.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Guest
    много са грозни бе.

Ооо аз вече си купих всичко необходимо.
    2рата снимка е многоо грозна
    П.П-да си опиша дрехите ли?

Супер фен
    Град
    в килера

Re: kakvi drehi mislite da si kupite za lqtoto

Не знам какви дрехи ще си купя, но знам какви няма да си купя!

Mn lo6 vkus ima6
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

само 1вата ме кефи

Още миналия месец покрай балове,екскурзии доста работи ми взеха.Мисля, че са ми достатъчни.Несмятам да харча повече пари а да си спестя някои лев...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Дрехите са добри и женствени.

Разбира се, че някоя, която слуша пънк, метъл (или там разновидностите на различната от електронната, чалга, поп, денс музика, никога няма да се облече в розова (примерно) рокля (с деколте), затова не ви харесват.
    А щом са носени и търсени, значи не са зле.

А щом са носени и търсени, значи не са зле.
    да бе.

щом чалгата се слуша и се търси, значи не е зле?

а дрехите не ми харесват.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Хаотична
    Да.
    Който я слуша и я търси - ЗА НЕГО не е зле.
    Който не я слуша и не я търси - ЗА НЕГО е зле.
    Надявам се разбра какво написах.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Хаотична
    Да.
    Който я слуша и я търси - ЗА НЕГО не е зле.
    Който не я слуша и не я търси - ЗА НЕГО е зле.
    Надявам се разбра какво написах.
    надявам се, не се опитваш да поставиш под съмнение способността ми да разбирам писания с такъв дълбок смисъл?
    всъщност не се надявам, все едно ми е.

едно е изказването 'сокът от грейпфрут не е зле, щото се пие и търси' - явно най-хубавото на този сок е популярността му.

друго е 'сокът от грейпфрут не е зле, защото вкусът му...ароматът му...цветът му....полезните му свойства...бля бля'

все едно ми е дали ме разбра.

Черинка, аз с удоволствие бих носила хубава розова рокля...с деколте не нося, защото не съм парче месо, това са лични предпочитания. Но от розова рокля до розова рокля има огромна разлика. Напоследък не съм видяла нищо хубаво по улиците.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Няма нищо лошо в розовото попринцип.Това че слушаш дадена музика,не означава,че никога не трябва да обличаш розово.Ние просто коментирахме модела.Модела е ужасен.А и +това,че е розова...прекалено...лигаво-не знам как точно да се изразя ако беше зелена например щеше да е по-яко.А относно първата снимка-много ми харесва.Леле,колко пъти повторих розово?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ей сега си идвам от магазините..накупих си 2 роклички едната по официялна..другата става и за всекидневно..2 панталона един бял и един златист..едно златисто тип гащеризон една блузка и си набелязах някоя друга поличка
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Няма нищо лошо в розовото попринцип.Това че слушаш дадена музика,не означава,че никога не трябва да обличаш розово.Ние просто коментирахме модела.Модела е ужасен.А и +това,че е розова...прекалено...лигаво-не знам как точно да се изразя ако беше зелена например щеше да е по-яко.А относно първата снимка-много ми харесва.Леле,колко пъти повторих розово?
    eto q v zeleno http://img504.imageshack.us/my.php?i...5619235da5.jpg

Хах,добра е,наистина модела не е толкоз лош...но не бих тръгнала с такова по улиците.Иначе аз си зех някаква зелена рокля на цветя

Аз си харесах една сива...и една черно и лилаво, цветово и на гърдите е перфектна, но надолу е като за бременни
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ami parvite 2 snimki ne sa drehi s koito 6te hodq po ulicata s tqh a nie sme 4 momi4eta n6 kat grupa i za edin praznik 6a praim n6 i za tva vsqka ot nas si ima opredelen cvqt moq e zelen no slojih rozovata snimka 6tot samo neq q imam tolkova otblizo

абе тея дрешки са хубави да ги гледаш на някой друг, но аз не си се представям с такива дрехи по улиците. Единствено ми допадна третата снимка

Всеки с вкуса си...(и на мен дрехите не ми харесват ) Аз не съм си купила дрехи за лятото още,но смятам да си купя доста дрешки.....
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

тези дрехи не ми харесват....

доста циганско ми изглежда...
    Life sux but just keep smiling

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Хах...на мен ПЪК ( ) ми харесват.Без тая розовата рокля-другите модели не са лоши,само дет в черничко щяха да стоят по-добре

i sq si haresah edna mn sme6na pijamka vsa6tnost samo gornata 4ast http://img207.imageshack.us/my.php?image=sss2fo3.jpg kato na momi4eto po sredata pi6i miss piggi

Мега фен
    Град
    София
    Ами аэ не обмислям предварително.Ако си харесам нещо го вэемам ,ако не...оставям си на сухо
    [size=7][b][u]fosse cos

ми аз съм пънкаркаи по4ти винаги си ходя с цветни дрехи...така 4е не знам то4но! нещо на цветенца такова свежи4ко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си