- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моето предложение към вас.
Така,пускам темата тук,понеже най-често в този раздел се пускат така наречените 'теми-ебавки'. Ами,мили ми потребители,имам една идея-защо просто при наличието на такива не изчакаме модераторът да заключи темата,вместо да й обръщаме внимание,да се ядосваме на тъпотията на автора,да го храним и прочие? Ами тия,дето се ебават,само търсят внимание и така ние им го отдаваме и те остават доволни,а ние само се ядосваме. Предлагам да си имаме нещо като ''наше правило''-на такива теми ДА НЕ СЕ ПИШЕ! Не мислите ли,че би било по-добре?! (И да чакаме ключето,така или иначе идиота си е идиот и ще си остане такъв,ние не можем да го променим!)![]()
Оф Боже!Всеки човек сам си решава къде ще пише и къде не!Ето сега например твоята тема е една супер бесмислена тъпотия!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И аз съм си го мислила това много пъти...би трябвало тъпите теми ебавки да остават назад неотговорени,а не да са най-отгоре...Първоначално написано от хубавата ели
Ама уви никога няма да научиш дечицата тук да не играят по гайдите на простите
М,дали?Аз например съм ставала свидетелка как една такава тема печели такова огромно внимание,че далееч-далеч по-важни теми остават на заден план и се изреждат 8,9,10 страници хора да пишат един и същ коментар-да се ядосват на въпросния кретен и какво-нищо не се постига,върпосният само се окуражава да пише още и още плиткоумни теми!
А някои важни теми,от които може да се научи наистина нещо,остават на заден план и се затриват. Ами,аз само давам предложение,то е ясно. Не задължавам никого да пише тук или там,просто смятам този подход за по-правилния и е по-целесъобразно.
![]()
Em po4e6i si gi nqkude ama ne pi6eikiПървоначално написано от Technof@n
![]()
Неграмотното_сладурче, пише се безсмислен и няколко пъти съм ти казвал да не определяш кое е тъпо и кое-не, защото ти си най-тъпото създание в този форум.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Коефициентът ти на интелигентност може да се сравни само с този на изгорял тостер или буркан с гъби.
Така че не си ти "човекът", който да определя тъпи и безсмислени теми. (ти питаш дали си бременна като те болят зърната)
ПС: Надявам се постът ми да не бъде изтрит, докато не го види онова неграмотно човече
Така се получава, защото най-е лесно да трупнеш някой друг пост.
Предложението на автора е добро![]()
.. но няма какво да се коментира![]()