- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спирам да пуша.
 Отговор в тема
 Отговор в тема

тази тема я слагам за да видя дали ще успея да спра да пуша за 2 седмици експериментирам със себе си и искам да имам някакво писмено доказателство че съм издържал теставсеки ден ще слагам по 1 пост за да ви направя съпричастен на най-новото риалити шоу в българия
приканвам ви да се присъедините към каузата и ако някой желае също да се разписва всеки ден
ден 1 не беше кой знае колко мъчително без да искам запалих цигара инстинктивно но се сетих веднага за теста си и я загазих даже не глътнах дима ^^
6te izdarji6 li sedmica s tiq instinkti?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...

Браво само така ! Игнор !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

pu6ete koz ne cigari
Кажи как върви?Успяваш ли?

нали си щял да пускаш постче всеки ден ?! иначе браво желая ти успех
на 20 юни се предадохомръзна ми да не пуша

тогава си смени ника на "няма да спирам да пуша"

ха хаИ аз съм си мислила да права такава тема

Наскоро ми се случи нещо странно.Бях решила да не пуша тоя ден и си стоя на спирката,чакам рейса.По едно време си мисля да си извада телефона от чантата за да видя колко е часа.Отворих си чантата и в тоя момент си видях цигарите и си запалих без изобщо да погледна колко е часа.Незнам дали ви изглежда странно, но аз се почувствах мн особено
ОБИЧАМ COCA-COLA

emi ako pita6 mene spri gi izob6to
За тва нещо се изисква постоянство.Не може просто така

И кво станало? Не си спрял, така ли?
Е, не е толкова лесно, но става. Аз ги спрях за 6 месеца. Напоследък нещо се попредадох и по4нах да припалвам по малко, но то си е с при4ина - много взехме да се караме с гаджето, с наште... Абе имам си проблеми и ме изби да пуша отново. Нищо, пак ще ги спра, поне си доказах, 4е мога.

Робинята на Quench

No comment for this moment
Слаба воля имаш-9 дни!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Значи щом ти е експериментално спирането... и то за 2 седмици, повече от очеизбодно е, че няма да успееш. За да спреш се изисква около 100% повече воля от това, което ти проявяваш. Спряла съм цигарите от 2 години. Да, припалвала съм като се съберем с приятелки да кудкудякаме, или вече в компания с алкохол. Но сега дори не понасям миризмата на цигара.
Така че вариант има, но не експериментално и не за 2 седмици.
Като ще е гарга-да е рошава!
Като ще е спиране-да е завинаги. С тоя лимит от 2 седмици, голям праз дали ще са седмици, или 2 дни...
Поне аз така мисля...