.

Виж резултатите на анкетата: когa почнахте със свирките?

Гласували
171. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 12

30 17,54%
  • 13

16 9,36%
  • 14

52 30,41%
  • 15

73 42,69%
Затворена тема
Страница 8 от 15 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 364
    Една приятелка на 13 почна :X ^_^
    Клик ми (:

...

na 17...to ot skoro de poneje i sega vse o6te sym na 17
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Guest
    Kak moje beeeee ne nqmam dumi. I kvo kato ste gi pravili ste se 4uvstvali golemi li????? na 12 i 13 bojeeeeeeeeeeee nqmam dumi ebati generaciqta. Maaaaaaa to turizma po4va da narastva v na6ata strana tai4e moje trqbva da imame nqkvo preimu6testvo pred drugite strani.

елдар
    Guest
    Мили млади, "пораснали", горди и опитни 12-13 годишни представителки на женската общност в България( ще се постарая да не използвам груби думи защото честно казано в момента искам да ви напсувам), много би ми било любопитно да разбера вашата дефиниция на думата "Любов" . Как разбирате вие думата "Любов"? С какво я свързвате? И то точно в Зората на Пубера??
    Факт е, че напоследък се появиха прекалено развити за възрастта си млади дами, но това не ги прави и с йота по-кадърни и по-опитни ( не се засягайте моля). Наистина, това на колко ще започнеш полов живот си е въпрос на личен избор ( ако приемате за нормално практикуването на секс и/или орална любов на 12-13-14 годишна възраст, защо пък не) , но поне се постарайте да прочете учебника по Биология (или поне попитайте преподавателя си), защото тялото на една жена, колкото и да не ви се иска, се развива до 18-20 годишна възраст, и осмислете, че законово, индивид под 18 годишна възраст се счита за ДЕТЕ. Да не говорим за възрастта 11-12-13. И В такъв случай мама и татко отговарят за вас. => ако на вас ви се случи нещо, на мама, татко и на баткото с когото сте правили съотвтния акт меко казано ще им се стъжни. (Ако естествено ви интересува де) .
    Тук идва темата за предпазните мерки - логично е да се обясни като на малки деца, че те са задължителни да се използват .
    И последен въпрос, на който наистина бих искала да ми отговорите -> ако случайно, ама наистина случайно някой ден решите ей така да си хванете сериозен приятел за повече от три години, и случайно, много случайно решите да се омъжите, рано или късно ще проведете разговор за миналото си, било то сексуално или не, и си представете реакцията на горкият ви съпруг като разбере, че на възрастта, примерно, на малкото момиченце, което спи в съседната стая, вие сте правили свирки и сте практикували секс. А може би ще го излъжете? И отново идва темата за Любовта -> Ще излъжете ли човек когото обичате (истински ... ако все пак не сте се омъжили по сметка, което честно казано стана мода). И ако да, то това благородна лъжа ли е??
    Все тая беше прекалено дълго , но казах каквото мисля. Ако искате критикувайте, ако искате подкрепяйте. Но едно е факт, ако имате малко момиченце след време, ловя бас на 1 милион долара че няма да искате да се научи да духа на 12. Поне така мисля. Айде aurevoir

Голям фен Аватара на Ice
    Аз съм на 17 и още не съм правила
    Everything happens for a reason..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    Аз съм на 17 и още не съм правила

ZASHTO!?!?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sfirka_94
    mhmm =)
    hubava tema...
    li4no az moqta parva svirka q napravih na 12 i q pomnq mnogo dobre . be6e na priqtelq mi, toj s 3 godini po-golqm ot men i ima opit i me naso4va6e kak da boravq s ezi4e :mrgeen: mnogo mu haresa i na nego i na men :mr green:

ina4e znam edna frendka koqto se hvali 4e pravila svirka za prav pat na 9 no az mn mn ne i vervam ina4e golqma gazarka se vodi. v momenta i tq gi vurti kato luda po golemite ot daskaloto i mnogo sduhli i zavijdat.

i na men sa6to mi zavijdat 4e si hvanah super hubavoto gaje .. zaribih go v edno disco sas svirka i ot togava sme zaedno =)

hora jivota e SEX SEX SEX

obi4kam vi

=)
    За вас няма ли някакъв конц. лагер.Да ви топят там, на дуро.Да може после да си измием ръцете, като видим някоя като вас.Аман.Газарка ли си като си духала на 12 ? И к'фо, цело даскало и половин автомагистрала тракия ти завиждат, нали ? Живота бил секс, осмисли първо какво говориш, ако наистина не го разбереш - ходи се застреляй.И върха на сладоледа е, че си го 'Зарибила със свирка', това просто ме хвърли в тъча.Нямам какво да кажа повече.

Mn to4no go kaza! Samo edno 6te popitam i s tova li se hvalite! maloletni izvratenqci spored men ! Na 16 sam imam seriozna vrazka ne sam pravila i nz dali 6te go napravq skoro

Цитирай Първоначално написано от InLovE_91_f
    Mn to4no go kaza! Samo edno 6te popitam i s tova li se hvalite! maloletni izvratenqci spored men ! Na 16 sam imam seriozna vrazka ne sam pravila i nz dali 6te go napravq skoro
    Аз не съм егоист и обичам да й правя яко... за това езика ми се вре навсякъде :Р Ти егоистка ли си? :Р
    Клик ми (:

Na edna godinka kato bqh togava za purvi put!

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Бая си опитна вече :р
    Клик ми (:

Guest
    Na4i vika6 mesto ot na mama gyrdata si zasukala pi*ka a

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз на 16 .. всъщност .. при някои е въпрос на практика да станат добри.. при други просто е "вроден талант" или и аз незнам как да го нарека , но от тогава насам .. доста са ми минали през устата и мога да кажа че никой не се е оплакал, само дето писмена похвала не съм получила още

mnoo si prosta kurvalqk
    ~!1912!~

аз на 16 .. всъщност .. при някои е въпрос на практика да станат добри.. при други просто е "вроден талант" или и аз незнам как да го нарека , но от тогава насам .. доста са ми минали през устата и мога да кажа че никой не се е оплакал, само дето писмена похвала не съм получила още
    Кво да кажа малки курви,които почват от 12,13 години!!!Отвращавате ме!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    Хахахахаха да ви имам смешната анкета. На 12 почнала да прави свирки Майко мила та тя на толко знае ли каде се намира и как се казва! Просто нямам думи!

Град
    At home...
    Аз на 14

Град
    Maina City
    stava vypros za duhane ne za qdene na blizalki basi anketata....

bqh na 16

sladak^m^12
    Guest
    Е на мен Василена от моя клас ми духаше като бяхме 4-ти клас ...на 10 тряа да съм бил

Na4i vika6 mesto ot na mama gyrdata si zasukala pi*ka a
    Da napravo ! Neka vi bia 11 -12 -13 godi6nite! Bog da gi pazi! Ne s vsi4kiq si!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    17.
    me too
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Някой от многото
    Guest

ядосан съм

Т'ва пък да ми правят свирки разни разджабрени лапета на по 11-12-13-14 години нз на к'во прилича вече едвам се сдържам братче да не бъдя вулгарен айде!Страшно геройство й достойнство е че са "пролигавили пръчката" още на 12-13 години!! =D> НА Всички тия разлигавени сополиви куклички ше им кажа само,че ми падат в очите и че ме е гнус да ви гледам! Да не ми се дървят да не им го надървя аз едно хубаво!Ебати и проебаните дяца майко мила евала на "ЕМО УЛТРАС" и на "ПОТРЕСЕН" и на някой други смислени постове абе лудост е настанала.Абе рано е поне 15 да имат...А да забравих че ми приличате на мангали,за които е непонятен смисъла на думи като морал,култура и възпитание и които не признават брат.сестра,братовчедка, не гледат възраст,нищо..налитат на всичко що има дупка на такива ми приличатееее ни ми са пиши повече... махам се... мерси за вниманието!

17
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

EdIn Ot Sme6tiTe Se !!!
    Guest
    hahahahahhahahahahah e nz ma me ubihte s taq tema popikah se da se smeq 4esno hahahahahahah na po 10 pravila bila svirki l;elelelele na kade otiva sveta hahahahahah miii moito mnenie e 4e kam 14 trqbva da po4ne s tova ma tva si e moe mnenie se pak nikoi ne e dlajen da se sabrazqva pak i kato gledam mai mnogo sa re6ili 4e tva e nekaf nof sport hahah

Guest
    Цитирай Първоначално написано от EdIn Ot Sme6tiTe Se !!!
    hahahahahhahahahahah e nz ma me ubihte s taq tema popikah se da se smeq 4esno hahahahahahah na po 10 pravila bila svirki l;elelelele na kade otiva sveta hahahahahah miii moito mnenie e 4e kam 14 trqbva da po4ne s tova ma tva si e moe mnenie se pak nikoi ne e dlajen da se sabrazqva pak i kato gledam mai mnogo sa re6ili 4e tva e nekaf nof sport hahah
    ами може и да е нов спорт кой знае те на 10 духа на 11 сефте и на 14 мамче

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka

Пфу... Аз успях да се вредя в анкетата... 14...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си