- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв шампоан ползвате?
ХахАХа много умно,няма що..направо проницателно!Аз в момента ползвам на Глисс "мъжки полов орган
А по темата:Ползвам на Керастас,купувам го заедно с маската за коса.
Купувам ги от хубави професионални фризиорски салони.Ако някои ползва,да кажа,че оранжевата серия е наи хубавата.![]()
Em Az POlzvam Dove6toto mi e prai mlako po ne obemna
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
Pantene,naposleduk ni6to dr ne moga da sis loja na kosata,stava ujasna,a znam 4e e hubavo da se smenqt,no prosto nz s kvo moga da go zamenq![]()
Head & Shoulders
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
na Avon
az polzvam Loreal razliu4ni vidove kupuvam si gi ot friziorskiq salon v koito hodq struvat k1m 12-15 lv malko sa sk1pi ama tova e za6otot sa rpofesionalni![]()
На Garnier Long&Strong- мн съм доволна-подариха ми го-нзм колко е , а не се и вълнувам.Скоро ще ми свърши и мисля да си взема същия.Мн добре ми действа и Красная Линия-май беше около 2-3 лв...
What you give is what you get!
Pantene
В момента се мия с 3 шампоана,всеки ден с различен-не обичам да се мия продължително с един и същ шампоан.Още повече,че косата ми привиква към него и първоначалния му ефект изчезва.Единия е на Нивея-за руса коса.Бих казала,че на Нивея шампоаните стават за сухи коси,но не и за мазни.Другия е някакаква професионална серия на някакъв си...мирише на шоколад и струва 19 лв.,а другия шампоан е за руси коси "Glimer Light" на Denique за премахване на жълтия цвят,понеже се изрусявам.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Az izpolzvam ''Pantene'' i ''Head&Shoulders'' prosto te nai-podhojdat na kosata mi, a za men tova e nai-vajnoto!![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
az polzvam na Shvarzkoft Profesional BS seriq za boqdisana kosa. Struva 14 lv i e 25- ml no naistina e mn dobyr. Lo6oto e 4e moje da se kupi samo ot friziorski studiq koito rabotqt s tazi seria. No si struva
Nivea
Loreal Professionnel-Absolut Repair.![]()
И аз съм с него и съм много доволна.Не знам колко струва,защото майка ми работи в аптека и ми го взимаПървоначално написано от malko mace
![]()
Първоначално написано от gabrielka@a
Emi Mislq 4e cenata e vajna est..kolko po skup e edin 6ampoan tolkova po podpomaga razvitieto na kosama muAz poprincip u4a Friziorstvo i tfa nalaga da polzvam samo profesionalni produkti i po to4no na schwarzkopf
:P
сънсилк гладка и права и сам мн доволно щото с новата прическа косата ми стана ното права,нито чуплива![]()
mi nai hubav za mene e hyrbal esensis i na shauma onq s mlqkoto ama na6te sa kupili sq wash and go i panten uverqvam vi po gaden ot wash and go nqma pak polu4ih pyrhut za tfa po4nah s pantena toi gore dolu po dobre ama pada li mi kosata ot nego ili si vnu6avam![]()
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
tfa ne e mn polezno za kosata..!Първоначално написано от ultra
![]()
Nivea
i az---haresva miПървоначално написано от Анонимко
![]()
Щом "казваш"Първоначално написано от Анонимко
Нямам проблеми с косата
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
az pyk moa ti kaja 4e nqma ni6to lo6o v tfa da se mie6 s razli4ni 6ampoani daje e prepory4itelno seki mesec 6ampoana da se smenqПървоначално написано от ultra
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
palmolive![]()