.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Спрей на Veet

Действа ли? Като самобръсначка или като епилация е? Говоря за това, което напръскваш и измиваш с гъбичка. Каква му е цената?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Една приятелка,го беше ползвала на скоро и беше много разочарована.Каза ми,че ефекта е не на епилация ,а на бръснене и аз не ти го препоръчвам,честно,казано.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

мне.... като на бръснене е... честно казано по хуу си вземи някакъв по-евтин крем ако искаш такова де... иначе най-хубаво кола маска или епилатор...
    Life sux but just keep smiling

А лентите на Стреп и Вийт? Изглежда ми, че става чисто. С коламаската сама не мога да се оправя, а ме е срам да ходя на козметик, защото съм на 13. Имам епилатор, уж Rowenta, ама ми накъсва косъмчетата и те бързо порастват и то под кожата.

Мега фен Аватара на koalka
    Като самобръсначка.12 лв. просто не си стррунва, на другия ден вече са наболи.По-добре си вземи нещо по-ефтино.Това си е направо обир.

em k1f da e efekta be hora to e bezbolezneno ama za smetka na tva ko..premahva samo gorniq sloi i kos1m4etata izrastvat o6te po b1rzo...a za da e traen efekta trqa epilator ili kola maska t.e da se mahnat ot korenite..
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

А лентите, които действат като кола маска? Те ефективни ли са?

Град
    В шоколадовите долини :)
    Лентите да..НА мен лично ми допадат.Но дали ще си вземеш крем от 12лв,кремче от 1.50,или самобръсначка....ЕФЕКТА Е СЪЩИЯТ
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

А коя марка ленти ще ми препоръчате и каква цена са? Имали някакви специални врътки?

Град
    В шоколадовите долини :)
    Цитирай Първоначално написано от LilKittie
    А коя марка ленти ще ми препоръчате и каква цена са? Имали някакви специални врътки?
    Как коя марка...тук В тази тема става дума за Вийт
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от mysi
    Цитирай Първоначално написано от LilKittie
    Как коя марка...тук В тази тема става дума за Вийт
    Така де, ама Вийт или Стреп? И има ли някакви чалъми?

Голям фен
    На Вийт са добри лентичките,аз съм използвала.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    тези неща не помагат боклуци са

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Като самобръсначка.12 лв. просто не си стррунва, на другия ден вече са наболи.По-добре си вземи нещо по-ефтино.Това си е направо обир.
    [size=7][b][u]fosse cos

lubopitniqq
    Guest
    I sega posledno koi lenti4ki pomagat za mahaneto na kosmi na viit ili na strep

i dvata vida pomagat.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    i dvata vida pomagat.
    a ina4e na viit lentite ili na strep mogat li da se zimat po 1 ni4ni broiki ne po cqla kutiq primerno otivam v aptekata i si zimam 2 lenti na viit ili na strep ... moje li taka i po kolko ceni vurvi ednata ?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Естествено, че може и една-две да си вземеш една е около 1,00-1,10 лв. Само че искай и едни кърпички - те по принцип си вървят с цялата кутия май, ама ти питай все пак...че после малко трудничко се маха остатъка и е едно лепкаво...

lubopitniqq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Естествено, че може и една-две да си вземеш една е около 1,00-1,10 лв. Само че искай и едни кърпички - те по принцип си вървят с цялата кутия май, ама ти питай все пак...че после малко трудничко се маха остатъка и е едно лепкаво...
    И ако ми кажат , че няма кърпички кво да правя тогава :P

Цитирай Първоначално написано от lubopitniqq
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    И ако ми кажат , че няма кърпички кво да правя тогава :P
    mi shte si kupish nqkvi drugi mokri kurpichki e;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    варна
    Аз лично ползвам Стреп и съм доволна.Купувам ги на 1.40 бройката.А ако не ти дадат кърпичка е по-добре да намажеш обикновена носна кърпичка с малко олио и после да се измиеш. Защото тези кърпички които дават наподобяват олио Късмет и стискай зъби,защото доста боли

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Guest
    samo deto si go vzeh toq sprel dadoh 13.60 lv i nakraq za 2 dena si mi izlqzaha kosmite pak ujas mnogo me e qd

Град
    варна
    Да със спрея е така.То е като бръсненето и затова по-добре да ползваш кола или епилатоар

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си