.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

8клас, как беше изпита =)

Не беше много труден, нали? И някакъв забавен беше...
    Вярно ли е, че всички които изкарат 6 ще получат пари???(и ако да-колко?А за колко е 6 ако знаете?)

corneliq_15^

am misleh 4e 6te e po truden ama sas sigurnost nqma da imam 6 de pak za pari nz..
    TechNo.... HarD DaNCe..... and a little bit of house and TranCe. ThaT`s ThE sPeCial comBiNaTiOn.

Xykon
    Guest
    izpita be s normalna trudnost
    Vuprosa na koito zapunah e... zashto the storyteller se e subudil? T_T tova go mislih tolkova kolkoto pravih drugite oprajneniq
    tezi s nad 5.50 polu4avat 450lv stipendiq

Guest
    450лв :P Всички ли?Ее, какви са добри чичковците от минстерството!
    А за онзи въпрос беше май защото са катастрофирали...не помня възможните отг.
    Какво писахте за есе, сложихте ли заглавие?

ami eseto po koeto pisah be6e na tema : Describe the perfect reletionship parent-child. Ne slojih zaglavie. Mai 6e imam 5 ili nagore ... \/
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Цитирай Първоначално написано от Xykon
    Vuprosa na koito zapunah e... zashto the storyteller se e subudil? T_T tova go mislih tolkova kolkoto pravih drugite oprajneniq
    Az napisah: Because he slept enough. Mai be6e otg C
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Abe malko lesen be6e ama az si prepisah si4ko taka4e ne mi dreme :d

Mejdodrugoto kak se prevejda6e parvata tema ot Writinga?????

Xykon
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Цитирай Първоначално написано от Xykon
    Az napisah: Because he slept enough. Mai be6e otg C
    a taka
    4e dosega se karah s edin priqtel koi e bil otgora
    tema na eseto ne e nujna (hodih na 2ta kruga na olipiadata po eng)

Guest
    абе хора как ще е защото е спалa достатъчно...според мен верния отговор е защото са ги преместили в нов бус, там нали казваше We have been moved to another van,I thought,....Аз се ориентирах по тфа I thought ... щом си е мислила,значи не е била будна и не знае със сигурност...бтв кой е отговора на оня въпрос с майките с колата?беше нещо защото са катастрофирали,защото са се уплашили от това че са се набутали в кар-паркинга,завили наляво и назад и др ме го помня...

Guest
    Абееее ееееей защо не казахте,че има пари беееее ..... пуууу язък....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе хора как ще е защото е спалa достатъчно...според мен верния отговор е защото са ги преместили в нов бус, там нали казваше We have been moved to another van,I thought,....Аз се ориентирах по тфа I thought ... щом си е мислила,значи не е била будна и не знае със сигурност...бтв кой е отговора на оня въпрос с майките с колата?беше нещо защото са катастрофирали,защото са се уплашили от това че са се набутали в кар-паркинга,завили наляво и назад и др ме го помня...
    da, no tq se e subudila sled kato sa gi "premestili", kakto i da e
    ina4e maikite ne sa se razbivali? te prosto sa vlezli v car park-a na bolnicata

Guest
    Според мен разказвачът спи по време на пътуването и се събужда от катастрофата. Пишеше го черно на бяло, освен ако не съм в грешка. Майките май искат да се уверят, че всички деца са ок.А дали ще вземат точки, ако сме писали заглавие, или ако есето е в грешен формат?Впрочем трябваше да напишем 100-120 думи, то това са си 5 изречения...Не знам за вас, но аз изписах цялото с надеждата да ми дадат бонус точки.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен разказвачът спи по време на пътуването и се събужда от катастрофата. Пишеше го черно на бяло, освен ако не съм в грешка. Майките май искат да се уверят, че всички деца са ок.А дали ще вземат точки, ако сме писали заглавие, или ако есето е в грешен формат?Впрочем трябваше да напишем 100-120 думи, то това са си 5 изречения...Не знам за вас, но аз изписах цялото с надеждата да ми дадат бонус точки.
    e, i az napravih takva greshka na olipiadata
    i imah edna debela 4ervena 4erta tam kudeto mi bqha 120te dumi
    gubish dosta s to4kite taka shte ti proverqt do 120te dumi

Град
    София
    Как бе глупости те да не ги броят ще ти ги проверят цялото

Guest
    Аз написах заглавие и имам 108 думи(без да го броим думите в заглавието),колкото по-малко думи,толкова по-малко грешки,толкова по-добре.Вярно,че е малко кратко,но да му бяха сложили повече думи.........но и така не се оплаквам.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Как бе глупости те да не ги броят ще ти ги проверят цялото
    kato e pove4e ot 130-140 dumite, ne ti broqt tezi sled 120

И аз очаквах да е по-турно.Мисля,че ще имаме 4 или 5,което ме устройва напълно,макар че по Англ. имам само 5 и 6 ...
    На райтинга малко се изложих,голяма тъпня се получи.Писах по първата тема,около 140 и няколко думички излезна.
    А за пари на нас никой нищо не ни е казал,ама дори и да дават,аз няма да зема.
    А за оня въпрос дето е защо разказвача се е събудил,не си спомням кво писах,май заради катастрофата,но със сигурност не е защото се е наспала добре
    Абе нз ... радвам се,че мина
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Buhti4kaaa
    Guest
    Izpita be6e gore dolu lesen, napravih go za 1 4as. Dumite naistina 6te se broqt ,taka ni kaza gospojata.Spored men nai-trudno be6e uprajnenieto za popalvane tam ne6to za voda

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Лично на мен теста ми беше бая сложничък. Явно вие тук сте много умнички деца.Ще видим,като излязат резултати,то така на посоки е трудно да се говори.Някой случайно ако си е записвал,отговорите които е даал да каже.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Емии малко кофти беше иэпита...!А и аэ бях раэсеяна.Написах всичко,ама неэнам дали е вярно...абееее пука ми,важното е че мина !Краййййй ,сега чакам устният!
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Аве, хора... някой имаше ли изпит по немски език?

abe .. bivashe go ama tva det imashe da pishem (su4inenieto) be6e s ebati temata .. nz az takava tema i na bg da mi bqha dali pak prostotii shtqh da pisha

Guest
    Имаше един въпрос на Reading-a, дето беше "Каква е Вирджиния?" и отговорите бяха: майка, учителка, сестра или съученичка на разказвача. Вие какво отговорихте? Аз май писах учителка, ама после ми казаха, че е съученичка.

Съученичка писах и аз.Ние този рийдинг първия срок го правихме в клас,ама аз не си спомянх огворите а и цялото го бях объркала ... Добре,че квесторките излезнаха за 2 мин. от стаята и с една фр си подсказахме мн яко
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

az pisah 4e e sestra... abe to nqkude izobshto pisheshe li ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си