- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно момиче .. :С
значи хора .... има едно момиче, което супер супер мн харесвам .. познаваме се отдавна .. но не знам дали тя ме харесва в такъв смисъл .. като си чатим .. се смеем зарибяваме .. сякви неща .. но като стане дума за това че я харесвам и тя сменя темата... дори когато си ляга ми праща (hug) или :* .. а на живо не защото .. с нея ще се видим лятото ..
кажете кво да правя ..
![]()
аз до колкото мисля ..и тя ме харесва .. но не знам .. не съм 100% сигурен .. може да греша :Саиде чао ..
![]()
Ти нещо по-сериозно ли искаш от нея или само секс?
Da.. i az govorq na 1 milion myje kolko mnogo gi haresvam.. i im butam fitili .. e taka shtoto mi e zabavno.. ama ne mi puka za tqh... ili moje bi mi puka no ne e dostatachno... spored men ne te haresva.. vnushavash si.. i tylkuvash vsqka neina duma i deistvie shtoto ti se iska da e taka.. Syjalqvam ako bqh malko gruba...
еми ... по-сериозно .. в такъв смисъл.. мен не ме ебе за секса .. в такъв смисл че не гледам това ... (то е последно ... ) пк нея наистина я харесвам ..
Е така е сложно да се каже. Аз по чата на сички момичета пращам :* (hug) и такива пък не ги харесва. Не може по чата да се каже. Трябва на живо.
Prosto q pitai, nqma drug nachin. Nie ne q znaem taka che nqama kak da znem kakvo si misli. Nishto ne gubish ako pitash, dori shte i pokage che si smel ako q pitash.
Еми ти си курва и интриганткаПървоначално написано от Nadelina
Следващея път просто я попитай какви са намарениятя й към теб и настоявай за отговор.Трябва да поговорите друг начин едва ли ще помогне.
Ne beshe nujno da me pravish kurva i intrigantka predi da me poznavash.. No sym v prekaleno dobro nastroenie za da sporq sys sashtestva det se izkazvat nepodgotveni prosto shtoto iskat da napishat neshto kato mnenie..Първоначално написано от King of Kings
Тя е умна!Първоначално написано от Nadelina
Nima ?
Горкото момиче, приема се насериозно!Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
Uspq da me razveselishПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Питай я дали те харесва, тя може с всеки да се държи по този начин.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
опитай да поговорите на тази тема
нямам повод да сънувам....
дам трябва да поговорите открито и да я питаш какво чувства тя към теб все пакУспех !
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Moje da ne e sigurno momi4eto kakvo izpitva kum teb...Moje da ima nqkoi dr...moje...1000 ne6ta moje da sa pri4ina!
Tr da pogovorite i estestveno da si pogovorite lice v lice
Абе аз да не сам баба Ванга че да ти кажа дали те харесва. но не знам дали тя ме харесва в такъв смисъл ..
Обновения форум Teenproblem.com
еми то и аз пращам (hug) :* , но само на момчета където ме кефат, а не.. ей така просто.. като некфа ае да не каам кфанормално.. но все пак поговорете на живо за тфа, а не по скайп.. шото ти сам го каза - "сменя темата".. щом я харесфаш се бори за нея
може да се прави на недостъпна
ти си я познааш - ти си преценяй все пак :P успех
~!1912!~
tr da pogovorite seriozno za otno6eniqta vi realno, a ne v skype, 6tot tva 4e ti pra6ta (hug) ili :*, povqrvai mi ni6to ne ozna4ava, az gi pra6tam na absoliutno si4kite si priqteli, osobeno mom4eta, i to ne za6tot imam nqkfo po-specialno otno6enie kum tqx, a prosto 6ot se zabavlqvam taka
you need to talk to each other seriouslygood luck!
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!