.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ИВЕЛИНКА
    Guest

На приятеля ми май му е къс :(

Вчера започнахме да се целуваме, да се опипваме, да се галиме навсякъде, НО в един момен, когато той си го извади ми се видя много къс - някъде 17 саниметра, а е на цели 17 години!!! Чудя се дали да го зарежа или да продължа връзката си с него!

Guest
    maitap e temata!!!xora ne se habete da kre6titee

ИВЕЛИНА
    Guest

312

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    защо мислиш, че е майтап? темата е напъно сериозна и късае връзката с приятеля ми!

Guest

Re: 312

Цитирай Първоначално написано от ИВЕЛИНА
    защо мислиш, че е майтап? темата е напъно сериозна и късае връзката с приятеля ми!
    ami 17 santimetra sa pove4e ot normalno taka 4e ai ne ni bydylkai.... ili si mnoy zle ili nzzzzz,, ti kolko o4akva6 22 ??

Добре,де...Ама той е 17 санта!Т'ва ако ти е малко...а ти колко си висока?!?а сега сериозно!Размера на пениса му(17см) изобщо не е сериозна предпоставка за бъдещето на връзката ви!Няма смисъл да го зарязваш заради т'ва че му е дълъг "само 17 санта" а кажи ми колко ти требе!!!

ивелина
    Guest

Re: 312

Цитирай Първоначално написано от ИВЕЛИНА
    ami 17 santimetra sa pove4e ot normalno taka 4e ai ne ni bydylkai.... ili si mnoy zle ili nzzzzz,, ti kolko o4akva6 22 ??
    нз, дебел му е около 15 санта, но ми се вижда малък! Знам, че е нормално, но... малък ми се вижда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А, дайте по-сериозно, деца! И тази тема ще заключим по т.11, а следващи подобни ще се трият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си