- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA ILI PROTIV SEXA SUS PREZARVATIV ?
Аз не се приетснявам за теб. Вместо да се замислиш за нещо смислено, ме нападаш. Да не си на 3?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
извинявам се това не беше за теб а за ПЛАМЕНКО извиняваи за недоразумението![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
1. Прав си.
2. И тук си прав.
3. Не казвам, че без е безопасно.
4. Бившият ми е чудо на природата - казали са на майка му, че не може да има деца, и скоро след това е забременяла. А брат ми също е заченат доста лесно. Има ли свършване вътре, опасността е голяма. Овулацията е подвижна, особено на момичетата, сперматозоидите живеят вътре до 3 дни...
mi na men mn mi haresva bez s gadjeto mi hodime ot 3 godini i znam 4e nqma da napravi nqkoq glupost !
Да, обаче колко момичета забременяват...а наистина колко двойки опитват с години и не се получава...
Което е странно при положение, че доста от тях не се пазят...може и да имаш право.![]()
ЗА
аз съм ПРОТИВ,но ако си сигърен в човека до теб...а не да си лепнеш нещо......и мога да ви кажа че не само безотговорните го правят с не чак толкова познат без презерватив,на всеки се случва да греши ето от мойта компания сме 3ма дето сме грешили така....на всеки се случва!!!!![]()
![]()
И аз съм го правила, но не виня съдбата, а себе си. Човек позволява на нещата да се случват, те никога не се случват просто така.
Брато... И двете... щот онез женските незнаят кво искат...!!!
Немам Подпис...
без презърватив наистина е по готино , но все пак ми е още рано да ставам баща![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Това добре, но как ще се случи при положение, че ти нито си правил още секс, нито като ти гледам от аватара има опастност да правиш скоро!Първоначално написано от InvaiDeR
![]()
Първоначално написано от D M X
Човека е прав ! Ако имате сериозна връзка и момичето се пази, доста по-приятно е без презерватив ... в моя случей аз не ползвам !![]()
... k33p w@lkinG ...
MNOGO PO MI HARESVA DA 4UKAM QKITE MACKI BEZ PREZERVATIV !!
ЗА! НЕ ми се става мама, а и не ми се пият противоза4атъ4ни, за другите методи съм се замисляла...Ина4е хора, знайте, 4е само ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ и НИКОЙ друг метод (4увам прекалено мн глупости в последно време!!!) не предпазва от полово предавани болести! Замислете се, защото после и да мислите може да е късно![]()
http://www.hiv.bg/samplescript.bg.htm
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."