- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НА КВА ВЬЗРАСТ
СПОРЕД ВАС НА КВА ВЬЗРАСТ МОМ4ЕТО СТАВА МЬЖ!
16
Като започне да говори и да се държи като такъв докато още пищи като момиченце не е мъж ,пък може и на 40 да си и да си мухльо ако живота не те е научил на нищо![]()
не всичко опира до секса
След като излезе от казармата... въпреки че вече няма такова понятие в България![]()
![]()
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
1-vo spored mene! kogato se 4uvstva kato takuv!
2-ro-kogato se e razvil tolkva kolkoto po4ti edin muj i na vs otgore misli kato takuvbe de de znam...ili az sum jena ot kakto mi doide cikula n a 12 primerno... ( na 14mi doide)
![]()
Първоначално написано от Sisilota
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
и баба ми така казва..Първоначално написано от Sisilota
а ти имаш ли си приятел.. ако имаш по твоята логика трябва да е женчо..
не се връзва..
ако беше за вас казармата щяхте да говорите друго..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
18![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от find_m3
Правилно!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Когато е стабилно стъпил на земята и успее да се оправя сам в живота![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Хъх имам още няколко години до казарма, знам, че вече е професионална или квото е там не ми пука ама ще е карам.![]()
СъгласнаПървоначално написано от love_girls
![]()
Когато е наистина порастнал, за да може дса носи отговорност за действията си. Да може да си стипи на краката и да си осигури добър начин на живот. Важното е психическото съзряване, защото има много хлапета с тела на мъже, но мозък на дечица.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Когато има зрял ум и може, както казаха-да носи отговорност.
spored men , kogato e prejivql dostaty4no i radosti i razo4arovaniq.. koito sa go napravili muj.. nezavisimo na kolko e godini e ili kolko e opiten v legloto
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Kogato zapochne da se dyrji myjki... vyv vsqko otnoshenie.. i vyv vsqka situacia.. Kogato zapochne da izlachva sila.. i uverenost...
Ми тия къде не са ходили в казарма, не са мъже ли ...Иначе хората казват, че кът си направи сефтето и едно момче вече е мъж хахаха ... бебешки истории ... Според Америка и Европа мъж се става като стане пълнолетен т.е. за Америка - 21 за Европа - 18 ! Ми това мога да кажа аз ... иначе тея лапетии къде са на по 13, 14 и се считат за мъже ... нямам думи
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Когато са независими, силни, не отстъпват пред другите, знаят какво искат от живота, борят се за него... Другото не е мъжко просто...![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Нещата не опират до секса. Опират до мисленето. Мога да твърдя, че в някои отношения мъжът ми е МЪЖ, макар че не е самостоятелен. Така че нещата не зависят и от финансите.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от find_m3
=D>
18 е най-добре![]()