.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Moderated:Наистина ли първият път е толкова болезнен?

Ami momicheta az sym devstvena i imam seriozen priqtel,koito e dokazval mn pyti che me obicha i che ne e s men zaradi sex-a.Ne sme pravili sex shtoto prosto men me e strah.Ne sym sigurna dali ot bolkata me e strah ili ot samiq fakt che shte pravq sex.Moi priqtelki sa mi razkazvali kolko mnogo gi e bolqlo i kak mojelo da ne stane ot pyrviq pyt.Shte mi dadete li nqkakyv syvet s kakva naglasa da byde i da mi razkajete(ako moje) pri vas kak e bilo pyrviq pyt.

Mersi predvaritelno [-o<
    Moderated by krem4et0

гринго
    Guest

Re: amiii

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami momicheta az sym devstvena i imam seriozen priqtel,koito e dokazval mn pyti che me obicha i che ne e s men zaradi sex-a.Ne sme pravili sex shtoto prosto men me e strah.Ne sym sigurna dali ot bolkata me e strah ili ot samiq fakt che shte pravq sex.Moi priqtelki sa mi razkazvali kolko mnogo gi e bolqlo i kak mojelo da ne stane ot pyrviq pyt.Shte mi dadete li nqkakyv syvet s kakva naglasa da byde i da mi razkajete(ako moje) pri vas kak e bilo pyrviq pyt.

Mersi predvaritelno [-o<
    отиваш в някоя градинка, изравяш 10 - 15 червея и ги мелиш в миксера. След това пиеш половината червиьова смес, а с другата си мажеш здравао путката! щЕ ТИ ВЛЕЗЕ МНОГО МАЗНО И НЯМА ДА ТЕ БОЛИ!
    Moderated by krem4et0
    т.2 от Правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да има притеснение, но не трябва да те е страх.Трябва да си напълно готова.Например при мен болка имаше, беше много силна, направо едвам се издържаше, но при теб най-вероятно няма да е така.Въпроса е до организъм.

Не всички момичета ги боли. Не трябва да се страхуваш. Това да правиш секс е нещо напълно естественои няма защо да се притесняваш.
    Ако решиш да го направиш трябва да се отпуснеш и да забрави за нагласата, че ще те боли. Отпусни се, наслади се на момента. Предполагам, че приятелят ти знае, че си девствена и ще бъде нежен с теб. Може да има болка, но не е чак толкова силна и непоносима.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    не всички ги боли..мен например не ме боля нито имаше кръв..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    не всички ги боли..мен например не ме боля нито имаше кръв..
    и при мен беше такам.. най-важното за първия път е да се отпуснеш ии да не мислиш за болки..кръв и тн....
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    мен например не ме боля нито имаше кръв..
    и мен, и мен

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    мен например не ме боля нито имаше кръв..
    и мен, и мен
    И мен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

то зависи дали ще те боли
    -от нагласата
    -от организма
    -и наи вече от нас
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами то при всеки е различно.Важното е да се отпуснеш и да не мислиш за болката и кръвта, просто се наслади на момента.При мен кръв нямаше, но имаше кратка, но доста силна болка.При теб ще е различно..

zavisi ot mnogo ne6ta ot tva dali toi 6te e nejen dali si tqsna ili 6iroka dali si pritesnena ili otpusnata po -dobre e da se otpusne6 i da ne se vprqga6

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Индивидуално е. Мен също не ме боля първия път, нито имаше кръв
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не зависи само от нагласата! Аз го исках, бях на 6, ама си боля. Зависи от влагалището и химена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си