.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Определено винаги с презерватив.

Правете любов, а не деца...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Казвали са ми, че без е по-хубаво, но за по-сигурно със
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на koalka
    Без презерватив не съм пробвала, но сигурно е много по-хубаво.Иначе естествено, че съм за.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз съм с нов партньор ще го правя с презерватив, поне няколко месеца, за да се уверя, че няма някоя болест. След това може и без. Доскоро практикувахме метода с прекъсването - той го вади , когато свършва. Сега вече пия противозачатъчни и той остава доста доволен, аз... хм, ами предпочитам дой да свършва в кърпичка, а не аз след това да тека . Но като виждам, че за него удоволствието е толкова по-голямо, трая си
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

PROTIV !!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Град
    sofiq
    az sum protiv prezervativite,no posle dori da ne e svar6val v men me lovi strah i se panikiosvam zaradi onazi beleznikava te4nost predi izprazvane.taka 4e zasega sus!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    естествено че съм ЗА

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Аз съм с нов партньор ще го правя с презерватив, поне няколко месеца, за да се уверя, че няма някоя болест. След това може и без. Доскоро практикувахме метода с прекъсването - той го вади , когато свършва. Сега вече пия противозачатъчни и той остава доста доволен, аз... хм, ами предпочитам дой да свършва в кърпичка, а не аз след това да тека . Но като виждам, че за него удоволствието е толкова по-голямо, трая си
    Просто след "няколко месеца" ще се увериш че няма болести, просто ей така? То за това си има изследвания
    Метода с прекъсване...е щом пиеш да...но в кърпичка...малко не върви. Все едно да правиш свирка и да казваш на момчето да си продължи в тоалетната. Аз пък имах приятелка с която пък беше точно обратното - правихме секс с презерватив, който аз свалях, и свършвах по нея.

Lestat357
    Guest
    Зависи! По принцип съм против.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За сексът с презерватив съм. Не, че напосладък го правя със, де, ама аз съм на 22, а и пия противозачатъчни. Въпреки това той не свършва в мен. Обаче, ако си под 20-никакво такова без презервативи. Мама ли искаш да станеш?
    И аз когато бях на противозачатъчни, в 90% от случаите е свършвал извън мен. А сега колко искам вътре в мен да свърши...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w

Не е нужно да лепнеш болест!Като ходиш с приятелката си 1-2-3-5 години само с презерватив ли ще го правите?Да не лепнеш болест?!Хм странно ... тук работата е малко на доверие и на сериозен партньор ... Аз определено съм на мнение, че без презерватив е много по-готино, но всяка двойка намира подходящия начин за тях.

=D> =D> =D>

Guest
    Против

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

krem4et0 написа:
    За сексът с презерватив съм. Не, че напосладък го правя със, де, ама аз съм на 22, а и пия противозачатъчни. Въпреки това той не свършва в мен. Обаче, ако си под 20-никакво такова без презервативи. Мама ли искаш да станеш?

И аз когато бях на противозачатъчни, в 90% от случаите е свършвал извън мен. А сега колко искам вътре в мен да свърши...

Ми аз съм на противозачатъчни и си свършва в мен,а ,да,м/удругото няма ограничение за годините при по-новите хапчета.Няма смисъл да разваляш удоволствието на партньора след като се пазиш,да си свършва вътре
    хах,тва филмче е за хора с много партньори,несериозни и без предпазни средства,не всички имаме хиляда партньора и кратки връзки

Ами ЗА СЪМ ако го правя с непознат партньор.Винаги със всички предишни сме ползвали презервативи.Но сега след като имам сериозна връзка не ползваме пртезерватив, нито се предпазвам по някакъв начин.Имам доверие на човека до себе си...

Град
    Burgas
    Против!

Повече от фен
    За безопасния секс!

естествено че съм ЗА въпреки че намялава молко удоволствието не виждам смисъл да се рискува да си лепнеш някоя болест
    i az taka mislq \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Как се уверяваш, че няма болести? На изследвания ли го водиш? Защо трябва да бога да свършва на кърпичка? Има доста места, където може да го направи, но на кърпичка е малко гадно за момчето.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Правя го без с гаджето ми,но ако го правя с някой за една вечер или не знам нищо за него определено със
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

ми аз по принцип съм ЗА но по принцип не използвам презерватив като съм с момиче в което съм сигурен
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Голям фен
    Град
    софия
    естествено че съм ЗА въпреки че намялава молко удоволствието не виждам смисъл да се рискува да си лепнеш някоя болест
    Или да си лепнеш някое бебенце

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от vesuuu
    ми аз по принцип съм ЗА но по принцип не използвам презерватив като съм с момиче в което съм сигурен
    така като те гледам , коя ли ше спи с тебе

А замисляли ли сте се, че ако кондомът се скъса, трябва задължително да се пие хапче за спешна контрацепция, което е вредно? Или да се очаква бебе...евентуално...а ако се прави без, поне сперма няма как да влезе.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ти не бери грижа за мен ........ притесняваи се за теб че като ти гледам мненнията .....................................
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си