.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Аз не се приетснявам за теб. Вместо да се замислиш за нещо смислено, ме нападаш. Да не си на 3?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

извинявам се това не беше за теб а за ПЛАМЕНКО извиняваи за недоразумението
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Няма проблем.

1. Прав си.
    2. И тук си прав.
    3. Не казвам, че без е безопасно.
    4. Бившият ми е чудо на природата - казали са на майка му, че не може да има деца, и скоро след това е забременяла. А брат ми също е заченат доста лесно. Има ли свършване вътре, опасността е голяма. Овулацията е подвижна, особено на момичетата, сперматозоидите живеят вътре до 3 дни...

nimfomankata88
    Guest

:)

mi na men mn mi haresva bez s gadjeto mi hodime ot 3 godini i znam 4e nqma da napravi nqkoq glupost !

Да, обаче колко момичета забременяват...а наистина колко двойки опитват с години и не се получава...

Което е странно при положение, че доста от тях не се пазят...може и да имаш право.

Супер фен
    ЗА

ВиКчУ`
    Guest
    аз съм ПРОТИВ,но ако си сигърен в човека до теб...а не да си лепнеш нещо......и мога да ви кажа че не само безотговорните го правят с не чак толкова познат без презерватив,на всеки се случва да греши ето от мойта компания сме 3ма дето сме грешили така....на всеки се случва!!!!

И аз съм го правила, но не виня съдбата, а себе си. Човек позволява на нещата да се случват, те никога не се случват просто така.

Брато... И двете... щот онез женските незнаят кво искат...!!!
    Немам Подпис...

без презърватив наистина е по готино , но все пак ми е още рано да ставам баща
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    За усещане, без на 100% е много по-приятно. Но иначе винаги със.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от InvaiDeR
    без презърватив наистина е по готино , но все пак ми е още рано да ставам баща
    Това добре, но как ще се случи при положение, че ти нито си правил още секс, нито като ти гледам от аватара има опастност да правиш скоро!

RQ

Цитирай Първоначално написано от D M X
    Със случайни партньори е задължително.

Човека е прав ! Ако имате сериозна връзка и момичето се пази, доста по-приятно е без презерватив ... в моя случей аз не ползвам !
    ... k33p w@lkinG ...

VUZBUDENIQ
    Guest
    MNOGO PO MI HARESVA DA 4UKAM QKITE MACKI BEZ PREZERVATIV !!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    ЗА! НЕ ми се става мама, а и не ми се пият противоза4атъ4ни, за другите методи съм се замисляла...Ина4е хора, знайте, 4е само ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ и НИКОЙ друг метод (4увам прекалено мн глупости в последно време!!!) не предпазва от полово предавани болести! Замислете се, защото после и да мислите може да е късно

http://www.hiv.bg/samplescript.bg.htm

"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си