- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Lesbiiski naklonnosti ili prosto vremenen trepet..?!
Първоначално написано от _Cuddly_
ако най-добрата ми приятелка ми каже че ме харесва, ще гледам като изкопана 1 седмица. НЕ БЪРКАЙТЕ ПРИЯТЕЛСТВОТО С ЛЮБОВТА(харесването)
Двете са коренно различни неща, направете си равносметка. Примерно ако кажете на приятелките си може да се отдалечат от вас, кое е по важно да задоволите един каприз или да запазите добра приятелка?
![]()
И аз пусках такава тема между другото повечето сигурно са я видяли.Та аз съм сигурна ,че ще се отдалечи ,ако й кажа за това и не правя нищо по въпроса.Пък и не знам в момента какво се случва с хормоните ми и дали ще отмине.Иначе не бъркам приятелството с любовта.....![]()
![]()
няма нищо лошо в това,разбира сеспоред мен трябва да пробвате малко по далече двете.Излижете се на МАКС и ще разбереш дали е само временно увлечение
![]()
emi i na men mi se e slu4valo te momi4etata sa po prevlekatelni ot mom4etata za tva ve4e momi4etata poznaxa da se privli4at pove4e . .xaxa
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
По новините преди време казах, че при жените има такъв хормон, при който без да са лесбийки те се привличат по някакъв начинСпоко, не си лезбо, ама и не е голяма загуба :P
Абе не е така.Да ме целуне момиче по врата да видим дали няма да светна като крушкаПървоначално написано от Дамяна^89
ако ти доставя удоволствие независимо дали е момче или момиче не значи ,че си обратна щом ти харесва...поне аз така си мисля ама пак казвам и аз съм така и не съм много компетентна по скоро съм пристрастна
![]()
![]()
виждам че тази тема е леко забравена и се чудя защокакво лошо има да те привлича човек от същия пол...не е толкова лошо ...интересно ти е в началото и няма да мирясаш докато не пробваш....аз съм бисексуална е се гордея с това...и да ви кажа че жените могат да ви задоволят много повече от мъжете ...във всяко отношение
![]()
veseli4ka темата е стара. Ако искаш да зададеш въпрос или нещо друго направи нова тема.
![]()