- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На приятеля ми май му е къс :(
Вчера започнахме да се целуваме, да се опипваме, да се галиме навсякъде, НО в един момен, когато той си го извади ми се видя много къс - някъде 17 саниметра, а е на цели 17 години!!! Чудя се дали да го зарежа или да продължа връзката си с него!
maitap e temata!!!xora ne se habete da kre6titee![]()
![]()
![]()
защо мислиш, че е майтап? темата е напъно сериозна и късае връзката с приятеля ми!Първоначално написано от Анонимко
ami 17 santimetra sa pove4e ot normalno taka 4e ai ne ni bydylkai.... ili si mnoy zle ili nzzzzz,, ti kolko o4akva6 22 ??Първоначално написано от ИВЕЛИНА
![]()
![]()
![]()
Добре,де...Ама той е 17 санта!Т'ва ако ти е малко...а ти колко си висока?!?а сега сериозно!Размера на пениса му(17см) изобщо не е сериозна предпоставка за бъдещето на връзката ви!Няма смисъл да го зарязваш заради т'ва че му е дълъг "само 17 санта" а кажи ми колко ти требе!!!![]()
нз, дебел му е около 15 санта, но ми се вижда малък! Знам, че е нормално, но... малък ми се вижда.Първоначално написано от Анонимко
А, дайте по-сериозно, деца! И тази тема ще заключим по т.11, а следващи подобни ще се трият.