- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На ква годишна възраст почнахте да духате?
na 17...to ot skoro deponeje i sega vse o6te sym na 17
![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Kak moje beeeee ne nqmam dumi. I kvo kato ste gi pravili ste se 4uvstvali golemi li????? na 12 i 13 bojeeeeeeeeeeee nqmam dumi ebati generaciqta. Maaaaaaa to turizma po4va da narastva v na6ata strana tai4e moje trqbva da imame nqkvo preimu6testvo pred drugite strani.![]()
Мили млади, "пораснали", горди и опитни 12-13 годишни представителки на женската общност в България( ще се постарая да не използвам груби думи защото честно казано в момента искам да ви напсувам), много би ми било любопитно да разбера вашата дефиниция на думата "Любов" . Как разбирате вие думата "Любов"? С какво я свързвате? И то точно в Зората на Пубера??
Факт е, че напоследък се появиха прекалено развити за възрастта си млади дами, но това не ги прави и с йота по-кадърни и по-опитни ( не се засягайте моля). Наистина, това на колко ще започнеш полов живот си е въпрос на личен избор ( ако приемате за нормално практикуването на секс и/или орална любов на 12-13-14 годишна възраст, защо пък не) , но поне се постарайте да прочете учебника по Биология (или поне попитайте преподавателя си), защото тялото на една жена, колкото и да не ви се иска, се развива до 18-20 годишна възраст, и осмислете, че законово, индивид под 18 годишна възраст се счита за ДЕТЕ. Да не говорим за възрастта 11-12-13. И В такъв случай мама и татко отговарят за вас. => ако на вас ви се случи нещо, на мама, татко и на баткото с когото сте правили съотвтния акт меко казано ще им се стъжни. (Ако естествено ви интересува де) .
Тук идва темата за предпазните мерки - логично е да се обясни като на малки деца, че те са задължителни да се използват.
И последен въпрос, на който наистина бих искала да ми отговорите -> ако случайно, ама наистина случайно някой ден решите ей така да си хванете сериозен приятел за повече от три години, и случайно, много случайно решите да се омъжите, рано или късно ще проведете разговор за миналото си, било то сексуално или не, и си представете реакцията на горкият ви съпруг като разбере, че на възрастта, примерно, на малкото момиченце, което спи в съседната стая, вие сте правили свирки и сте практикували секс. А може би ще го излъжете? И отново идва темата за Любовта -> Ще излъжете ли човек когото обичате (истински ... ако все пак не сте се омъжили по сметка, което честно казано стана мода). И ако да, то това благородна лъжа ли е??
Все тая беше прекалено дълго , но казах каквото мисля. Ако искате критикувайте, ако искате подкрепяйте. Но едно е факт, ако имате малко момиченце след време, ловя бас на 1 милион долара че няма да искате да се научи да духа на 12. Поне така мисля. Айде aurevoir![]()
![]()
Аз съм на 17 и още не съм правила![]()
Everything happens for a reason..
Първоначално написано от Ice
ZASHTO!?!?
За вас няма ли някакъв конц. лагер.Да ви топят там, на дуро.Да може после да си измием ръцете, като видим някоя като вас.Аман.Газарка ли си като си духала на 12 ? И к'фо, цело даскало и половин автомагистрала тракия ти завиждат, нали ? Живота бил секс, осмисли първо какво говориш, ако наистина не го разбереш - ходи се застреляй.И върха на сладоледа е, че си го 'Зарибила със свирка', това просто ме хвърли в тъча.Нямам какво да кажа повече.Първоначално написано от sfirka_94
Mn to4no go kaza! Samo edno 6te popitam i s tova li se hvalite! maloletni izvratenqci spored men! Na 16 sam imam seriozna vrazka ne sam pravila i nz dali 6te go napravq skoro
Na4i vika6 mesto ot na mama gyrdata si zasukala pi*ka aПървоначално написано от H8_mE
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
mnoo si prosta
kurvalqk
![]()
~!1912!~
Кво да кажа малки курви,които почват от 12,13 години!!!Отвращавате ме!!!Първоначално написано от Анонимко
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Хахахахаха да ви имам смешната анкета.На 12 почнала да прави свирки
![]()
Майко мила та тя на толко знае ли каде се намира и как се казва! Просто нямам думи!
Аз на 14![]()
Е на мен Василена от моя клас ми духаше като бяхме 4-ти клас ...на 10 тряа да съм бил
me tooПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Т'ва пък да ми правят свирки разни разджабрени лапета на по 11-12-13-14 години нз на к'во прилича вече едвам се сдържам братче да не бъдя вулгарен айде!Страшно геройство й достойнство е че са "пролигавили пръчката" още на 12-13 години!! =D> НА Всички тия разлигавени сополиви куклички ше им кажа само,че ми падат в очите и че ме е гнус да ви гледам! Да не ми се дървят да не им го надървя аз едно хубаво!Ебати и проебаните дяца майко мила евала на "ЕМО УЛТРАС" и на "ПОТРЕСЕН" и на някой други смислени постовеабе лудост е настанала.Абе рано е поне 15 да имат...А да забравих че ми приличате на мангали,за които е непонятен смисъла на думи като морал,култура и възпитание и които не признават брат.сестра,братовчедка, не гледат възраст,нищо..налитат на всичко що има дупка на такива ми приличатееее ни ми са пиши повече... махам се... мерси за вниманието!
17
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
hahahahahhahahahahah e nz ma me ubihte s taq tema popikah se da se smeq 4esno hahahahahahah na po 10 pravila bila svirki l;elelelele na kade otiva sveta hahahahahah miii moito mnenie e 4e kam 14 trqbva da po4ne s tova ma tva si e moe mnenie se pak nikoi ne e dlajen da se sabrazqva pak i kato gledam mai mnogo sa re6ili 4e tva e nekaf nof sporthahah
ами може и да е нов спорт кой знае те на 10 духа на 11 сефте и на 14 мамчеПървоначално написано от EdIn Ot Sme6tiTe Se !!!
Първоначално написано от malka_sladuranka