им харесва най-много. По простата причина, че те смятат, че въобще сексът е само със специален човек и когато го намерят стават чудеса.
    Vaprosat ne e dali e hubavo ili ne! kakvo smqtate da pravite kato stanete na 25?Vie 6te ste za bokluka togava, i kakvo 6te si spomnqte ot detstvoto?interesno mi e na kolko godi6ni duhate otvorenq4ki takiva? i kato ste tolkova napred s materiala kriete li ot va6ite ,4e pravite sex?ili to svirkata ne se broi za sex? drisli s drisli!
    На 18 години съм и за мен на тази възраст е напълно нормално и естествено дасе води полов живот. Момчето е на 17. Уау... сигурно очакваше да каже, че е на 30 години???
    Не крия от наште, че водя полов живот. За първи път направих секс, когато вече бях наясно със себе си и няма от какво да ме е срам.
    Детството ми си беше много хубаво! Дивяла съм наволя, радвам се, че и до 8-ми клас бях в у-ще, което го позволяваше и сме играли всяко междучасие. Не случайно тогава въобще момчетата не са ми били в главата. Първата ми целувка беше на 16 години, с момчето, с което съм све още. Правих секс с него 8 месеца след като тръгнахме. Няма от какво да се срамувам! Имах достатъчно време да обмисля нещата и да съм сигурна, че никога няма да съжалявам за тоци миг и че ще е с този човек.

А постът ми е относно 17-годишно момиче, което казва, че ниога няма да направи свирка. "Никога не казвай никога". На 17 години вече е нормално да се смята оралната любов за нещо естествено. Не да я практикува, но да възприема секса като нещо нормално, което ще е част от живота й.

Не гласувах защото точно до 15 годишна възраст за мен е изключително грешно и лошо да правиш каквото и да е било! Иначе изказвания от типа "никога няма да правя свирка" са от хиляда и една нощи.Няма жена[жена не дете],което да не прави орална любов.
    Bring the violence

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си