.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Moderated: Защо след втория път имах кръв по бельото?

pravih sex za parvi pau na 14 god.togava me bole6e malko i te4e krav malko.iskam samo da vi pitam za6to edna sedmica to4no sled tva pak pravih sex ne me bole6e izob6to no sled dato svar6ihme izmihme se obuh si belio i na sutrinta kato hodih do toaletna vidqh 4e po belioto si imam malko krav

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    mi qvno sa te poebal leko na krivinko! ne spox ponqkoga e normalno , sa6to zavisi moje tvoita cipa da e bila po elasti4na i da ne e mogla da se scepi dokrai purviq put ! spoko bate

spokoino ako e bil po grub akta moze mi te e naranil i ja tova ima krav ako pak ne tova e za6toto jipata en e bila razkasana do krai normalno e no ako zapo4ne da te boli ili da karvi oshte otidi na ginekolog

докъсала ти се е девствената ципа. както знаеш (ако знаеш) при първия път тя не се къса изцяло... тъй че нормално
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    докъсала ти се е девствената ципа. както знаеш (ако знаеш) при първия път тя не се къса изцяло... тъй че нормално
    А дали е така? ЕГЗ(Един Господ Знае). Можеш да отидеш на доктор да те прегледа и да ти каже кво ти има/няма ( в случая девствената ципа) и да се успокоиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си