- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли зарязали човека до себе си ако....
есте,зарязвай го и си намери някой с голяма паламарка![]()
тоз къде е тръгнал с малко пишленце по жени![]()
не не бих преценявала човека до себе си по това колко му е голям.има много по-важни неща от това които да ценя у него
Хм, 1 умна жена може да измисли чудеса и с малко материал. В крайна сметка го повтарям за 10000000-ден път:най-чувствителни са външните полови органи и първита 3-4 см от влагалището!Първоначално написано от 4OHUL4ETO BOKO
krem4et0 ти явно си от малкото останали момияета които мислят така за което се радвам.Явно съотношението между разумно мислещи и ония другите (да не ги обиждам) е 1:1000000 .
mm ako go obi4am nqma tva sa prostottii
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
Хайде стига глупости. Не става въпрос за големината, а за уменията. Ако е някакво дърво и след 10 опита не се освести поне малко, какво ще го правя? Пораснете и осъзнайте, че любовта е прекрасно нещо, но ако другият съвсем не става в леглото, няма да се получи нищо. неслучайно сексът се включва в любовта.
И престанете с романтичните мечти, в които сексът не участва.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ako po penisqa gi izbirah.....
ne e tva nai-vajnoto![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами ако връзката се основава само на секса, нормално е момичето да зареже момчето заради такова нещо. Но ако обичаш момчето и всичко не опира само до секса мн ясно,че размера няма да е от голямо значение.
няма любов
Аз пък напълно подкрепям мнението на тайно^чоече!!!Има значение размера,но той не е всичкоПървоначално написано от melito_94
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
К**ветини !!! В това се превърнахте всички
poslednata mi priqtelka ne mi e vijdala penisa no me zarqza tyi 4e vinagi ima dr slu4ai
Според мене не става въпрос за това, че му е малък!!!
Става въпрос за това , че ти си прекалено некадърна за да можеш да му го вдигнеш![]()
Няма мъж който да не може да го вдигне има жена , която да не може да си играе с него![]()
А и е казано , че на вас жените ви е достатъчно 8 - 12 см останалото е от лакомия
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
nikoga ne bix zarqzala momcheto do men samo shtoto mu e maluk.....![]()
!!!!
Може би .Сексът не е на първо място за мен.Но е от значение.Все пак не съм попадала в такава ситуация, затова не мога да кажа.
Първоначално написано от Koliu
Не бих зарязала някой заради това!!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.