.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    PiTkO
    Guest

Трябва ли да е така ?

Като ми стане (пениса) трябва ли кожичката която го покрива да се свали надолу сама и да се покаже главичката ? Щото при мен се показва само малко главичката и си я "свивам" сам (нямам болки при това действие)

Guest

Re: Трябва ли да е така ?

Цитирай Първоначално написано от PiTkO
    Като ми стане (пениса) трябва ли кожичката която го покрива да се свали надолу сама и да се покаже главичката ? Щото при мен се показва само малко главичката и си я "свивам" сам (нямам болки при това действие)
    Всички си мечтаем кожичката да се сваля сама, пенисът сам да уцелва дупката, жената сама да гледа бебето, докато ние гледаме мач, но уви, понякога се искат усилия...

ПС: Мечтаем си и да се класираме за Световно, също трябват усилия...

Не е нормално.Сигурно си бременен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Базовеца
    Не е нормално.Сигурно си бременен
    Обаче ги вкарваш големите простотии, браво, кефиш

Guest
    Абе бременен! Бременен не е ли когато почне да излиза едно бяло през пишката, аз така знам. Невиждаш ли че пича има сифилис. Пич, това е много опасна болест, значи ето какво ще направиш: Взимаш малко чили и горчица. Смесваш ги, мажеш на средния и пъхаш в анала. Може да почувстваш лек дисконфорт, обаче бактерията "бифитосифилиценцос" ще е мъртва, после изяш едно кисело мляко и си готов.

Еей Не го плаши така!Едва ли е сифилис , но може да е генитален херпес.В редки случаи е опасен за живота.Спокойно с течение на годините ще премине може би [-o<

Град
    Sofia
    Нормално е когато ти стане твърд като кокалче сама да се свали кожичката.
    Според мен не си го надървил колкото трябва и затова ти се налага да я сваляш ръчно.
    Ако пък ли ти е твърд и не се маха , може да ти е малка главичката.
    Ако ли не е от това (според теб де) и те притеснява и ти пречи на удоволствието ходи на лекар
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Нормално е когато ти стане твърд като кокалче сама да се свали кожичката.
    Според мен не си го надървил колкото трябва и затова ти се налага да я сваляш ръчно.
    Ако пък ли ти е твърд и не се маха , може да ти е малка главичката.
    Ако ли не е от това (според теб де) и те притеснява и ти пречи на удоволствието ходи на лекар
    За кви кокали говориш ве брато, да не си някав шибан пумияр. Явно на теб ти е малка горната глава или е само празна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си