Здравейте! Днес се регнах във форума с надеждата че поне тука ще срещна със свестни хора които поне малко ще ме разберат ...да..сега към проблема ми....естествено пак е забъркано момче...или по-точно 2 момчета...едното..запознахм се в нета преди 2 месеца...и до днес си пишеме в скайпа...мене супер мн ме кефи щото е такъв като мене луд за връзване..предполагам че и тои ме харесва щтото постоянно ми праща селувки и ми повтаря колко ме харесва....обичаме едни и същи неща и тн и тн...сещате се...обаче проблема е че не сме се виждали...ноо тва е поправимо нали? (да кажа той е на 15..демек колкото мене).. А другото момче...запознахме се преди една седмица чрез общи приятели...изкефи ме като човек а и е по външност е готин..оба4е..не е точно мой тип...той е от тези добрите невинни момчета които се правят на тъпи за да впечатлят някое момиче..пуска тъпи шеги....на които и аз не знам защо се смея...на скоро излязохме с компанията и той беше там..през целия ден и 2мата варвяхме отделени от всички други и си говорихме...и беше хубаво...ноо.. в някои моменти ей така изведнъж супер много започвах да се дразна..от самия него..точно за няколко минути този човек ме изкарваше извън релси...шегите му...начина му на говорене...нз кое и аз...но както и да е. После като си тръгнахме от кафето с компанията тои дойде с мене да ме изпрати..и естествено....той ме целуна...после ме погледна и ме пита какво има защото видимо ми имаше нещо....аз му обясних че не съм сигурна дали искам да съм с него и че ми трябва малко време...ии сега не знам какво да правя..той чака отоговор..иска да се видиме а аз не знам какво да му отговоря и все отлагам срещата...(аа той е на 16) Сега кой да избера?? Този с който не сме се виждали но си пишеме всеки божи ден до 3 часа през ноща и се хилиме и ни е супер яко макар и в нета...или другото момче...с него сме се виждали мн малко пъти и си пишеме по малко от седмица ии..някак си..не ме кефи да съм с него..На кой да заложа? На първия..който е супер голям пич (м/у др съм го виждала и на камерата в скайпа за това съм сигурна че е той а не 50 годишен перверзник..) или да избера другия който съм сигурна че никога няма да ме предаде и му имам доверие но..не ми е чак толкова забавно с него..?