- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Наистина ли първият път е толкова болезнен?
Ami momicheta az sym devstvena i imam seriozen priqtel,koito e dokazval mn pyti che me obicha i che ne e s men zaradi sex-a.Ne sme pravili sex shtoto prosto men me e strah.Ne sym sigurna dali ot bolkata me e strah ili ot samiq fakt che shte pravq sex.Moi priqtelki sa mi razkazvali kolko mnogo gi e bolqlo i kak mojelo da ne stane ot pyrviq pyt.Shte mi dadete li nqkakyv syvet s kakva naglasa da byde i da mi razkajete(ako moje) pri vas kak e bilo pyrviq pyt.
Mersi predvaritelno [-o<
Moderated by krem4et0
отиваш в някоя градинка, изравяш 10 - 15 червея и ги мелиш в миксера. След това пиеш половината червиьова смес, а с другата си мажеш здравао путката! щЕ ТИ ВЛЕЗЕ МНОГО МАЗНО И НЯМА ДА ТЕ БОЛИ!Първоначално написано от Анонимко
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилника!
Нормално е да има притеснение, но не трябва да те е страх.Трябва да си напълно готова.Например при мен болка имаше, беше много силна, направо едвам се издържаше, но при теб най-вероятно няма да е така.Въпроса е до организъм.
Не всички момичета ги боли. Не трябва да се страхуваш. Това да правиш секс е нещо напълно естественои няма защо да се притесняваш.
Ако решиш да го направиш трябва да се отпуснеш и да забрави за нагласата, че ще те боли. Отпусни се, наслади се на момента. Предполагам, че приятелят ти знае, че си девствена и ще бъде нежен с теб. Може да има болка, но не е чак толкова силна и непоносима.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не всички ги боли..мен например не ме боля нито имаше кръв..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
и при мен беше такам..Първоначално написано от ninsy
най-важното за първия път е да се отпуснеш ии да не мислиш за болки..кръв и тн....
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
И мен.Първоначално написано от ThePainIsReaL
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
то зависи дали ще те боли
-от нагласата
-от организма
-и наи вече от нас![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Ами то при всеки е различно.Важното е да се отпуснеш и да не мислиш за болката и кръвта, просто се наслади на момента.При мен кръв нямаше, но имаше кратка, но доста силна болка.При теб ще е различно..![]()
zavisi ot mnogo ne6ta ot tva dali toi 6te e nejen dali si tqsna ili 6iroka dali si pritesnena ili otpusnata po -dobre e da se otpusne6 i da ne se vprqga6
Индивидуално е. Мен също не ме боля първия път, нито имаше кръв![]()
>>> House Music <<<
Не зависи само от нагласата! Аз го исках, бях на 6, ама си боля. Зависи от влагалището и химена!