.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Оххх не знам вече ти поне не я познаваш добре,а аз съм така с най-добрата ми приятелка....ще се самоубия

И аз...
    ако най-добрата ми приятелка ми каже че ме харесва, ще гледам като изкопана 1 седмица. НЕ БЪРКАЙТЕ ПРИЯТЕЛСТВОТО С ЛЮБОВТА(харесването) Двете са коренно различни неща, направете си равносметка. Примерно ако кажете на приятелките си може да се отдалечат от вас, кое е по важно да задоволите един каприз или да запазите добра приятелка?

Град
    София
    И аз пусках такава тема между другото повечето сигурно са я видяли.Та аз съм сигурна ,че ще се отдалечи ,ако й кажа за това и не правя нищо по въпроса.Пък и не знам в момента какво се случва с хормоните ми и дали ще отмине.Иначе не бъркам приятелството с любовта.....

Дамяна^89
    Guest
    няма нищо лошо в това,разбира се според мен трябва да пробвате малко по далече двете.Излижете се на МАКС и ще разбереш дали е само временно увлечение

ХОРМОНИ,миличка!

emi i na men mi se e slu4valo te momi4etata sa po prevlekatelni ot mom4etata za tva ve4e momi4etata poznaxa da se privli4at pove4e . .xaxa
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Guest
    По новините преди време казах, че при жените има такъв хормон, при който без да са лесбийки те се привличат по някакъв начин Споко, не си лезбо, ама и не е голяма загуба :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Дамяна^89
    няма нищо лошо в това,разбира се според мен трябва да пробвате малко по далече двете.Излижете се на МАКС и ще разбереш дали е само временно увлечение
    Абе не е така.Да ме целуне момиче по врата да видим дали няма да светна като крушка ако ти доставя удоволствие независимо дали е момче или момиче не значи ,че си обратна щом ти харесва...поне аз така си мисля ама пак казвам и аз съм така и не съм много компетентна по скоро съм пристрастна

виждам че тази тема е леко забравена и се чудя защо какво лошо има да те привлича човек от същия пол...не е толкова лошо ...интересно ти е в началото и няма да мирясаш докато не пробваш....аз съм бисексуална е се гордея с това...и да ви кажа че жените могат да ви задоволят много повече от мъжете ...във всяко отношение

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    veseli4ka темата е стара. Ако искаш да зададеш въпрос или нещо друго направи нова тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си