- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 8клас, как беше изпита =)
ОФфффф не ми хареса тоя изпит![]()
А рийдинга го бях правила преди това,но не знаех верните отговори и беше мн гаден.Лисънинга горе долу биваше и той.
Онова за полуострова беше НАЙ_МЕГА ГАДНОТО от сичко!!!!!!!!
Уърд формейшън беше яко,парафразите горе-доло..........абе нз дано имам по-свястна оценка![]()
Брат ми каза, че бил лесничък, а той английския не го знае чак толкова добре.![]()
ispita ne beshe mnogo truden,no ne beshe i mnogo lesenkoito ima 6.00 shte poluchi nqkakva stipendiq,no ne pomnq tochno kolko bqha parite,no ne mislq che shte ima mnogo sred spechelilite,zashtoto e nevazmojno da si bezgreshen dori na sachinenieto shte se nameri nqkoq greshka..vse pak tova e balgariq pari lesno ne se davat
![]()
а темата каква ви бешеПървоначално написано от [B
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Ще ти отнемат точки. Тъпото е, че това нещо не ти го е обяснила г-жата ти, която ти е преподавала цяла година.Първоначално написано от Анонимко
Хм, какво да се прави...Вината е в даскалката ми, мамо!![]()
![]()
![]()
1 ne moze da e c 6to kato katostrofira6 nqma da si spi6 v kolata, no pak tq ne kaza dali e spala taka 4e otpadat i drugite a posle otpadat i ostanite 2 taka 4e be6e malko strannoПървоначално написано от Xykon
![]()
Аз написах, че се е събудил, защото са катастрофирали. Мисля, че това е вярното.
Ами при мен се падна супер квесторка и зубърката на класаНа мен ми излезе околко 125 думи, но темата беше мноого шит! Какви са идеалните взаимоутношения между родители -деца, бати да бяха ни накарали да правим есе на тема 2 световна война, пак щях да се спрая по добре..
ми лесничък беше теста въпреки че бях мн зверски махмурлук го нацафарих за час и малко.А ако не сме писали заглавие на есето ще взимат ли точки.А за въпроса що се е събудил -> щото са претърпели катастрофа не се сещам точно как беше формулиран отговора но е той.
DOZE
[douz]
I. v дремя, клюмам
stava 4e kogato se e subudila ot drqmkata si, e pomislila 4e e premestena v drug bus , no posle vidqla kak virgniq stava i e bila cqlata omazana s narqzani banani![]()
Хъхъ, гадно ли ви беше?Аз го минах миналата година, но по немски. За този, който пита имало ли е изпит по немски, има за всички езици, които се учат в класовете подготве, но най-много са английски и затова тука само за него пишат. А колкото до стипендията - да, при успех над 5.50 дават 450 лв. еднократна стипендия. Не се притеснявайте, при нас от цял клас 26 човека, уж всички отличници в елитмно училище, имаше само едно момиче със стипендия
![]()
moga li da vidq nqkade otgovorite na izpita, bi trqbvalo ve4e da sa gi izkarali nqkade nali sled izpit ilizat v neta
v saita na ministerstvoto ni6to ne pi6e
a tva za parite verno li e kade go pro4etohte iskam da vidq kade go pi6e 6tot na men ne mi se vqrva
дам някой знае ли каде можем да висим отговорите?!?!?!Първоначално написано от Анонимко
А не беше наистина толкова трудно най ме измъчи Part 3 ..за попълване на думите!!!Дано да съм го направила [-o<
Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!