- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kakvi drehi mislite da si kupite za lqtoto
mi az za lqtoto shte si vzema letni drehia ianche za pokazzanite ne mi haresaha
![]()
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
hm...na mene samo tiq ot tretata snimka gd mi haresahaina4e rugite sa prekaleno pretrupani...4ak malko ciganski :/ (az si padam po po semplite i iz4isteni ne6ta-po jelanie w 4erno,bqlo,oranjewo ili zeleno
)
mi i na men mi haresva samo tretata.az si kupih za lqtoto 2 pantalona 1 dunki 2 poli 3 rokli4ki nqkolko potni4eta{3} i edno ga6terizon4e no drugiq mesec pak 6te si kupq nqma da hodq s eedni i su6ti drehi cqlo lqto![]()
![]()
На бас, че ще си ги купиш и няма да ги облечеш.
А с тези дълги панталони ще завриш.
Аз ще си купя нещо лятно - къси панталонки, потничета, искам и рокличка... абе ще видим. След като се сдобия с нови неща, ще пиша :P
Ами честно да си кажа само на 3тата снимка ми харесват парцалките...Първоначално написано от melito_94
e az nal kazah 4e sa mi za edin specialen slu4ayПървоначално написано от CoBRaSTyLе
Леле,каква е тая тъпата тема?На кой му пука аз как ще се облека и какво съм си купила, и на мен какво ми пука еди коя си ,от еди къде си какво си е взела?!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
tctct...to biva li pyk tolkoz da nqa6 vkus maliii...ina4e po temata az kot trqa sym si go kupila ve4eПървоначално написано от melito_94
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
e kat ta gleam s kvi drehi si v aha.bg ne iskam i da znam kvi 6a si kupi6Първоначално написано от Kianna
Първоначално написано от avtorkata
Дам,и на мен ми се струва,че е по-удачно да не искаш да знаеш..все пак мърлите като теб ходят по-доста по-различен начин-курвите ряпа да ядат.Аре бягай на пясъчника сега и не изказвай повече мнение,че да не ставам критична![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
sega razbrah 6to sa karame 6tot i dvete sme telec s rogata napred i daje sme na edin den ma kakto i da e dreme mi dali 6a stani6 kriti4na po dobre stani ot pc-to i vari ogleday kak sa obli4at kurvite za koito govori6Първоначално написано от Kianna
Бих казала парцали... не ме разбирайте погрешно всеки има право да носи каквото иска и тн..,но на мен такива розови финтифлюшки не ми харесват![]()
i az sam na tva mnenieПървоначално написано от Kianna
![]()