.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    ОФфффф не ми хареса тоя изпит

А рийдинга го бях правила преди това,но не знаех верните отговори и беше мн гаден.Лисънинга горе долу биваше и той.
    Онова за полуострова беше НАЙ_МЕГА ГАДНОТО от сичко!!!!!!!!
    Уърд формейшън беше яко,парафразите горе-доло..........абе нз дано имам по-свястна оценка

Мега фен Аватара на koalka
    Брат ми каза, че бил лесничък, а той английския не го знае чак толкова добре.

Повече от фен
    ispita ne beshe mnogo truden,no ne beshe i mnogo lesen koito ima 6.00 shte poluchi nqkakva stipendiq,no ne pomnq tochno kolko bqha parite,no ne mislq che shte ima mnogo sred spechelilite,zashtoto e nevazmojno da si bezgreshen dori na sachinenieto shte se nameri nqkoq greshka..vse pak tova e balgariq pari lesno ne se davat

Even heaven is hell without you

Фен
    Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]abe .. bivashe go ama tva det imashe da pishem (su4inenieto) be6e s ebati temata .. nz az takava tema i na bg da mi bqha dali pak prostotii shtqh da pisha
    а темата каква ви беше
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен разказвачът спи по време на пътуването и се събужда от катастрофата. Пишеше го черно на бяло, освен ако не съм в грешка. Майките май искат да се уверят, че всички деца са ок.А дали ще вземат точки, ако сме писали заглавие, или ако есето е в грешен формат?Впрочем трябваше да напишем 100-120 думи, то това са си 5 изречения...Не знам за вас, но аз изписах цялото с надеждата да ми дадат бонус точки.
    Ще ти отнемат точки. Тъпото е, че това нещо не ти го е обяснила г-жата ти, която ти е преподавала цяла година.

Guest
    Хм, какво да се прави...Вината е в даскалката ми, мамо!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xykon
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от Xykon
    izpita be s normalna trudnost
    Vuprosa na koito zapunah e... zashto the storyteller se e subudil? T_T tova go mislih tolkova kolkoto pravih drugite oprajneniq
    tezi s nad 5.50 polu4avat 450lv stipendiq
    Az napisah: Because he slept enough. Mai be6e otg C
    a taka
    4e dosega se karah s edin priqtel koi e bil otgora
    tema na eseto ne e nujna (hodih na 2ta kruga na olipiadata po eng)
    1 ne moze da e c 6to kato katostrofira6 nqma da si spi6 v kolata, no pak tq ne kaza dali e spala taka 4e otpadat i drugite a posle otpadat i ostanite 2 taka 4e be6e malko stranno

Guest
    Аз написах, че се е събудил, защото са катастрофирали. Мисля, че това е вярното.

Guest
    Ами при мен се падна супер квесторка и зубърката на класа На мен ми излезе околко 125 думи, но темата беше мноого шит! Какви са идеалните взаимоутношения между родители -деца, бати да бяха ни накарали да правим есе на тема 2 световна война, пак щях да се спрая по добре..

ми лесничък беше теста въпреки че бях мн зверски махмурлук го нацафарих за час и малко.А ако не сме писали заглавие на есето ще взимат ли точки.А за въпроса що се е събудил -> щото са претърпели катастрофа не се сещам точно как беше формулиран отговора но е той.

Xykon
    Guest
    DOZE
    [douz]
    I. v дремя, клюмам
    stava 4e kogato se e subudila ot drqmkata si, e pomislila 4e e premestena v drug bus , no posle vidqla kak virgniq stava i e bila cqlata omazana s narqzani banani

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хъхъ, гадно ли ви беше? Аз го минах миналата година, но по немски. За този, който пита имало ли е изпит по немски, има за всички езици, които се учат в класовете подготве, но най-много са английски и затова тука само за него пишат. А колкото до стипендията - да, при успех над 5.50 дават 450 лв. еднократна стипендия. Не се притеснявайте, при нас от цял клас 26 човека, уж всички отличници в елитмно училище, имаше само едно момиче със стипендия

Guest
    moga li da vidq nqkade otgovorite na izpita, bi trqbvalo ve4e da sa gi izkarali nqkade nali sled izpit ilizat v neta
    v saita na ministerstvoto ni6to ne pi6e
    a tva za parite verno li e kade go pro4etohte iskam da vidq kade go pi6e 6tot na men ne mi se vqrva

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moga li da vidq nqkade otgovorite na izpita, bi trqbvalo ve4e da sa gi izkarali nqkade nali sled izpit ilizat v neta
    v saita na ministerstvoto ni6to ne pi6e
    a tva za parite verno li e kade go pro4etohte iskam da vidq kade go pi6e 6tot na men ne mi se vqrva
    дам някой знае ли каде можем да висим отговорите?!?!?!
    А не беше наистина толкова трудно най ме измъчи Part 3 ..за попълване на думите!!!Дано да съм го направила [-o<
    Щастлива съм дори когато ми кажеш “Здравей” или просто ми се усмихнеш,защото знам че дори за миг сам била в мислите ти!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си