- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За мъжкия сексапил
А има ли такива момичета? Едва ли... Така става, като се опитваш да правиш генерални заключения!Първоначално написано от sasha_90
Склонен съм да приема, че и в двата случая истината е "някъде по средата". Като мога да заявя, че познавам (и съм познавал) хора и от двата пола, притежаващи всички изброени по-горе качества. В какво количество - това е индивидуално. Крайностите дразнят!
OFF/
Абе, твоят не беше ли "хърбав"?Първоначално написано от `Death`Whore``
Или паметта ми изневерява?
Разминават ни се понятията малко, като гледам. Аз не бих нарекъл хърбав някого с широк гръб. Непременно релеф не означава, но за да се постигне това, не виждам как без мускули? Или има "интересен ген" или ти го наричаш хубав, но в друг смисъл. В смисъла "мен много ме кефи! много е секси, според мен, заради татуровката.." . Няма значение. Не е важно! Btw, аз не съм DzVErA* и принципно много не си падам по метълки, но няма да се разсърдя, ако приложиш малко снимков материал. Пък било то и само на косата си.Първоначално написано от `Death`Whore``
...Благодаря! ... "Хубав", но в какъв смисъл? В смисъл "чист, гладък, бял, тъмен.." ли?
Отговарям по ред на номерата.
DzVErA*, аз съм метълка и косата ми далеч не е мазна. Да дам ли снимков материал? Има и такива с мазни коси, но определено те не ми харесват.
Lestat357...хмм...не съм твърдяла, че има широк гръб. Казах, че има хубав гръб. Според мен. И не е заради татуировката, преди това също го харесвах.
Снимки слагам с удоволствие. Аз често не се харесвам на снимки, но косата ми винаги е прекрасна.
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
абе мн зле изказвания прочетох....щом е метъл начи е с мазна коса, а?еми аз познаам цифра металяги и така кат глеам не са с мазни коси....
Всеки си има вкус и мисля, че не може да се каже със сигурност, но естествено, че трябва да има добра хигиена и все пак представителен вид....
ПП: От кога момчетата не могат да си избелват зъбите вее?![]()
баси смеха...
Аз имамПървоначално написано от sasha_90
![]()
А не може ли само искреност?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А защо немога и аз да качвам снимки или линкове?! Нали съм се регистрирал!!!![]()
ima 123456789098765432 takiva temi
i vse pak otgovarqm:izla4vane,stranni 4erti,magnetizam,6iroki ramene ,dobre pod4ertani skuli i 4erti na liceto
no kato cqlo edin maj e sexapilen za men kogato go pogledna i iztrapna ot gore do dolu
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
аре кажете де! защо немое да се пускат линкове в мненията ми. Нали като само гостите не могат!?![]()
![]()
![]()