.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    iskam rabotaaa
    Guest

Работа за лица под 18 ...

Ами търся си работа,защото ми треат кинти за китара...,а немога да намеря.На 15 съм и всички искат 18 дори и раздавачите на брошури...Ако някой знае къде може да се намери работа за 15 г да отг. на темата или да пише на скайп : cof_fen_m ,а приемат се и предложения
    Миси предварително

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Евала ! Най-накрая някой, който не мрънка , а се опитва сам да се оправи (и то за китараа ) Аз за да си купя китара не работех постоянно ,но от другото или по-другото лято ще гледам постоянна работа да си намеря...защото искам да съм независим и да мога сам да се оправям от сега...Работа ...трябва да може да се нагажда (освен ,ако не търсиш за лятото) ,защото като си на даскало няма как...сещам се само за McD където може да си нагаждаш работното време... (но не знам дали от към заплащане си струва...) Но ако е за лятото има доста алтернативи...
    Миси много за отговора...за лятото говора иначе съм на училище...след 15 съм свобода и нестава само с пестене от джобни ...станах хърба сека стинка заделям...
    Аз съм българче...исползвах търсачката,но щом съм пуснал темата явно не съм намерил нищо...все пак 10кс

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    От къде си? :P Имаше някакви работи за раздаване на листовки, потърси такива обяви за твоя град.

Guest
    София...ами те по улица Витошка раздават брошури ...намерих обадих се и ми казаха "Над 18" и...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    под 16 по закон нямаш право да работиш. Тоест, незаконно е.

aaaHaaa
    Guest

a

e hubu az pak sam na 17 pak sashtata raota she gi eVa

има много работа, стига да потърсиш. не си мисли, че нещата стават като пуснеш тема тук и чакаш някой да ти каже - пробвал съм го и не става хаха има купища сайтове за работа, агенции за набиране на персонал и т.н. Просто трябва да търсиш. Аз търсих и намерих.... аз съм на 17 почти тъй че проблем с годините няма
    На който му се убива време...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Няма проблем,само да имаю съгласието на родителите.За над 16 е тва.Всичко можеш да работиш без тежка работа.Само да искат да те вземат,тва е по преценка на работодателя.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Няма проблем,само да имаю съгласието на родителите.За над 16 е тва.Всичко можеш да работиш без тежка работа.Само да искат да те вземат,тва е по преценка на работодателя.
    Човече, повярвай ми, не взимат под 16. Нямам файда да седна да те лъжа. По закон няма право да се наемат малолетни на работа, независимо от часовото разпределение. Наемат се непълнолетни, със разрешение от общината, медицинско и разрешение от родител и то на не повече от 7 часов работен ден.
    Уча икономика.. мисля че знам законите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си