.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Гаджето ми се дрогира

Искам да попитам как да и помогна. Родителите и на два пъти я водиха в болници и то частни, а наще ми казаха, че ако се занимавам с наркомани ще ме изгонят от нас. В момента техните са се отказали от нея, спи в мазето ми, от време на време се опитвам да оставам при нея, но не могда винаги. Много ми се иска да спре наркотиците и да спре да изглежда толкова зле. Опитах се да накарам дилърът да спре да и ги продава, но той отказа. Имам въпрос сега. За мене има две неща, които мога да направя:
    1. Да го спукам от бой...
    2. Да ми дадете съвет.
    Само да не е от рода викни куките, щото си им плаща добре...
    Казвайте, че съм в голямо затруднение.

Guest
    да спукай го отбой и не се знае после какво може да те направят примерно може на куклата да и предложат една безплатна доза ако каже каде живееш да дойдат бая народ и да те умажат съвсем теоритично ти го казвам такаче забрави по добре за това.Извикай някви полицаи не може да плаща на всички опитай да кажеш на някой обаче пък тогава даже и да стане ще последва нов дилър а стария може да се опита да ти отмъсти такаче и тва не става
    според мене единственото което ти остава е да и оставиш някаде храна и вода в мазето и я заключваш може да звучи жестоко но пробвай ако и тва не подейства и кажи чао да видиме в кое мазе ще спи

Guest
    ми говори с нея ... опитай се да я свестиш малко ... знам, че сигурно 100 пъти си и говорил и т.н. със сигурност и не си бил само ти, но все пак, ако отваш още пъти нищо няма да изгубиш ... не знам ти решаваш...

Guest
    на какви наркотици е?предполагам 4е е на херца щом не може да спре.... ако и кажеш 4ао и я изгониш от мазето ти ще стане по зле..успех

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    i si kvo se drusa 4e da ti kajem kak da i pomogne6 ama ako e zaklu4i6 nqma da e lo6o a tva za dilara da go bie6 trqbva da si mnogo typ posle biq4ite 6te te pre4uakt mnogo jestoko

Guest
    Те не са проблем, познавам ги всичките, но въпросът е дали наистина няма и да и даде една безплатна доза, а това за мазето да я заключа ще го пробвам, но ще го оставя като краен случей. Блоагодаря все пак за сега отстава боят и смятам да се обадя тук там да видим какво ще стане.

zaebi q
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Голям фен
    Град
    sf
    na tvoe mqsto 6tqh da kaja samo "asta lavista,baby!" predi da e stanalo prekaleno kusno!

Guest
    Posteli i leglo kato za na4alo

Guest
    Пречукай вибаният дилар убии го с тръба да го еба и шибаното копеле
    Заради един такъв един от най-добрите ми приятели почина
    И най-вече просто не и давай да ги зима и и дай не въчможно най-много внимание
    А не се отлепяй от нея винаги я подкрепяй. Надявам се да се оправи (незнам на какъв наркотик е) но се пак го пречукай това тъпо копеле

От личен опит мога да ти кажа че вероятността да спре заради теб е минимална.Човекът с който съм също е редовничък..и пак е най-хубавото нещо в тоя животец за мен и кво ли не съм се опитвала да направя.Но тука врътката е мн различна явно и май първо тряя да я приемеш като себеподобна за да мислиш за по-нататък;/
    ..... дрогирала се к о п е л е...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Супер фен
    ами и моят приятел да се отнасяше така с мен и аз сигурно щях да си удрям помпата.. ти си бахти балъка.. дано момичето се осъзнае и ти бие шута.. не я заслужаваш.. ще я държи в мазето аааааааа да те еба в мухлюто.. шибаняк!!!!!!!!!!!!!!!!!! умри!

П.П. кфа е тая цензура ве хахахахаха звездички ще ми слагат.. Е Б А

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

enclave !
    Guest
    Тез пък кво нападате човека бе ! Той не я е изгонил, а просто приютил в мазето бе !!! Нали човека каза че ако техните разберат и ще го изгонят от тях, какво - да я докара вкъщи пред техните ли кво ? Пък за квартира може да няма лев например лицето...... Ебаси хората

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    ами и моят приятел да се отнасяше така с мен и аз сигурно щях да си удрям помпата.. ти си бахти балъка.. дано момичето се осъзнае и ти бие шута.. не я заслужаваш.. ще я държи в мазето аааааааа да те еба в мухлюто.. шибаняк!!!!!!!!!!!!!!!!!! умри!

Май живееш в различен свят...

Супер фен
    ами ако смяташ, че е нормално някой да "живее" в мазе.. е, извинявай, но това не е моят свят.. в моя свят ако някой се отнася с някой друг като с боклук, значи той е боклукът и заслужава да му се каже в очите, че е такъв.. също като този субект, пуснал темата..

Guest
    не,сигурно 4овека е опитал ве4е как ли не и просто не е успял да намери др на4ин и затова я е заклю4ил.едва ли и на него му е мн приятно да го прави.и все пак мисля 4е няма да помогне6 кои знае колко нито на нея нито на себе си и на твое място зарязвам вси4ко както е,4е така друго освен да се изтормозите един-друг няма да постигнеш.остави я в някои център по наркомания,напр.на А.Стамболииски в посока К.Вели4ков-Центъра/намира се от 1та страна на моста/в София е,и 4ух 4е не бил лош.остави я там и пове4е не се връщаи.тя ако няма воля и желание да се лекува каквото и да правите и ти,и тя,и др около вас, няма да се оправи

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Re: Гаджето ми се дрогира

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да попитам как да и помогна. Родителите и на два пъти я водиха в болници и то частни, а наще ми казаха, че ако се занимавам с наркомани ще ме изгонят от нас. В момента техните са се отказали от нея, спи в мазето ми, от време на време се опитвам да оставам при нея, но не могда винаги. Много ми се иска да спре наркотиците и да спре да изглежда толкова зле. Опитах се да накарам дилърът да спре да и ги продава, но той отказа. Имам въпрос сега. За мене има две неща, които мога да направя:
    1. Да го спукам от бой...
    2. Да ми дадете съвет.
    Само да не е от рода викни куките, щото си им плаща добре...
    Казвайте, че съм в голямо затруднение.
    Ако е на хероин , просто забрави , доказано е че от това спасение няма.
    Иначе ако имаш желание дилъра не само го пребий а направо му размажи главата (Дейба лайното) Такива като тоя само това заслужават.

П.П.
    Дано да не е на хероин.
    Ако не е значи има надежда но трябва да и вдъхнеш надежда и воля за да го преодолее.
    В противен случай колкото и гадно да звучи няма смисъл да се занимаваш с нея.

Успех!!!
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от LJ_23
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`

Май живееш в различен свят...
    А каде според теб трябва да я държи?
    В шератон ?
    Ти май не четеш какво пише момчето.
    Не стига че я прибрал когато техните са я изгонили пък ти сега и претенций.
    Тая трябва да му е благодарна че той изобщо прави нещо за нея.
    Защото щом като родителите й не я искат какво остава за някой друг пък бил той и гаджето й.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Guest
    поредното гре6но изказване.и от къде я измъкна тая измислена статистика,4е било доказано 4е от хероин не се лекува?лекува се разбира се,но ужасно трудно и малко хора имат тоя късмет.и то4но тогава тя ще се нуждае наи-мн от подкрепата му.щом се е захванал да и помага да го прави както трябва-без мазета и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    поредното гре6но изказване.и от къде я измъкна тая измислена статистика,4е било доказано 4е от хероин не се лекува?лекува се разбира се,но ужасно трудно и малко хора имат тоя късмет.и то4но тогава тя ще се нуждае наи-мн от подкрепата му.щом се е захванал да и помага да го прави както трябва-без мазета и т.н.
    Лекуване има но както казваш много е трудно а и след като се излекуваш е достатъчна само една искра на която да се поддадеш и пак си там от кадето си тръгнал.
    Затова съм склонен да мисля като него че лечение няма.
    ЦСКА 1948

Guest
    Разбирам какво имаш предвид под това че съм боклук, но искам да ти обясня ситуацията:
    Техните я изгониха и нямаше къде да отиде. Мазето ми не е като няква гробница, правихме му ремонт скоро, има си легло с матрак, паркет, отоплени, чиста вода, тоалетна, душ и хладилник. Има няква маса и столове, буркани с компот и такива работи.
    Аз бях казал че може да я заключа в мазето и го оставям като краен вариант, но просто не мога да го понеса, нистина тя е най-хубавото нещо в живота ми и не съм склонен да го понеса, почти сяка вечер съм долу при нея имам сумати неизвинени, за да мога да се връщам по рано и наще да не разберат, че тя е долу и наистина съм в безисходица. Така че ако можете да ми дадете някакъв съвет, не ме съдете, ами помогнете кажете какво да пражя.

Супер фен
    добре.. ясно.. хубаво, че и помагаш, обаче хероиновата зависимост е мн силна.. трябва да минат първо кризите и наистина за този период (не знам колко е точно, но мисля, че до седмица най-много) тя трябва да не може да излиза.. после идва борбата с психическата зависимост.. откъсване от хората, с които се е друсала, излизане само с придружител, за да се следи да не си вземе.. мн подкрепа и т.н... също в случая е добре да пуши мн трева, защото без заместител няма да стане.. чух за един познат, който сега го отказват точно от хероин.. само че майка му го гледа.. затворен е в стая докато мине физическата зависимост.. майка му онзи ден взе една кесия, защото трябва да замести с нещо и е най-добре това да е именно трева, защото тревата е билка и помага във всички случай, както за успокояване на кризите, така и за възстановяването на психическото състояние..
    ..това мога да ти кажа.. не съм употребявала хероин и не знам какво е да си пристрастен към хероина, но знам, че всяка зависимост се преодолява, ако имаш подкрепа от близък човек и мн трева..
    ..добре е да се опита (след като се пооправи малко) да говори с родителите си, а и ти поговори с твоите.. колкото повече подкрепа, толкова по-добре за нея..
    ..и ако може да кажеш на каква възраст сте..
    ..и успех

Град
    Асеновград, България

hm

Bravo mnogo e hubavo tova che se opitvash da i pomognesh i se grijish za neq. Az ne moga da ti pomogna za narkoticite, zashoto ne sam mnogo zapoznat s tova kak se preodolqva zavisimostta (po dobre potyrsi profesionalna pomosht), no te savetvam da govorish s tqhnite i s vashite i da im kajesh che q obichash i nikoi da ne se predava i da se borite vsichki zaedno. Naistina govori s roditelite si , ne biva da te sadqt za tova koeto pravish, to vsyshtnost ne e nishto losho. Dano da se spravite, stiskam palci. [-o<
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

трябва да говориш с нея .. мани го дилара .. се 1 ти си 4овека които тряя да и избие от главата тиа глупости .. good luck
    ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си