.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Аз в момента ползвам на Глисс "мъжки полов орган
    ХахАХа много умно,няма що..направо проницателно!
    А по темата:Ползвам на Керастас,купувам го заедно с маската за коса.
    Купувам ги от хубави професионални фризиорски салони.Ако някои ползва,да кажа,че оранжевата серия е наи хубавата.

Повече от фен
    Spored men cenata ne e vajna,a kachestvoto .. Poprincip izpolzvam razlichni shampoani,no posledniq pyt imah po-malko pari i si kupih Nivea Brilliant brown i sam dovolna,no sledvashtiq pyt mislq da si vzema na Garnier Fructis (ot dosta vreme se kanq da go probvam)

Even heaven is hell without you

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Em Az POlzvam Dove 6toto mi e prai mlako po ne obemna
    no relationship, no emotion, just sex..

Голям фен
    Град
    botevgrad
    На Aroma Fresh за суха коса

Guest
    Pantene,naposleduk ni6to dr ne moga da sis loja na kosata,stava ujasna,a znam 4e e hubavo da se smenqt,no prosto nz s kvo moga da go zamenq

Голям фен
    Head & Shoulders
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    na Avon

az polzvam Loreal razliu4ni vidove kupuvam si gi ot friziorskiq salon v koito hodq struvat k1m 12-15 lv malko sa sk1pi ama tova e za6otot sa rpofesionalni

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    На Garnier Long&Strong- мн съм доволна-подариха ми го-нзм колко е , а не се и вълнувам.Скоро ще ми свърши и мисля да си взема същия.Мн добре ми действа и Красная Линия-май беше около 2-3 лв...
    What you give is what you get!

Guest
    Pantene

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    В момента се мия с 3 шампоана,всеки ден с различен-не обичам да се мия продължително с един и същ шампоан.Още повече,че косата ми привиква към него и първоначалния му ефект изчезва.Единия е на Нивея-за руса коса.Бих казала,че на Нивея шампоаните стават за сухи коси,но не и за мазни.Другия е някакаква професионална серия на някакъв си...мирише на шоколад и струва 19 лв.,а другия шампоан е за руси коси "Glimer Light" на Denique за премахване на жълтия цвят,понеже се изрусявам.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Az izpolzvam ''Pantene'' i ''Head&Shoulders'' prosto te nai-podhojdat na kosata mi, a za men tova e nai-vajnoto!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Guest
    az polzvam na Shvarzkoft Profesional BS seriq za boqdisana kosa. Struva 14 lv i e 25- ml no naistina e mn dobyr. Lo6oto e 4e moje da se kupi samo ot friziorski studiq koito rabotqt s tazi seria. No si struva

Guest
    Nivea

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Loreal Professionnel-Absolut Repair.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Az sam s Djonsans Baby(SRY,ama ne znam kak se piche,a me marzi da pogledna )i sam mnogo dovolna!Ot edin champoan mi se beche poiavil parhut i toy go premahna(chukam na darvo )!Inache ne znam kolko struva,zachtoto mayka mi go plachta,no predpolagam,che e okolo 2 lv.
    И аз съм с него и съм много доволна.Не знам колко струва,защото майка ми работи в аптека и ми го взима

Re: Какъв шампоан ползвате?

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Какъв шампоан ползвате?Мислите ли,че цената е важна и колко свтрува вашия шампоан?

Emi Mislq 4e cenata e vajna est..kolko po skup e edin 6ampoan tolkova po podpomaga razvitieto na kosama mu Az poprincip u4a Friziorstvo i tfa nalaga da polzvam samo profesionalni produkti i po to4no na schwarzkopf
    :P

Град
    Замбия, CeЛу БоЛнА И ХоРциГоНеНа
    сънсилк гладка и права и сам мн доволно щото с новата прическа косата ми стана ното права,нито чуплива

mi nai hubav za mene e hyrbal esensis i na shauma onq s mlqkoto ama na6te sa kupili sq wash and go i panten uverqvam vi po gaden ot wash and go nqma pak polu4ih pyrhut za tfa po4nah s pantena toi gore dolu po dobre ama pada li mi kosata ot nego ili si vnu6avam
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ultra
    В момента се мия с 3 шампоана,всеки ден с различен-не обичам да се мия продължително с един и същ шампоан.Още повече,че косата ми привиква към него и първоначалния му ефект изчезва.Единия е на Нивея-за руса коса.Бих казала,че на Нивея шампоаните стават за сухи коси,но не и за мазни.Другия е някакаква професионална серия на някакъв си...мирише на шоколад и струва 19 лв.,а другия шампоан е за руси коси "Glimer Light" на Denique за премахване на жълтия цвят,понеже се изрусявам.
    tfa ne e mn polezno za kosata..!

Guest
    Nivea

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nivea
    i az---haresva mi

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Щом "казваш" Нямам проблеми с косата
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Щом "казваш" Нямам проблеми с косата
    az pyk moa ti kaja 4e nqma ni6to lo6o v tfa da se mie6 s razli4ni 6ampoani daje e prepory4itelno seki mesec 6ampoana da se smenq
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Повече от фен
    palmolive

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си